34'
1-1
2-1

Da kan vi ønske velkommen til dagens oppgjør mellom FK Haugesund og Sandefjord.
    Hjemmelaget gjør to forandringer på laget sitt. Ut går Skjerve (karantene) og Haukås. Inn kommer Diedhiou og Stølås. Disse byttene fører også til interne rokkeringer i laget. Haraldseid flyttes ned på høyreback, Christensen ned på sentral midtbane og Diedhiou inn på topp. Stølås går inn på venstre midtbane der Haukås spilte sist. det betyr at nysignerte Patrick Olsen starter på benken denne kampen også.
    FKH var jo involvert i en høydramatisk kamp sist sereirunde. Da kom årets første trepoenger, i form av seier borte mot Bodø/Glimt. Det skjedde ikke uten dramatikk. FKH fikk to spillere utvist, men klarte likevel å dra i land en 2-1 seier. Utvisning til Christian Gytkjær ble debattert både i nasjonal og lokal presse etter kampen. Heldigvis for hjemmelaget har det røde kortet blitt annullert, slik at dansken starter på topp i dag.
    Sandefjord tapt forrige seriekamp. Da ble det 1-2 hjemme mot Viking. Utenom det har nyopprykkede Sandefjord fått en god start på årets sesong. De ligger på 9. plass med seks poeng.
    FKH venter fremdeles på årets første scoring og seier hjemme på Haugesund stadion. De to hjemmekampene de har hatt har endt med 0-6 mot Rosenborg og 0-0 mot Molde.
    Sandefjord har tapt begge sine bortekamper med et mål. De endte 1-2 borte mot Start og 2-3 mot Strømsgodset.
    Det er fine spilleforhold i Haugesund. Alt ligger til rette for en god kamp på Haugesund stadion.
    Da er lagene på vei ut på banen. Det er straks klart for avspark på Haugesund stadion.
    Kirkevold rager høyest på et innlegg fra venstre. Headingen går ufarlig over.
    3'
    Gytkjær får en mulighet, men han roter bort ballen.
    3'
    Kirkevold blir nesten spilt igjennom, men motaket sitter ikke. Ballen triller inn til Bråtveit.
    6'
    Rotete start her i Haugesund. Begge lag gjør enkle feil.
    7'
    Mål for Sandefjord Fotball!
    FK Haugesund 0 - 1 Sandefjord Fotball
    Mål: Erik Mjelde
    Målgivende: Cheikhou Dieng
    Hjemmelaget klarer ikke å klarere et innlegg fra høyre. Ballen detter ned til Mjelde som enkelt setter den i mål.
    8'
    Diedhiou får nesten satt foten på et innlegg fra Bamberg. Stor mulighet for hjemmelaget.
    11'
    Diedhiou avslutter på et innlegg fra Våge Nilsen. Han får ikke et rent treff på ballen slik at ballen triller ufarlig utenfor.
    12'
    Hjemmelaget har kommet bedre med i kampen, men det skorter enda på kvaliteten.
    14'
    Christensen dribler seg forbi to-tre Sandefjord-spillere før han avslutter med venstrefoten. Tørnes er fint med og redder flott.
    14'
    Ny corner til FKH
    14'
    Den bokser Tørnes unna.
    15'
    Bamberg knaller til på volley. Skuddet er godt, men det går rett på Tørnes som får slått unna.
    18'
    Nok en stor FKH-sjanse. Bamberg haeder inn i feltet. Der finner han Gytkjær som får satt pannebrasken på ballen. Tørnes glipper ballen, men får grabbet den igjen før den går over streken.
    19'
    19'
    Sandefjord kommer på en visitt ved Normann Hansen. Han kommer seg forbi Haraldseid, men det er ingen adresse på innlegget.
    21'
    Fremdeles FKH som er best og har ballen mest, men Sandefjord leder 1-0.
    23'
    Gytkjær setter hodet på et innlegg fra Myrestam. Dessverre for hjemmelaget setter dansken ballen over fra godt old.
    25'
    Bamberg slår inn, men ingen FKH-spiller er frampå. Tørnes plukker ballen lett.
    26'
    Gult kort til Sandefjord Fotball
    Roger Risholt
    Han får kortet etter en felling av Diedhiou.
    26'
    Frispark i farlig posisjon for FKH. Stølås gjør seg klar.
    27'
    Fraisparket til Stølås er hardt og treffer tverrliggeren. FKH burde absolutt hatt et mål her nå.
    28'
    Bindia legger inn. Kirkevold er helt alene foran mål, men på uforklarlig vis header han utenfor. Der burde bortelaget ha doblet ledelsen sin.
    30'
    Diedhiou klemmer til fra 25 meter. Skuddet går via en Sandefjord-rygg og inn til Tørnes.
    31'
    Den får Gabrielsen headet unna.
    31'
    Den blir headet unna av Sandefjord.
    33'
    Mål for FK Haugesund!
    FK Haugesund 1 - 1 Sandefjord Fotball
    Målgivende: Søren Christensen
    Der kommer utlikningen. Christensen spiller nydelig fri Diedhiou som setter ballen mellom beina til Tørnes. Flott angrep av hjemmelaget.
    34'
    Hjemmelaget fortsetter å kjøre kampen. Sandefjord har nok med å forsvare seg.
    37'
    Frispark til Sandefjord, i innleggsposisjon. Ballen ender til slutt i klypene til Bråtveit.
    38'
    Roligere på Haugesund stadion nå. Fremdeles FKH som har ballen mest, men Sandefjord har kommet bedre med de siste fem minuttene.
    41'
    Innlegg fra Larsen blir headet unna av Bjørnbak.
    43'
    Begge lagene virker klare for pause. Tempoet har dabbet av her nå.
    44'
    45'+1
    Pause i Haugesund. Stillingen er 1-1 mellom FKH og Sandefjord. Det bør bortelaget være mest fornøyd med, selv om de tok ledelsen allerede etter åtte minutter. Eirik Mjelde satte inn Sandefjords mål. Etter målet tok hjemmelaget over. De produserte flere farlige målsjanser før Diedhiou fikk hull på byllen. En flott stikker fra Christensen ble ekspedert i mål av senegaleseren. Dermed står det likt ved pause.
    45'
    Da er vi startet igjen i Haugesund.
    46'
    Den blir klarert av Haraldseid.
    47'
    Som i første omgang er det hjemmelaget som har ballen mest.
    49'
    Dieng en nede for telling. Etter en liten pause er han på beina igjen.
    52'
    Et flott innlegg av Myrestam blir møtt av Bamberg. Headingen til brassen går utenfor.
    53'
    FKH spiller seg fint fram på høyresiden, men innlegget fra Haraldseid er for dårlig og havner bak mål.
    55'
    Kirkevold er nesten på blank goal, men et flott takling av Haraldseid forhindrer scoring.
    58'
    Gabrielsen rager høyest, men han treffer dårlig, slik at det blir en enkel jobb for Bråtveit å plukke ballen.
    58'
    Myrestam blir spilt fint fri på venstresiden, men innlegget går rett i hendene på Tørnes.
    61'
    Stølås skyter fra 25 meter. Han treffer dårlig, så ballen triller fint inn til Tørnes.
    63'
    Innlegget fra Mjelde finner Kirkevold på hodet. Avslutningen går like utenfor. God mulighet for bortelaget.
    64'
    Myrestam kommer til nok et innlegg, men nok en gang treffer det en Sandefjord-spiller.
    66'
    Flott innlegg fra Våge Nilsen finner Gytkjær på hodet. Avslutningen hans blir slått til corner av Tørnes.
    67'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Patrick Olsen
    Ut: Søren Christensen
    67'
    Den blir klarert av Sandefjord.
    67'
    FK Haugesund 2 - 1 Sandefjord Fotball
    Mål: Christian Gytkjær
    Et forferdelig tilbakespill fra Risholt havner hos Gytkjær. Alene med Tørnes finner han nettmaskene.
    67'
    Et innlegg fra Myrestam finner Bamberg på bakerste stolpe. Han treffer dårlig, men ballen spretter like utenfor mål.
    70'
    Bamberg skyter fra 20 meter. Skuddet er brukbart, men Tørnes redder greit.
    71'
    FKH kontrer. Gytkjær legger inn, men innlegget er litt for langt for Diedhiou.
    72'
    FKH fortsetter å presse Sandefjord. Det er tydelig at de ikke har tenkt å ri på ledelsen, men gå for flere mål.
    74'
    Den ender hos Risholt, men han sleiver på ballen. FKH får klarert.
    74'
    Bråtveit plukker ballen enkelt.
    77'
    Sandefjord prøver å løfte laget høyere, men de sliter med å få det til.
    80'
    Gabrielsen rager høyest, men dommeren dømmer frispark til FKH.
    80'
    Våge Nilsen og Bindia blir liggende etter duellen i feltet. Våge Nilsen kommer seg på beina, men Bindia virker å være ferdig for dagen.
    82'
    Kampen er i gang igjen, begge de to involverte spillerne får behandling utenfor banen.
    83'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: André Sødlund
    Ut: Victor Demba Bindia
    84'
    Frispark til Sandefjord i farlig posisjon. FKH får klarert.
    84'
    Våge Nilsen er på banen igjen.
    85'
    Andre gule kort til Sandefjord Fotball
    Han får kortet for filming.
    87'
    Nok en omdiskutert dommeravgjørelse. Risholt faller når han er gjennom mot mål. Sandefjord roper på straffe, men dommeren viser Risholt det gule kortet. Dermed må han i dusjen. Veldig tvilsom situasjon der.
    89'
    Det er lagt til 4 minutter.
    90'+1
    FKH tar en kort corner som ender i ingenting.
    90'+1
    Haraldseid skaffer FKH frispark nede ved cornerflagget.
    90'+3
    Andreassen skyter over fra 30 meter.
    90'+5
    90'+6
    Da er det slutt i Haugesund. FKH vinner fortjent 2-1 en kamp de er best. Sandefjord kom best i gang og tok ledelsen etter åtte minutter ved Mjelde. Etter det kom FKH mer med og styrte resten av kampen. 1-1 kom ved Diedhiou, men Christian Gytkjær fikk æren med å sette inn 2-1, forøvrig etter et forferdelig tilbakespill av Risholt. Nevnte Risholt kom i fokus i sluttminuttene da han fikk sitt andre gule kort når han prøvde å filme seg til straffe. Alt i alt en fortjent seier til FKH.