I Utrecht har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Ajax Amsterdam fosser fremover, men Dennis John Higler blåser for offside på Stadion Galgenwaard.
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    FC Utrecht får tildelt et hjørnespark
    19'
    Skudd på mål, Ajax
    Kristian Nokkvi Hlynsson
    Målsjanse til Ajax Amsterdam! Kristian Nokkvi Hlynsson treffer mål, men keeper redder.
    21'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Ajax får tildelt et hjørnespark
    Borna Sosa
    Dennis John Higler tildeler Ajax Amsterdam en corner. Borna Sosa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    23'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til FC Utrecht like utenfor Ajax Amsterdam-området.
    25'
    25'
    29'
    Skudd på mål, FC Utrecht
    Zakaria Labyad
    Sjanse til FC Utrecht! Zakaria Labyad er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Steven Bergwijn
    Steven Bergwijn (Ajax Amsterdam) avanserer forover på Stadion Galgenwaard. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Skudd utenfor mål, Ajax
    Ajax Amsterdam angriper, men avslutningen til Kristian Nokkvi Hlynsson går utenfor.
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Anthony Descotte (FC Utrecht) vrir seg av smerte i gresset.
    39'
    Anthony Descotte er på beina igjen og fortsetter kampen.
    40'
    Steven Bergwijn ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Steven Bergwijn er tilbake på banen igjen.
    42'
    Mål for FC Utrecht!
    FC Utrecht 1 - 0 Ajax
    Mål: Ryan Flamingo
    Mål! Ryan Flamingo gir FC Utrecht ledelsen 1-0 i Utrecht.
    44'
    Ajax Amsterdam fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, FC Utrecht
    45'+3
    Othman Boussaid
    Othman Boussaid (FC Utrecht) slår en corner fra høyre side på Stadion Galgenwaard.
    45'+3
    I Utrecht slår Zakaria Labyad en corner fra venstre.
    48'
    Mike Van Der Hoorn
    Mike Van Der Hoorn (FC Utrecht) prøver å heade ballen i mål på Stadion Galgenwaard, men mislykkes.
    48'
    48'
    FC Utrecht 2 - 0 Ajax
    Mål: Mike Van Der Hoorn
    Målgivende: Zakaria Labyad
    Mike Van Der Hoorn header inn 2-0 og FC Utrecht øker ledelsen på Stadion Galgenwaard. Zakaria Labyad sto for den målgivende pasningen.
    48'
    Målet til FC Utrecht sjekkes av VAR
    48'
    Målet til FC Utrecht blir stående
    49'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    Mål for Ajax!
    FC Utrecht 2 - 1 Ajax
    Mål: Kristian Nokkvi Hlynsson
    Målgivende: Borna Sosa
    Mål! Ajax Amsterdam reduserer til 2-1 ved Kristian Nokkvi Hlynsson. Flott spill fra Borna Sosa før målet.
    52'
    FC Utrecht 2 - 2 Ajax
    Utligning! Kristian Nokkvi Hlynsson setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Borna Sosa var nest sist på ballen.
    55'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    57'
    Borna Sosa
    Borna Sosa (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Galgenwaard.
    58'
    Skade: FC Utrecht
    59'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Steven Berghuis
    Ut: Carlos Borges
    Maurice Steijn (Ajax Amsterdam) gjør sitt første bytte for dagen. Steven Berghuis erstatter Carlos Borges.
    59'
    Ajax Amsterdam fosser forover og Steven Bergwijn fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Tilbake fra skade: FC Utrecht
    61'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Marouan Azarkan
    Ut: Taylor Booth
    FC Utrecht gjør sitt første bytte. Taylor Booth erstattes av Marouan Azarkan.
    62'
    FC Utrecht angriper. Othman Boussaid får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    64'
    64'
    64'
    Straffe til Ajax
    64'
    Ajax scorer på straffe!
    FC Utrecht 2 - 3 Ajax
    Mål: Steven Bergwijn
    Mål! Ajax Amsterdam får et straffespark som Steven Bergwijn setter i mål på Stadion Galgenwaard. Stillingen er dermed 2-3.
    65'
    Inn: Jens Toornstra
    Ut: Zakaria Labyad
    Ron Jans gjør dagens andre bytte i Utrecht, når han tar ut Zakaria Labyad og setter inn Jens Toornstra.
    68'
    Inn: Mats Seuntjens
    Ut: Anthony Descotte
    FC Utrecht bytter ut Anthony Descotte med Mats Seuntjens.
    68'
    Stopp i spillet
    Inn: Isac Lidberg
    Ut: Othman Boussaid
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Utrecht. Inn kommer Isac Lidberg, mens Othman Boussaid tar plass på benken.
    68'+7
    69'
    69'
    70'
    FC Utrecht 3 - 3 Ajax
    Mål: Jens Toornstra
    Målgivende: Ryan Flamingo
    Mål! Jens Toornstra utligner for FC Utrecht. Stillingen er dermed 3-3 i Utrecht. Det er en fin assist fra Ryan Flamingo.
    71'
    73'
    75'
    Inn: Diant Ramaj
    Ut: Jay Gorter
    Jay Gorter (Ajax Amsterdam) erstattes av Diant Ramaj.
    75'
    75'
    Gult kort til Ajax
    Borna Sosa
    Borna Sosa (Ajax Amsterdam) får et gult kort av dommer Dennis John Higler.
    75'
    77'
    Mike Van Der Hoorn ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    78'
    Inn: Oscar Fraulo
    Ut: Mike Van Der Hoorn
    Mike Van Der Hoorn, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Oscar Fraulo kommer inn for FC Utrecht.
    79'
    79'
    Benjamin Tahirovic
    Benjamin Tahirovic (Ajax Amsterdam) header ballen mot mål, men FC Utrecht klarerer.
    80'
    80'
    83'
    Dommeren gir Benjamin Tahirovic (Ajax Amsterdam) et gult kort.
    83'
    84'
    Steven Bergwijn (Ajax Amsterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    86'
    FC Utrecht 4 - 3 Ajax
    Mål: Oscar Fraulo
    Målgivende: Marouan Azarkan
    Mål! FC Utrecht tar ledelsen 4-3 takket være en scoring av Oscar Fraulo på Stadion Galgenwaard. Marouan Azarkan sto for den målgivende pasningen.