SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Skudd på mål, Heerenveen
    Filip Stevanovic
    Filip Stevanovic (SC Heerenveen) avanserer forover på Fortuna Sittard Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Fortuna Sittard får tildelt et hjørnespark
    Mats Seuntjens
    I Sittard-Geleen slår Mats Seuntjens en corner fra høyre.
    7'
    Skudd på mål, Fortuna Sittard
    Zian Flemming
    Zian Flemming (Fortuna Sittard) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    7'
    Fortuna Sittard, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Skudd utenfor mål, Fortuna Sittard
    Mickael Tirpan
    Fortuna Sittard avanserer forover i Sittard-Geleen. Mickael Tirpan avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    11'
    Fortuna Sittard får tildelt et frispark
    Joey Kooij signaliserer et frispark til Fortuna Sittard på egen banehalvdel.
    12'
    Milan Van Ewijk
    Sjanse i Sittard-Geleen! Milan Van Ewijk (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    13'
    Frispark Fortuna Sittard.
    13'
    Mål for Fortuna Sittard!
    Fortuna Sittard 1 - 0 Heerenveen
    Mål: Zian Flemming
    Mål! Fortuna Sittard tar ledelsen 1-0 ved Zian Flemming.
    14'
    Frispark for Fortuna Sittard på egen banehalvdel.
    25'
    Mats Seuntjens (Fortuna Sittard) løfter inn en corner fra venstre på Fortuna Sittard Stadion.
    30'
    I Sittard-Geleen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Joey Kooij tildeler Fortuna Sittard en corner. Mats Seuntjens sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Mats Seuntjens (Fortuna Sittard) slår en corner fra venstre side på Fortuna Sittard Stadion.
    34'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    35'
    Heerenveen får tildelt et hjørnespark
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Fortuna Sittard Stadion.
    36'
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra venstre på Fortuna Sittard Stadion.
    37'
    37'
    38'
    Anthony Musaba
    SC Heerenveen angriper. Anthony Musaba får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    39'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark til Fortuna Sittard på halvdelen til SC Heerenveen.
    43'
    Heerenveen blir avblåst for offside
    SC Heerenveen angriper i Sittard-Geleen, men blir avblåst for offside.
    45'
    46'
    46'
    SC Heerenveen fosser fremover, men Joey Kooij blåser for offside på Fortuna Sittard Stadion.
    50'
    Thom Haye
    I Sittard-Geleen slår Thom Haye en corner fra høyre.
    52'
    Skade: Fortuna Sittard
    55'
    Tilbake fra skade: Fortuna Sittard
    56'
    56'
    Joey Kooij signaliserer et frispark til Fortuna Sittard.
    58'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Amin Sarr
    Ut: Filip Stevanovic
    Filip Stevanovic (SC Heerenveen) erstattes av Amin Sarr.
    61'
    Dommer Joey Kooij venter med å sette i gang spillet fordi Anthony Musaba ligger nede.
    62'
    SC Heerenveen slipper å klare seg uten Anthony Musaba som kommer tilbake på banen i Sittard-Geleen.
    62'
    64'
    66'
    Inn: Djenahro Nunumete
    Ut: Rami Kaib
    Ole Tobiasen (SC Heerenveen) gjør sitt andre bytte for dagen. Djenahro Nunumete erstatter Rami Kaib.
    67'
    Inn: Trustin van 't Loo
    Ut: Anthony Musaba
    Trustin van 't Loo (SC Heerenveen) erstatter Anthony Musaba som ser ut til å måtte forlate Fortuna Sittard Stadion med en skade.
    67'
    Spillerbytte - Fortuna Sittard
    Inn: Charlison Benschop
    Ut: Tesfaldet Tekie
    Sjors Ultee gjør dagens første bytte i Sittard-Geleen, når han tar ut Tesfaldet Tekie og setter inn Charlison Benschop.
    68'
    Fortuna Sittard tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Joey Kooij tildeler Fortuna Sittard en corner. Mats Seuntjens sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Fortuna Sittard 2 - 0 Heerenveen
    Målgivende: Mats Seuntjens
    I Sittard-Geleen øker Fortuna Sittard ledelsen til 2-0 takket være et mål av Zian Flemming. Det er en fin assist fra Mats Seuntjens.
    70'
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra høyre på Fortuna Sittard Stadion.
    72'
    72'
    72'
    Inn: Nigel Lonwijk
    Ut: Dimitrios Siovas
    Bytte for Fortuna Sittard. Nigel Lonwijk kommer inn for Dimitrios Siovas på Fortuna Sittard Stadion.
    73'
    73'
    Frispark SC Heerenveen.
    74'
    Thom Haye
    Joey Kooij tildeler SC Heerenveen en corner. Thom Haye sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    77'
    Gult kort til Fortuna Sittard
    Ben Rienstra
    Dommer Joey Kooij viser Ben Rienstra (Fortuna Sittard) det gule kortet.
    77'
    Milan Van Ewijk ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    78'
    Milan Van Ewijk er på beina igjen og fortsetter kampen.
    79'
    80'
    82'
    Spillet på Fortuna Sittard Stadion er stoppet midlertidig fordi Rami Hajal ligger nede.
    82'
    Inn: Anas Tahiri
    Ut: Rami Hajal
    Anas Tahiri (SC Heerenveen) erstatter Rami Hajal som muligens er skadet.
    82'
    Inn: Hamdi Akujobi
    Ut: Milan Van Ewijk
    Ole Tobiasen (SC Heerenveen) tar ut Milan Van Ewijk som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Hamdi Akujobi.
    83'
    85'
    Mats Seuntjens (Fortuna Sittard) slår en corner fra høyre side på Fortuna Sittard Stadion.