2-3
Hagen114'
495
548

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av cupkampen mellom Fløy-Flekkerøy og Odd fra Cemo Arena!
    Den andre runden i cupen står for tur og vi får et interessant oppgjør på Flekkerøy når 2.-divisjonslaget, Fløy, tar i mot eliteseriemotstanderne, Odd!
    Fløy har gjort sine saker meget bra den siste tiden og ligger på en foreløpig 4.-plass i Post Nord avd. 1. Opp til direkte opprykk er det syv poeng, mens det kun er tre poeng til andreplassen som gir kvalifiseringsmuligheter. Det vil garantert være et Fløy-lag med selvtillit som kommer på banen i kveld. Laget står med 4-0-1 på de fem siste, og når de i tillegg ikke har sluppet inn mål siden 0-2-nederlaget mot Moss, sier det seg selv at det gir en tro på at det kan smelle en aldri så liten cupbombe her på Flekkerøy i kveld!
    Odd har en mer varierende formkurve. For øyeblikket ligger de i midtsjiktet av tabellen i Eliteserien, men det er ikke langt ned til 'nedrykkssumpa'. På de fem siste kampene står hvittrøyene fra Skien med 3-0-2. I helga som var ble det nok et hjemmetap, da Molde ble et knepp for sterke og vant 2-1 på Skagerak Arena.
    I forrige runde i cupen hadde kveldens hjemmelag få problemer med å slå ut Vindbjart og de ga seg ikke før det stod 6-0 på lystavla! Odd-leiren hadde vel også ganske rolig puls på sidelinja i bortekampen mot Hei i forrige runde. 4.-divisjonsklubben holdt følge en stund, og skåret et fint mål i førsteomgang, men det ble komfortable 6-1 i favør Odd til slutt.
    Det er et meget sterkt Odd-lag som sendes på banen av Pål Arne 'Paco' Johansen her i kveld! Denne startoppstillingen hadde man ikke blitt overrasket om man så i Eliteserien, noe som viser at gjestene tar denne oppgaven på høyeste alvor. Noe de også burde!
    For hjemmelaget er det også alle mann til pumpene og det er de eksakt samme elleve som startet i forrige seriekamp mot Ørn Horten. Et gledelig gjensyns blir det nok for Mathias Fredriksen, når han møter klubben han vokste opp i.
    Kveldens hoveddommer er Jørgen Haga. På sidelinjene har han med seg Per Thomas Byrkjedal og Marius Benkestok Vesterhus Schulz. Javi Jean-Marc Conny Leo Mertens skal holde orden mellom benkene og er da satt opp som 4. dommer.
    Strålende vær på Sørlandet i kveld! Sola skinner og det er god temperatur i lufta! Den kan bli varmt både på banen og tribunen de neste to x 45 minuttene!
    0'
    Gjestene fra Skien med avsparket i denne første omgangen, vi er i gang!
    0'
    Odd med kampens første forsøk. Kitolano i fint driv fremover spiller til Ingebrigtsen, som ruller den videre til Baccay. Odd-backen forsøker å legge inn, men bommer noe på ballen, og dermed blir det femmeter for fløy.
    2'
    Stor mulighet for bortelaget! Odd kommer rundt på høyresiden. Lauritsen slår inn og ballen blir stusset bakover i feltet av en Fløy-forsvarer. På motsatt side av sekstenmeteren står Kitolano ganske alene og forsøker å curle ballen tilbake i det hjørnet ballen kommer fra, men ballen blir headet unna like foran mål! Den hadde nok keeper Knezovic hatt problemer med!
    2'
    Knezovic kommer ut og mister ballen, men hjemmelaget slipper unna med skrekken!
    2'
    Bortelaget med ballen klart mest her i innledningen.
    6'
    Straffespark til Odd! Ruud blir spilt gjennom i feltet og skal avslutte i stor fart. Keeper kommer ut og kaster seg i Ruud som får avsluttet, men dommer mener han blir såpass hindret. Straffesparket ser for øvrig helt riktig ut.
    8'
    Gult kort til Flekkeroy IL
    Ante Knezovic
    Gult kort for fellingen på Ruud.
    8'
    Odd scorer på straffe!
    Flekkeroy IL 0 - 1 Odd
    Mål: Espen Ruud
    Espen Ruud setter straffen til sin høyre side, mens Knezovic går motsatt!
    9'
    Bokses ut.
    10'
    Tung start for hjemmelaget. Gjestene ser ganske påskrudd ut og fortsetter å dominere i banespillet.
    12'
    Gult kort til Odd
    Filip Rønningen Jørgensen
    Blir først avblåst for hands, før han sparker bort ballen.
    13'
    Hjemmelaget angriper langs høyresiden og får en corner!
    16'
    Heades ut på første stolpe, men ballen går til Fredriksen som avslutter på direkten. Får ikke ordentlig dreis på avslutningen og gjestene klarerer.
    16'
    Wallem drar seg fri på 20 meter og avslutter langs bakken. Ballen går rett i en Fløy-forsvarer.
    20'
    Ingebrigtsen snurrer rundt i sekstenmeteren til hjemmelaget før han avslutter med sitt venstre bein litt skrått fra høyre. Ballen ruller rolig ut til femmeter for Knezovic.
    21'
    Baccay slår inn fra venstre, rett i klypene på Knezovic, som denne gang har god kontroll.
    22'
    Gamachis setter seg ned igjen. Prøvde litt til etter smellen, men denne gang går det nok ikke mer.
    23'
    Fløy med ti mann for øyeblikket.
    23'
    En haug med eliteserielag i trøbbel i innledning av denne runden. Her på Cemo Arena er det derimot en fortjent ledelse til gjestene.
    25'
    Spillerbytte - Flekkeroy IL
    Inn: Preben Hille
    Ut: Dirirsa Gamachis
    Da får Fløy endelig byttet. Hille kommer inn for Gamachis.
    25'
    Ruud blir spilt fri på høyre og rekker akkurat å legge inn før ballen går ut over dødlinja. Denne gang får hjemmelaget headet ballen ut av egen sekstenmeter.
    27'
    Lang ball i retning Lauritsen bak forsvaret til Fløy. Ujkani med en god defensiv jobb når han vinner duellen med den høyreiste Odd-spissen og får i tillegg ballen kontrollert ut av farlig område.
    29'
    Ruud stikker gjennom Wallem på høyresiden. Wallem slår inn mot Lauritsen, der kommer Knezovic ut og plukker ballen.
    30'
    Fløy kommer på en sjelden visitt. Kleppa legger inn fra venstresiden og inn i sekstenmeteren til Odd, men gjestene har få problemer med å klarere den ut.
    31'
    En ekstremt sjansefattig første halvtime. Kan telle to sjanser til bortelaget og null til vertene.
    33'
    Vet ikke om det er varmen eller andre faktorer som spiller inn, men også tempoet i dette oppgjøret er ganske labert.
    35'
    Hella er først på en ball på 20-25 meter og avslutter på direkten. Ballen sklir av foten og får en ekstrem skru, men den spretter så vidt inn til Rossbach.
    37'
    Lien blir forsøkt spilt gjennom, men Bjørtuft lukter faren og tar ut løpet før han spiller ned til Rossbach.
    37'
    Bjørtuft viser nok en gang at han har god kontroll på Fløy-spissen i en duell mellom han og Lien på halvdelen til Odd.
    40'
    Owusu banker til fra langt hold. Ballen går midt på Knezovic som holder ballen enkelt.
    41'
    Fredriksen forsøker seg fra 25 meter på volley, men ballen går et par meter til side for mål. Er vel det nærmeste hjemmelaget har vært her i førsteomgang.
    42'
    Hjemmelagets forsvar og keeper stresser ikke nevneverdig når de blir presset på egen halvdel.
    44'
    Så er det nære på at Odd får brutt høyt i banen. Fløy slipper akkurat unna.
    45'+1
    Hella med masse rom og tid ute på høyresiden. Slår inn mot Odd-boksen, men innlegget er alt for upresist og går langt over mål.
    45'+1
    Hauge avslutter fra spiss vinkel! Et godt forsøk fra blåtrøyene når Hauge plukker opp en løs ball utenfor sekstenmeteren til Odd. Drar seg så inn i feltet før han avslutter fra veldig spiss vinkel. Skuddet er knallhardt og Rossbach velger å bokse ballen ut!
    45'+2
    45'+3
    Da blåses det av til pause og lagene går til pause på stillingen 1-0 til Odd! Det har vært en ekstremt sjansefattig førsteomgang, med svært få høydepunkt. Odd kom godt i gang og skaffet et straffespark etter ni minutter. Ruud gjorde jobben fra elleve meter og gjestene gikk oppskriftsmessig opp i 1-0. Utover i omgangen har det vært mye upresist fra begge lag, og det var faktisk Fløy som var best på tampen, uten å sette Rossbach på de helt store prøvene. Vi tar en kort pause og er straks tilbake med den andre omgangen!
    45'
    Vi er i gang med andre omgang!
    45'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Abel William Stensrud
    Ut: Tobias Lauritsen
    Paco gjør ett bytte i pausen. Stensrud inn for Lauritsen.
    45'
    Kleppa og Lien kombinerer på halvdelen til Odd. Lien får ballen på 25 meter og forsøker seg på en avslutning, men er såpass pressa at det blir blokkert med en gang.
    49'
    Mål for Odd!
    Flekkeroy IL 0 - 2 Odd
    Mål: Salomon Owusu
    Det blir Owusu som prøver seg, og ballen fyker i mål! Det står både en mur fra hjemmelaget, men også en hvit mur fra bortelaget! Knezovic får med andre ord ekstremt dårlig sikt og når skuddet fra Owusu sniker seg gjennom samtlige kommer ballen for raskt på keeperen og ballen går i mål!
    50'
    Inn: Steffen Hagen
    Ut: Odin Bjørtuft
    Odd-kapteinen, Hagen, inn for Bjørtuft.
    52'
    Wallem slår inn fra høyre. Ballen går over samtlige spillere og ut av sekstenmeteren til hjemmelaget.
    54'
    Som i den første omgangen er det hvittrøyene som har tatt kontroll over ballen.
    55'
    Kjempemulighet for Odd! Owusu spiller fri Ruud inne sekstenmeteren til Fløy. Fra spiss vinkel legger han så ballen inn foran mål og et panisk Fløy-forsvar får rensket unna!
    56'
    Nok en stor mulighet for gjestene! Ingebrigtsen drar av sin mann og avslutter fra skrått hold. Knezovic redder!
    56'
    Klareres.
    56'
    Det ser ganske komfortabelt ut for Odd for øyeblikket. Fløy sliter med å skape noen store sjanser på eliteserielaget.
    59'
    Stensrud spilles gjennom på høyresiden. Forsøker å slå den lavt inn på første touch, Stensrud, men ballen går inn til Knezovic.
    60'
    Skjer ikke stort for øyeblikket. Hjemmelaget har ballen noe mer, men Odd ligger fint og forsvarer seg godt.
    63'
    Prøver på en variant. Fredriksen avslutter fra 12 meter, men ballen går i blokka.
    63'
    Klareres.
    64'
    Mål for Flekkeroy IL!
    Flekkeroy IL 1 - 2 Odd
    Mål: Anders Hella
    Hella pirker inn reduseringen! Det blir mye klabb og babb inne i sekstenmeteren til Odd etter en corner. Rossbach med en dårlig involvering når han glipper en ball. Hella får først ett forsøk som blir reddet på strek, men på sin egen retur tupper han den inn fra kort hold!
    65'
    Hove forsøker å vippe gjennom mot Fredriksen. Der er Owusu nede og får rensket unna. Kan hjemmelaget komme tilbake her, da?
    69'
    Owusu kriger til seg en ball inne i sekstenmeteren til Fløy og slår inn fra venstre mot bakerste stolpe. Ballen treffer ingen medspillere og går ut til femmeter for Knezovic.
    70'
    Byttebonaza!
    74'
    Inn: Milan Jevtovic
    Ut: Mikael Norø Ingebrigtsen
    74'
    Inn: Emil Grønn Pedersen
    Ut: Mathias Fredriksen
    74'
    Inn: Syver Aas
    Ut: Filip Rønningen Jørgensen
    74'
    Inn: Marius Framnes
    Ut: Anders Hella
    74'
    Arent-Emil Hauge
    Holder igjen en Odd-spiller.
    77'
    Ruud finner Jevtovic inne i sekstenmeteren til Fløy, men Odd-spilleren får ikke god nok kontroll på ballen til å avslutte.
    78'
    Sprudler ikke offensivt av Odd-laget, heller. Tror Paco skal være godt fornøyd med at de leder denne kampen.
    80'
    Ujkani blir liggende med en hodeskade etter en duell.
    81'
    Steffen Hagen er først udyktig når han klarerer en ball rett i bena på Lien, før han banker unna ballen sekunder senere.
    83'
    Tas kort.
    83'
    Flekkeroy IL 2 - 2 Odd
    Mål: Bjørnar Hove
    Målgivende: Altin Ujkani
    Fløy utligner! Ujkani tar corneren kort til Hauge. Han spiller ballen tilbake til Ujkani igjen som legger inn en ball inn i boksen til Odd. Innlegget er kjempehøyt og setter Rossbach fullstendig ut av spill når den daler ned via tverrliggeren og lander på streken! Hove er på rett sted til rett tid og tupper den inn fra 1 meter! Gedigen keepertabbe!
    83'
    Preben Hille
    85'
    Odd kommer på en kontring, men hjemmelaget med godt forsvarsspill!
    87'
    Det er absolutt ikke ufortjent at Fløy kommer tilbake i denne kampen og mest sannsynlig tvinger frem ekstraomganger her på Cemo Arena. Helt jevnt i sjansestatistikken.
    89'
    Odd med ballen i laget!
    90'
    Gedigen mulighet for Jevtovic! Corneren fra Ruud er godt slått på første stolpe. Der kommer Jevtovic møtende og header ballen mot lengste. En enorm redning av Knezovic hindrer at gjestene stikker av med seieren på tampen!
    90'
    Bokses ut.
    90'+1
    Det går mot ekstraomganger på Flekkerøy!
    90'+2
    Der blåses det av, og det blir ekstraomganger! Odd kommer best ut etter pause og dobler ledelsen fra den første omgangen. Owusu setter inn 2-0 på et frispark, og da tenker nok samtlige at dette ender med en grei borteseier. Hjemmelaget ville det dog annerledes! Først er det Hella som pirker inn en skåring fra tre meter før Hove pirker inn nok en skåring fra én meter! Begge målene kommer etter meget tvilsomt keeperspill, men det gjelder jo absolutt å være på rett sted, noe hjemmelagets spillere var! Vi er straks i gang med første ekstraomgang fra Cemo Arena!
    1. ekstraomgang
    90'
    Odd sparker i gang den første ekstraomgangen!
    90'
    Det skal spilles to x 15 minutter, før det eventuelt må avgjøres på straffesparkkonkurranse.
    90'
    Ivan Mesik
    Går for tøft inn i duell med Lien. Ser ut som Lien får et spark bakfra av Mesik.
    92'
    Hjemmelaget bryter og kommer tre mot to, men Pedersen brenner til like utenfor! Lien får en ball og setter på turboen. Fløy kommer som nevnt tre mot to, og Lien spiller ut til høyre mot Emil Pedersen. Han bruker et touch på å ta med seg ballen inn i seksten meteren. Får litt dårlig vinkel, Pedersen, og når han da fyrer av gårde et hardt skudd går det en liten meter på utsiden!
    95'
    Baccay nære på å komme på et innlegg. Det blir corner til gjestene.
    97'
    Bokses ut av Knezovic.
    97'
    Framnes er nære på å få med seg kula forbi Odd-forsvaret, men blir stoppet før det blir helt skummelt.
    99'
    Jevtovic avslutter høyt over med pannebrasken.
    99'
    Slås inn mot Baccay på nytt. Fløy-forsvaret får rensket unna!
    101'
    Lien spiller gjennom Pedersen som tar med seg ballen ned til dødlinja. Legger så inn foran mål, men treffer ingen medspillere.
    102'
    Det avsluttes fra distanse fra hjemmelaget. Rossbach får ballen ganske rett på seg, men må slå den ut og gjør det i farlig område. Der vinkes Pedersen av for offside.
    103'
    Kitolano får avsluttet fra 16 meter. Skuddet går i en medspiller og ut til femmeter. Stemmer ikke helt for gjestene nå!
    104'
    Annullert mål for Flekkeroy IL - stillingen er fremdeles 2 - 2
    Bjørnar Hove fikk mål annulert
    Hove setter ballen i mål, men det vinkes for offside! Innlegget slås perfekt inn til Hove som står helt umarkert i feltet. Fløy-stopperen får gå helt alene opp og stange ballen i mål, men sekundet senere kommer flagget! Den så tvilsom ut!
    104'
    Stor mulighet for Odd på tampen! Baccay er nære på å få til noe fra kort hold, men ballen triller inn til Knezovic!
    105'
    105'+1
    2. ekstraomgang
    105'
    Vi er i gang med andre ekstraomgang!
    105'
    Ruud slår inn fra høyre, hjemmelaget header unna.
    105'
    Lien blir nok en gang liggende etter en duell og tar seg til ansiktet. Får ikke frispark der, Lien.
    106'
    Det har vært vanskelig å se at det skiller to divisjoner mellom disse lagene. Odd stiller noe endret enn de gjorde mot Molde, men med dette laget burde de nok dominert mer.
    107'
    Lien avslutter fra høyre hjørne av sekstenmeteren. Rett i Odd-forsvarer og ut til corner!
    107'
    Klareres.
    107'
    Framnes gjør en viktig takling som stopper en Odd-overgang. Kunne blitt farlig om Jevtovic hadde kommet forbi, der!
    108'
    Inn: Gilli Rólantsson
    Ut: Espen Ruud
    108'
    Inn: Markus Aamodt
    Ut: Arent-Emil Hauge
    109'
    Kun ti minutter igjen på Cemo Arena før det skal avgjøres på straffespark! Får vi en vinner her på tampen?
    110'
    Fløy slo Jerv ut av fjorårets utgave av cupen etter straffesparkkonkurranse. Ikke utenkelig at det kan gjenta seg, i hvert fall hvis man tenker på hvordan Rossbach har stått bakerst hos Odd i kveld.
    111'
    Knezovic stopper Jevtovic nok en gang! Jevtovic møter et innlegg og header mot det høyre krysset til Knezovic. Der er keeperen oppe med hansken og slår ballen ut til corner! Sterk redning!
    113'
    Hjørnespark til Odd
    113'
    Flekkeroy IL 2 - 3 Odd
    Mål: Steffen Hagen
    Målgivende: Syver Aas
    Så sitter den for gjestene! Corneren fra Aas er godt slått og treffer Hagen på fem meter. Odd-kapteinen med en god avslutning med hodet, men Knezovic er overhodet ikke med på den. Blir vel noe hindret der, men ingenting å si på at målet står!
    114'
    Nå begynner det å haste for hjemmelaget! Kun tre minutter igjen å gjøre det på!
    117'
    Odd bruker god tid nå.
    117'
    Johannes Eftevaag
    Store protester på et innkast. Frustrerte nå, hjemmelaget.
    119'
    Jevtovic og Odd kan sette spikeren i kista, men sløser bort en god mulighet. Får en corner.
    120'
    Tas kort.
    120'
    Bortelaget går heller mot cornerflagget enn mot mål. Får i tillegg det de ønsker, ny corner.
    120'+1
    Tas kort.
    120'+1
    120'+2
    Kampen er over og Odd tar seg videre til den tredje runden etter en 3-2-seier på Cemo Arena! Det ender med en borteseier til slutt etter ekstraomganger. Odd kontrollerer egentlig kampen ganske greit, men hjemmelaget kommer tilbake på meget sterkt vis og sikrer ekstraomganger. I den første ekstraomgangen skårer til og med Hove sin andre for dagen, men blir vinket av for offside. I den andre ekstraomgangen var det nok en midtstopper som skulle vise seg frem. Denne gang var det Odd-kaptein, Hagen, som ruvet høyest på en corner fra Aas og headet inn seiersmålet. Odd gjør ikke mer enn nødvendig her på Flekkerøy, men tar seg videre i cupen! Vi takker med det for følge, og ønsker samtlige en strålende onsdagskveld videre!