525
509
    Skudd på mål, RB Leipzig
    Andre Silva
    RB Leipzig angriper i Leipzig. Andre Silva avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Skudd utenfor mål, RB Leipzig
    Christopher Nkunku
    RB Leipzig avanserer forover i Leipzig. Christopher Nkunku avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Skudd på mål, Celtic
    Jota
    Jota (Celtic Glasgow) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    Celtic, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    RB Leipzig får tildelt et frispark
    Espen Eskås signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    8'
    Peter Gulacsi (RB Leipzig) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Red Bull Arena.
    11'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Janis Blaswich
    Ut: Peter Gulacsi
    Marco Rose (RB Leipzig) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Janis Blaswich erstatter Peter Gulacsi som sannsynligvis er skadet.
    13'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Celtic Glasgow.
    14'
    Mohamed Simakan
    RB Leipzig fosser forover og Mohamed Simakan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    15'
    Celtic får tildelt et frispark
    Frispark Celtic Glasgow.
    16'
    RB Leipzig blir avblåst for offside
    En av RB Leipzigs spillere går i offside.
    19'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Dominik Szoboszlai
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Kyogo Furuhashi
    Kyogo Furuhashi (Celtic Glasgow) kommer til avslutning på Red Bull Arena, men headingen blir reddet.
    24'
    24'
    Celtic får tildelt et hjørnespark
    Matt O'Riley
    Espen Eskås tildeler Celtic Glasgow en corner. Matt O'Riley sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    I Leipzig slår Matt O'Riley en corner fra høyre.
    25'
    26'
    26'
    Skudd utenfor mål, Celtic
    26'
    Sjanse! Celtic Glasgow avanserer forover, men Kyogo Furuhashi avslutter utenfor.
    26'
    Jota
    Jota (Celtic Glasgow) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    26'
    Mål for RB Leipzig!
    RB Leipzig 1 - 0 Celtic
    Mål: Christopher Nkunku
    Målgivende: Andre Silva
    Mål! Christopher Nkunku gir RB Leipzig en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Andre Silva.
    27'
    Timo Werner
    RB Leipzigs Timo Werner blåses av for offside på Red Bull Arena.
    29'
    Callum McGregor ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    30'
    Callum McGregor er tilbake i kampen igjen.
    31'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Josip Juranovic ligger nede.
    33'
    Josip Juranovic er på beina igjen og fortsetter kampen på Red Bull Arena.
    36'
    Spillerbytte - Celtic
    Inn: Oliver Abildgaard
    Ut: Callum McGregor
    Oliver Abildgaard (Celtic Glasgow) erstatter Callum McGregor som muligens er skadet.
    37'
    I Leipzig header Kyogo Furuhashi (Celtic Glasgow) mot mål, men ballen går utenfor.
    42'
    Timo Werner
    Offside! Timo Werner blir vinket av og RB Leipzig må dermed bygge opp et nytt angrep.
    44'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Andre Silva (RB Leipzig) vrir seg av smerte i gresset.
    45'
    Andre Silva er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+1
    Andre Silva
    Sjanse til RB Leipzig! Andre Silva er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+2
    45'+2
    RB Leipzig får tildelt et hjørnespark
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på Red Bull Arena.
    45'+4
    Celtic Glasgow angriper på Red Bull Arena, men Kyogo Furuhashi header utenfor.
    45'+6
    Mål for Celtic!
    RB Leipzig 1 - 1 Celtic
    Mål: Jota
    Målgivende: Kyogo Furuhashi
    Jota scorer og utligningen er et faktum på Red Bull Arena. 1-1. Flott spill fra Kyogo Furuhashi før målet.
    47'
    49'
    En av RB Leipzigs spillere blir avblåst for offside.
    52'
    Andre Silva
    RB Leipzig angriper, men Andre Silva vinkes av for offside.
    53'
    Frispark for Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    54'
    Gult kort til RB Leipzig
    Kevin Kampl
    Kevin Kampl (RB Leipzig) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Andre Silva
    RB Leipzig avanserer forover på Red Bull Arena og Andre Silva kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Celtic Glasgow.
    57'
    57'
    58'
    Celtic Glasgow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Espen Eskås signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    59'
    Gult kort til Celtic
    Matt O'Riley (Celtic Glasgow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Målet til RB Leipzig sjekkes av VAR
    63'
    Andre Silva
    RB Leipzig fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    64'
    RB Leipzig 2 - 1 Celtic
    Mål: Andre Silva
    Målgivende: Dominik Szoboszlai
    Mål! RB Leipzig tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Andre Silva på Red Bull Arena. Dominik Szoboszlai sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Målet til RB Leipzig blir annullert
    64'
    Frispark til Celtic Glasgow på halvdelen til RB Leipzig.
    64'
    64'
    Andre Silva
    Målsjanse på Red Bull Arena! Andre Silva fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    69'
    70'
    Inn: Emil Forsberg
    Ut: Timo Werner
    Marco Rose gjør dagens andre bytte i Leipzig, når han tar ut Timo Werner og setter inn Emil Forsberg.
    71'
    Inn: Amadou Haidara
    Ut: Kevin Kampl
    Marco Rose (RB Leipzig) gjør sitt tredje bytte for dagen. Amadou Haidara erstatter Kevin Kampl.
    71'
    Dominik Szoboszlai ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    74'
    Inn: James Forrest
    Ut: Daizen Maeda
    Bytte for Celtic Glasgow. James Forrest kommer inn for Daizen Maeda på Red Bull Arena.
    75'
    Inn: Sead Haksabanovic
    Ut: Matt O'Riley
    Celtic Glasgow bytter ut Matt O'Riley med Sead Haksabanovic. Dette er det tredje byttet som Ange Postecoglou gjør i dagens kamp.
    75'
    RB Leipzig slipper å klare seg uten Dominik Szoboszlai som kommer tilbake på banen i Leipzig.
    76'
    76'
    76'
    RB Leipzig 3 - 1 Celtic
    Målgivende: Mohamed Simakan
    Mål! Andre Silva øker ledelsen til 3-1. Mohamed Simakan sto for den målgivende pasningen.
    77'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Leipzig fordi David Raum får behandling for en skade på banen.
    80'
    Inn: Marcel Halstenberg
    Ut: David Raum
    RB Leipzig gjør sitt fjerde bytte. David Raum erstattes av Marcel Halstenberg.
    81'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Dominik Szoboszlai
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) erstattes av Yussuf Poulsen.
    81'
    Inn: Giorgos Giakoumakis
    Ut: Kyogo Furuhashi
    Celtic Glasgow bytter ut Kyogo Furuhashi med Giorgos Giakoumakis. Dette er det fjerde byttet som Ange Postecoglou gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: James McCarthy
    Ut: Reo Hatate
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celtic Glasgow. Inn kommer James McCarthy, mens Reo Hatate tar plass på benken.
    82'
    Jota
    Jota (Celtic Glasgow) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    83'
    Sead Haksabanovic
    Espen Eskås tildeler Celtic Glasgow en corner. Sead Haksabanovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    86'
    87'
    Emil Forsberg
    Emil Forsberg (RB Leipzig) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.