FKH (4-4-2): Per Kristian Bråtveit - Kristoffer Haraldseid, Vegard Skjerve, Fredrik Pallesen Knudsen, Alexander Stølås - Sondre Bjorvand Tronstad, Filip Kiss, Bruno Leite, Tor Arne Andreassen - Haris Hajradinovic, Ibrahim
    0'
    Tromsø (4-3-3): Gudmund Kongshavn – Hans Eriksen Nodbye, Magnar Ødegaard, Jostein Maurstad, Kent-Are Antonsen – Morten Gamst Pedersen, Ulrik Yttergård Jenssen, Gjermund Åsen – Mikael Norø Ingebrigtsen, Thomas Lehne Olsen, Aron Sigurdarson
    0'
    Velkommen skal du være til live-dekningen av oppgjøret mellom FKH og Tromsø. Gjestene kommer til Vestlandet uten seier siden 16. mai-kampen mot Rosenborg på Lerkendal. Den nye, midlertidige treneren, har altså en tøff utfordring når nordlendingene møter et hjemmelag i form.
    0'
    Guffent på Haugesund stadion i dag. Stiv/sterk kuling står inn fra den ene kortsiden og det kommer tidvis noen voldsomme regnbyger. 10-11 grader i lufta.
    0'
    Det er "Gutan" som skal spille med den sterke vinden i mot de første 45. Lagene er straks klare for avspark
    0'
    Kiss forsøker å spille gjennom Ibrabim, men ballen tas av vinden og går inn til keeper
    1'
    Gamst får tilsnakk av dommer etter å ha vært litt for tøff i en duell. Frispark til FKH på egen halvdel
    1'
    Skudd på mål
    Ny stikker av Kiss, denne gang er han litt mer presis og treffer Hajradinovic som får tatt ned og skutt, men himmelhøyt over
    2'
    Frispark til FKH i god posisjon like utenfor 16-meteren til TIL, trukket godt ut mot venstre
    4'
    Hardt inn fra Haraldseid, men Kongshavn har kontroll og fanger den greit
    4'
    Offside
    Haraldseid finner Tronstad som er gjennom ute på høyresiden, men han avvinkes
    5'
    Offside
    Pallesen klarerer og slår gjennom Ibrahim, men også han er på feil side
    6'
    Leite lager frispark midt på banen. TIL triller ball
    7'
    Offside
    Ibrahim kommer fra offside nok en gang...
    8'
    Flott gjort av Leite når han kriger til seg ballen og avlerer til Hajradinovic som får skutt fra distanse. Den har en fin retning, men litt for høy
    9'
    Hjørnespark
    Corner til gjestene. Gamst skrur den ut med sin venstre, men dommeren har sett noe han ikke liker og dømmer frispark til FKH
    10'
    Yttergård Jenssen med herlig takling på Ibrahim som stormer fremover. Ser ut til å være på ball der, TIL-midten
    12'
    Haraldseid og Tronstad kombinerer igjen fint på høyresiden, men stoppes i siste liten
    14'
    Andreassen kommer sklidende inn med knottene først i duell med Kongshavn. Frispark
    15'
    Hjørnespark
    Corner til vertene etter at en TIL-forsvarer sklir når han skal stoppe en gjennombruddspasning
    16'
    Gult kort til Tromsø
    Morten Gamst Pedersen
    Får for holding i boksen.
    16'
    Haugesund scorer på straffe!
    Haugesund 1 - 0 Tromsø
    Mål: Filip Kiss
    FKH-kapteinen er sikker og setter ballen til venstre for Kongshavn. Sikkert, og FKH tar en fortjent ledelse
    17'
    Jostein Gundersen
    Lager frispark like utenfor TIL-boksen. Her skal det svinges inn fra FKH igjen
    18'
    Haraldseid skyter den i nettveggen! Frekk variant
    19'
    Gult kort til Haugesund
    Filip Kiss
    Er oppe med en høy fot på et innkast
    21'
    Offside
    Frekk gjennombruddspasning av Kiss til Andreassen, men sistnevnte er i offside
    21'
    Hjørnespark
    TIL får corner og Gamst skrur den innover. Rett i nettveggen
    22'
    FKH har vært best de første 20 her. Uten store sjanser foruten straffen. Vertene styrer spillet og truer gjestene, som ikke får i gang spillet sitt
    22'
    Ingebrigtsen mister ballen ute på siden til FKH som slår inn farlig langs bakken. Den triller imidlertid forbi alle og ut til utspark
    25'
    Sigurdarson avanserer langs venstre siden. Slår inn via en FKH-spiller og til keeper
    26'
    Norbye tas midt på banen. Frispark til "Gutan"
    27'
    Pallesen Knudsen får albuen til Lehne Olsen i hodet. FKH-midtstopperen er på beina igjen
    28'
    Tronstad har en god kamp her for FKH. Er stadig til utfordring for TIL-forsvaret, og jobbet godt defensivt
    29'
    Kongshavn virker utrygg. Stresser når han får ballen i beina og har slått flere utspark ut over siden nå
    31'
    FKH-keeperen virker derimot mer trygg. Får alt annet enn en kompispasning fra Skjerve, men setter bredsida til og får ballen ut på halvspretten
    32'
    Lang innkast fra FKH inn i boksen, men TIL får ryddet unna
    34'
    Leite med herlig gjennombrudd til Hajradinovic. Han finter TIL-forsvareren og slår inn foran mål hvor en lagkompis kommer skliende litt for sent. Fint FKH-spill
    35'
    Stor TIL-sjanse. Ingebrigtsen spilles gjennom, men alene med keeper setter han den til side for mål. Gjestenes første sjanse i kampen
    37'
    Samme mann fyrer av fra distanse når han får snudd seg, men FKH-keeperen har kontroll og skjermer den utenfor
    38'
    Kongshavn med en herlig avverging når han er utenfor 16-meteren. Stuper uredd med hodet inn først og får pannebrasken på ballen foran Ibrahim
    39'
    TIL mer med i kampen nå
    40'
    Hjørnespark
    Sigurdarson finter FKH-forsvaret på rumpa, men innlegget blokkeres til corner
    42'
    Ingen får gjort noe med Gamst sitt corner. Utspark fra keeper
    43'
    Sigurdarson finner Åsen i boksen som slår inn foran mål. Der er Ingebrigtsen som får skutt, og FKH-keeperen er på etterskudd, men får akkurat slengt seg og holdt ballen ute. Fint TIL-spill
    43'
    Hjørnespark
    Ny TIL-corner, men FKH får avverget også denne gang
    45'
    45'
    Antonsen skyter fra 40 meter, til side for mål. Det siste som skjer i omgangen hvor FKH har vært best
    45'
    46'
    Kongsavn fint ute og vinner ballen før Hajradinovic utenfor 16-meteren
    46'
    Strålende innlegg fra TILs venstreside og ballen finner Lehne Olsen som er umarkert og har god tid i boksen. Han skyter på direkte, skuddet er ikke særlig godt plassert og reddes av Per Kristian Bråtveit. Godt gjort av FKH-keeperen, dårlig utnyttet av TIL
    47'
    Bruno Leite
    Er altfor sent ute i en takling når TIL angriper
    51'
    Nå skjedde det mye her. FKH framme i angrep og slår ballen hardt inn foran mål, men forbi alle. Like etter gjør Kiss en stygg feil som gjør at TIL kan kontre, og Leite må ty til ulovlige midler for å stoppe dem. Ingenting ut av frisparket
    50'
    Hjørnespark
    Ingebrigtsen fint i blokka på Stølås sitt innlegg. Returen søler han imidlertid over dødlinja og til corner for vertene
    53'
    Hardt inn på første stolpe, men der er TIL og klarerer
    53'
    Norbye kaster til Gamst, får den i retur, og beiner den opp til FKH-keeperen. Vanskelig å se hva TIL-forsvareren tenkte der
    54'
    Hajradinovic faller i duell med Jenssen. Frispark på 25-30 meter
    54'
    Hajradinovic skyter på frisparket. Midt på keeper
    55'
    Åsen for tøff med Kiss. Frispark på 30 meter
    56'
    Stølås forsøker seg, og det er ikke dårlig. En liten meter til side for mål
    57'
    Gamst feller Kiss. Frispark midt på TILs halvdel. Det tas kjapt, men TIL vinner. Fosser i angrep og Åsen skyter fra distanse. Bråtveit redder fint, mens returen går via en TIL-spiller og ut
    59'
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Erik Huseklepp
    Ut: Shuaibu Ibrahim
    60'
    TIL har foreløpig hatt omgangens største sjanser, men en god FKH-keeper hindrer scoring. Gjestene har et bedre tak på denne omgangen enn den første
    61'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Slobodan Vuk
    Ut: Thomas Lehne Olsen
    64'
    TIL presser på for utligningen her. FKH har nok med å forsvare seg og slår mye langt
    65'
    Corner til TIL. Gamst svinger inn igjen, men forsøket er for dårlig. FKH stormer i angrep, men Andreassens forsøk stoppes. FKH vinner et innkast høyt i banen
    66'
    Inn: Liban Abdi
    Ut: Tor Arne Andreassen
    71'
    Åsen får svingt inn foran mål, og der venter Sigurdarson, men han får ikke kontroll på ballen og setter den utenfor. God sjanse
    71'
    Gamst med innlegg, og Vuk er fremme med pannebrasken og styrer den like til side for mål
    72'
    Blir tungt dette for TIL. FKH har overtatt mer etter utvisningen
    77'
    Hjørnespark
    Kiss vinner ballen og spiller gjennom Liban Abdi som serverer Huseklepp. Han spiller igjen motsatt, men TIL får pirket ballen til corner
    79'
    Sigurdarson med frekk chip gjennom til Vuk, men sistnevnte får ikke kontroll på ballen og mister den over dødlinja
    81'
    Huseklepp utfordrer, men mister ballen som mange ganger før etter han kom innpå
    82'
    Mål for Haugesund!
    Haugesund 2 - 0 Tromsø
    Mål: Liban Abdi
    Målgivende: Bruno Leite
    Der er det nok over. Abdi får ballen på midtbanen og fosser frem mot 16. Snur seg, har god tid, og sender den i lengste. Fin scoring
    83'
    Inn: Elhadji Mour Samb
    Ut: Aron Sigurdarson
    85'
    Inn: Frederik Gytkjær
    Ut: Haris Hajradinovic
    85'
    Stor sjans når Huseklepp får ballen og har god tid til å skyte, men det er for dårlig plassert og keeper redder
    86'
    Skjerve også frempå når han får skyte fra utenfor 16-meteren, men like til side for mål