Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Rami Kaib avslutter utenfor.
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    FC Twente får tildelt et hjørnespark
    12'
    Michel Vlap
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    13'
    Che Nunnely
    SC Heerenveen angriper i Enschede. Che Nunnely fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Heerenveen får tildelt et frispark
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    15'
    Skudd på mål, Heerenveen
    Antoine Colassin
    Sjanse til SC Heerenveen! Antoine Colassin er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    Ricky Van Wolfswinkel
    Målsjanse! Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Heerenveen får tildelt et hjørnespark
    25'
    FC Twente scorer selvmål!
    FC Twente 0 - 1 Heerenveen
    Mål: Mees Hilgers
    Mees Hilgers setter ballen i eget mål! 0-1.
    25'
    27'
    Gult kort til Heerenveen
    Che Nunnely
    Che Nunnely (SC Heerenveen) pådrar seg et gult kort.
    29'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    29'
    34'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 1 Heerenveen
    Mål: Robin Propper
    Målgivende: Vaclav Cerny
    Robin Propper (FC Twente Enschede) utligner med en heading på Grolsch Veste Stadium. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Vaclav Cerny.
    34'
    Pawel Bochniewicz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    35'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Joost Van Aken
    Ut: Pawel Bochniewicz
    Pawel Bochniewicz, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Joost Van Aken kommer inn for SC Heerenveen.
    38'
    FC Twente blir avblåst for offside
    Vaclav Cerny
    En av FC Twente Enschedes spillere blir avblåst for offside.
    42'
    Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Pelle van Amersfoort
    Pelle van Amersfoort (SC Heerenveen) kommer seg fri på Grolsch Veste Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Pelle van Amersfoort (SC Heerenveen) kommer til en målsjanse på Grolsch Veste Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+1
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    Inn: Osame Sahraoui
    Ut: Che Nunnely
    SC Heerenveen bytter ut Che Nunnely med Osame Sahraoui. Dette er det andre byttet som Kees Van Wonderen gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Manfred Alonso Ugalde Arce
    Ut: Denilho Cleonise
    FC Twente Enschede gjør sitt første bytte. Denilho Cleonise erstattes av Manfred Alonso Ugalde Arce.
    46'
    Heerenveen blir avblåst for offside
    SC Heerenveen angriper, men Dennis John Higler blåser for offside.
    47'
    FC Twente 2 - 1 Heerenveen
    Mål: Manfred Alonso Ugalde Arce
    Mål! Manfred Alonso Ugalde Arce gir FC Twente Enschede en 2-1 ledelse.
    48'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    49'
    51'
    Frispark FC Twente Enschede.
    52'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    53'
    55'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    FC Twente 3 - 1 Heerenveen
    Mål: Vaclav Cerny
    Målgivende: Ricky Van Wolfswinkel
    FC Twente Enschede går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Vaclav Cerny. Flott spill fra Ricky Van Wolfswinkel før målet.
    55'
    58'
    Mål for Heerenveen!
    FC Twente 3 - 2 Heerenveen
    Mål: Milan Van Ewijk
    Målgivende: Anas Tahiri
    Milan Van Ewijk scorer og reduserer dermed til 3-2. Anas Tahiri var nest sist på ballen.
    59'
    60'
    62'
    Dommer Dennis John Higler viser Antoine Colassin (SC Heerenveen) det gule kortet.
    65'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til SC Heerenveen.
    65'
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    69'
    72'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Antoine Colassin
    Kees Van Wonderen gjør dagens fjerde bytte i Enschede, når han tar ut Antoine Colassin og setter inn Rami Hajal.
    73'
    73'
    Inn: Hussein Ali
    Ut: Daniel Seland Karlsbakk
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Ali Hussein, mens Daniel Seland Karlsbakk tar plass på benken.
    73'
    Rami Kaib
    SC Heerenveen avanserer forover og Rami Kaib kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    74'
    74'
    75'
    Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    80'
    Skudd på mål, FC Twente
    81'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    81'
    81'
    Inn: Anass Salah-Eddine
    Ut: Sem Steijn
    FC Twente Enschede bytter ut Sem Steijn med Anass Salah-Eddine.
    83'
    Inn: Julio Pleguezuelo
    Ut: Mees Hilgers
    Ron Jans (FC Twente Enschede) gjør sitt tredje bytte for dagen. Julio Pleguezuelo erstatter Mees Hilgers.
    83'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    85'
    87'
    Rami Hajal
    I Enschede slår Rami Hajal en corner fra venstre.
    89'
    Rami Hajal
    Rami Hajal (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    89'
    Rami Hajal
    Dennis John Higler tildeler SC Heerenveen en corner. Rami Hajal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    FC Twente 3 - 3 Heerenveen
    Mål: Rami Kaib
    Målgivende: Rami Hajal
    Mål! Rami Kaib (SC Heerenveen) utligner med en heading på Grolsch Veste Stadium. Rami Hajal sto for den målgivende pasningen.