FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Skudd på mål, FC Twente
    Vaclav Cerny
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    4'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    6'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    FC Twente får tildelt et hjørnespark
    Paulus Van Boekel tildeler FC Twente Enschede en corner. Vaclav Cerny sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Heerenveen får tildelt et frispark
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    9'
    Gult kort til FC Twente
    Michal Sadilek
    Dommeren gir Michal Sadilek (FC Twente Enschede) et gult kort.
    9'
    Skade: Heerenveen
    9'
    Tilbake fra skade: Heerenveen
    10'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 0 Heerenveen
    Mål: Michel Vlap
    Målgivende: Vaclav Cerny
    Mål! Michel Vlap gir FC Twente Enschede en 1-0 ledelse. Vaclav Cerny sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    13'
    Frispark FC Twente Enschede.
    13'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    18'
    21'
    Michel Vlap
    FC Twente Enschede fosser forover og Michel Vlap fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    22'
    Michel Vlap
    I Enschede slår Michel Vlap en corner fra høyre.
    22'
    FC Twente 2 - 0 Heerenveen
    Mål: Robin Propper
    Robin Propper øker FC Twente Enschedes ledelse til 2-0!
    22'
    Heerenveen får tildelt et hjørnespark
    26'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til SC Heerenveen.
    28'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    Vura
    FC Twente Enschede avanserer forover i Enschede. Vura avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    34'
    Ramiz Zerrouki
    Ramiz Zerrouki (FC Twente Enschede) får et gult kort av dommer Paulus Van Boekel.
    34'
    Anas Tahiri ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    34'
    SC Heerenveen slipper å klare seg uten Anas Tahiri som kommer tilbake på banen i Enschede.
    35'
    Dommer Paulus Van Boekel venter med å sette i gang spillet fordi Gijs Smal ligger nede.
    39'
    Gijs Smal ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Enschede.
    40'
    42'
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) slår en corner fra høyre side på Grolsch Veste Stadium.
    42'
    FC Twente Enschede angriper. Vaclav Cerny får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    Michel Vlap
    FC Twente Enschede angriper, men avslutningen til Michel Vlap går utenfor.
    43'
    Frispark SC Heerenveen.
    44'
    FC Twente 3 - 0 Heerenveen
    Mål: Joshua Brenet
    Mål! Joshua Brenet øker FC Twente Enschedes ledelse til 3-0 på Grolsch Veste Stadium. Vaclav Cerny var nest sist på ballen.
    45'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Pelle van Amersfoort
    SC Heerenveen gjør sitt første bytte. Pelle van Amersfoort erstattes av Rami Hajal.
    46'
    Inn: Simon Olsson
    Ut: Anas Tahiri
    Kees Van Wonderen (SC Heerenveen) gjør sitt andre bytte for dagen. Simon Olsson erstatter Anas Tahiri.
    46'
    Inn: Che Nunnely
    Ut: Antoine Colassin
    SC Heerenveen bytter ut Antoine Colassin med Che Nunnely.
    46'
    48'
    Skudd på mål, Heerenveen
    Osame Sahraoui
    Sjanse til SC Heerenveen! Osame Sahraoui er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Thom Haye
    Paulus Van Boekel tildeler SC Heerenveen en corner. Thom Haye sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    50'
    51'
    51'
    51'
    Heerenveen blir avblåst for offside
    SC Heerenveen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    55'
    Gult kort til Heerenveen
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    Michel Vlap
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) kommer seg fri på Grolsch Veste Stadium, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Ricky Van Wolfswinkel
    Ut: Manfred Alonso Ugalde Arce
    Bytte for FC Twente Enschede. Ricky Van Wolfswinkel kommer inn for Manfred Alonso Ugalde Arce på Grolsch Veste Stadium.
    59'
    Inn: Sem Steijn
    Ut: Michel Vlap
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) erstattes av Sem Steijn.
    59'
    Inn: Mathias Kjølø
    Ut: Michal Sadilek
    FC Twente Enschede bytter ut Michal Sadilek med Mathias Kjolo. Dette er det tredje byttet som Ron Jans gjør i dagens kamp.
    59'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    62'
    63'
    Vaclav Cerny (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    65'
    66'
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) avanserer forover på Grolsch Veste Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Inn: Daniel Seland Karlsbakk
    Ut: Sydney Van Hooijdonk
    Kees Van Wonderen gjør dagens fjerde bytte i Enschede, når han tar ut Sydney Van Hooijdonk og setter inn Daniel Seland Karlsbakk.
    66'
    67'
    67'
    FC Twente 4 - 0 Heerenveen
    Mål: Vura
    Målgivende: Ramiz Zerrouki
    Mål! FC Twente Enschede øker ledelsen til 4-0 etter en scoring av Vura på Grolsch Veste Stadium. Flott spill fra Ramiz Zerrouki før målet.
    68'
    Ricky Van Wolfswinkel
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Ricky Van Wolfswinkel avslutter utenfor.
    70'
    I Enschede slår Vaclav Cerny en corner fra høyre.
    70'
    Mathias Kjølø
    Målsjanse til FC Twente Enschede! Mathias Kjolo treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    71'
    Julio Pleguezuelo
    Julio Pleguezuelo (FC Twente Enschede) header utenfor.
    71'
    Inn: Daan Rots
    Ut: Vaclav Cerny
    Bytte for FC Twente Enschede. Daan Rots kommer inn for Vaclav Cerny på Grolsch Veste Stadium.
    72'
    Sem Steijn
    I Enschede slår Sem Steijn en corner fra høyre.
    74'
    Sem Steijn
    Paulus Van Boekel tildeler FC Twente Enschede en corner. Sem Steijn sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    FC Twente Enschede må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SC Heerenveen.
    75'
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    76'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til SC Heerenveen like utenfor FC Twente Enschede-området.
    77'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    Rami Hajal
    I Enschede header Rami Hajal (SC Heerenveen) mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    Inn: Mees Hilgers
    Ut: Robin Propper
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Mees Hilgers, mens Robin Propper tar plass på benken.