Vlap65'
1-0
    FC Twente får tildelt et hjørnespark
    Michal Sadilek
    Michal Sadilek (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    3'
    Skudd på mål, FC Twente
    Sem Steijn
    Sem Steijn (FC Twente Enschede) prøver å heade ballen i mål på Grolsch Veste Stadium, men mislykkes.
    3'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Rob Dieperink tildeler FC Twente Enschede en corner. Michal Sadilek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Michal Sadilek (FC Twente Enschede) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    4'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    Luuk Brouwers
    SC Heerenveen avanserer forover i Enschede. Luuk Brouwers avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Heerenveen får tildelt et frispark
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    13'
    I Enschede slår Michal Sadilek en corner fra venstre.
    16'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    16'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til SC Heerenveen like utenfor FC Twente Enschede-området.
    17'
    FC Twente får tildelt et frispark
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Manfred Alonso Ugalde Arce
    Manfred Alonso Ugalde Arce (FC Twente Enschede) kommer til avslutning på Grolsch Veste Stadium, men headingen blir reddet.
    25'
    25'
    Pawel Bochniewicz ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    26'
    Pawel Bochniewicz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Enschede.
    28'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    28'
    33'
    FC Twente blir avblåst for offside
    FC Twente Enschede angriper, men Rob Dieperink blåser for offside.
    33'
    34'
    Kan FC Twente Enschede utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til SC Heerenveen.
    39'
    Frispark FC Twente Enschede.
    40'
    41'
    Skudd utenfor mål, FC Twente
    Robin Propper
    Robin Propper (FC Twente Enschede) kommer til en målsjanse på Grolsch Veste Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Frisparket tildelt FC Twente Enschede er farlig nær SC Heerenveens målområde.
    44'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    45'+2
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Carel Eiting
    Ut: Mathias Kjølø
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Carel Eiting, mens Mathias Kjolo tar plass på benken.
    46'
    Youri Regeer
    Youri Regeer (FC Twente Enschede) slår en corner fra høyre side på Grolsch Veste Stadium.
    46'
    Sjanse! FC Twente Enschede avanserer forover, men Michal Sadilek avslutter utenfor.
    46'
    Patrik Walemark
    Patrik Walemark (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Heerenveen blir avblåst for offside
    Offside! Luuk Brouwers (SC Heerenveen) er alene igjennom, men dommer Rob Dieperink ser at linjemannen er oppe med flagget.
    48'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til FC Twente Enschede.
    49'
    Gult kort til FC Twente
    Youri Regeer (FC Twente Enschede) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    Målsjanse! Robin Propper (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Ali Hussein vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    52'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Denzel Hall
    Ut: Hussein Ali
    Det virker som Ali Hussein ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Denzel Hall.
    52'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    53'
    Michel Vlap
    En av FC Twente Enschedes spillere blir avblåst for offside på Grolsch Veste Stadium.
    53'
    Heerenveen får tildelt et hjørnespark
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra venstre på Grolsch Veste Stadium.
    55'
    Rob Dieperink signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    55'
    56'
    57'
    Daan Rots
    Daan Rots (FC Twente Enschede) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Inn: Che Nunnely
    Ut: Patrik Walemark
    SC Heerenveen bytter ut Patrik Walemark med Che Nunnely.
    59'
    Youri Regeer (FC Twente Enschede) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Grolsch Veste Stadium.
    63'
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Youri Regeer
    FC Twente Enschede bytter ut Youri Regeer som ikke ser ut til å kunne fortsette. Joseph Oosting blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Mitchell Van Bergen.
    64'
    Mål for FC Twente!
    FC Twente 1 - 0 Heerenveen
    Mål: Michel Vlap
    Målgivende: Daan Rots
    Michel Vlap setter ballen i nettet og FC Twente Enschede leder nå 1-0. Daan Rots var nest sist på ballen.
    65'
    Inn: Ricky Van Wolfswinkel
    Ut: Manfred Alonso Ugalde Arce
    Bytte for FC Twente Enschede. Ricky Van Wolfswinkel kommer inn for Manfred Alonso Ugalde Arce på Grolsch Veste Stadium.
    70'
    77'
    Michel Vlap
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) kommer seg fri på Grolsch Veste Stadium, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Frispark SC Heerenveen.
    79'
    Thom Haye
    SC Heerenveen angriper, men avslutningen til Thom Haye går utenfor.
    80'
    81'
    Ricky Van Wolfswinkel
    Dommeren gir Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) et gult kort.
    82'
    Gult kort til Heerenveen
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    Inn: Syb Van Ottele
    Ut: Pawel Bochniewicz
    Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) erstattes av Syb Van Ottele.
    82'
    Inn: Anas Tahiri
    Ut: Luuk Brouwers
    Kees Van Wonderen (SC Heerenveen) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Anas Tahiri erstatter Luuk Brouwers.
    83'
    Inn: Ion Nicolaescu
    Ut: Sven Van Beek
    SC Heerenveen gjør sitt femte bytte. Sven Van Beek erstattes av Ion Nicolaescu.
    83'
    86'
    Skudd på mål, Heerenveen
    Che Nunnely
    Sjanse i Enschede! Che Nunnely (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.