Frankrike fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Frispark til Frankrike på halvdelen til Colombia.
    Adrien Jaccottet signaliserer et frispark til Frankrike.
    24'
    Frankrike 2 - 0 Colombia
    Mål: Thomas Lemar
    Målgivende: Kylian Mbappe
    Thomas Lemar øker Frankrikes ledelse til 2-0! Kylian Mbappe var nest sist på ballen.
    26'
    I Saint-Denis slår James Rodriguez en corner fra høyre.
    28'
    Mål for Colombia!
    Frankrike 2 - 1 Colombia
    Mål: Luis Muriel
    Målgivende: James Rodriguez
    Mål! Colombiaet reduserer til 2-1 etter et mål av Luis Muriel på Stade de France. James Rodriguez sto for den målgivende pasningen.
    28'
    Offside! Olivier Giroud (Frankrike) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    29'
    Frispark for Colombia på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark Colombia.
    32'
    Frankrike tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til Colombia
    Santiago Arias
    Santiago Arias (Colombia) pådrar seg et gult kort.
    33'
    Frispark til Colombia på halvdelen til Frankrike.
    34'
    Gult kort til Frankrike
    Lucas Digne
    Lucas Digne (Frankrike) får et gult kort av dommer Adrien Jaccottet.
    34'
    36'
    Adrien Jaccottet signaliserer et frispark til Colombia på egen banehalvdel.
    37'
    Antoine Griezmann
    Frankrike angriper i Saint-Denis. Antoine Griezmann avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    Colombia, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Frispark for Frankrike på egen banehalvdel.
    40'
    Dommer Adrien Jaccottet venter med å sette i gang spillet fordi Blaise Matuidi ligger nede.
    41'
    Frankrike slipper å klare seg uten Blaise Matuidi som kommer tilbake på banen i Saint-Denis.
    41'
    42'
    45'
    I Saint-Denis har et frispark blitt tildelt Colombiaet.
    45'
    James Rodriguez
    James Rodriguez (Colombia) kommer seg fri på Stade de France, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    Luis Muriel
    Luis Muriel (Colombia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Colombia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    54'
    55'
    55'
    En av Colombias spillere blir avblåst for offside.
    56'
    Luis Muriel
    Målsjanse til Colombia! Luis Muriel treffer mål, men keeper redder.
    57'
    Frankrike, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    58'
    58'
    Abel Aguilar
    Dommer Adrien Jaccottet gir Abel Aguilar (Colombia) et gult kort.
    58'
    Thomas Lemar (Frankrike) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de France.
    59'
    Thomas Lemar ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Saint-Denis.
    60'
    Frankrike 2 - 2 Colombia
    Mål: Radamel Falcao
    Mål! Radamel Falcao utligner for Colombia. Stillingen er dermed 2-2 i Saint-Denis. Flott spill fra James Rodriguez før målet.
    62'
    Spillerbytte - Frankrike
    Inn: Paul Pogba
    Ut: Blaise Matuidi
    Blaise Matuidi (Frankrike) erstattes av Paul Pogba.
    65'
    Inn: Ousmane Dembele
    Ut: Kylian Mbappe
    Frankrike bytter ut Kylian Mbappe med Ousmane Dembele.
    66'
    Adrien Jaccottet tildeler Frankrike en corner. Thomas Lemar sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Raphael Varane
    Raphael Varane (Frankrike) header mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    66'
    Spillerbytte - Colombia
    Inn: Jefferson Lerma
    Ut: Abel Aguilar
    Jose Pekerman gjør dagens første bytte i Saint-Denis, når han tar ut Abel Aguilar og setter inn Jefferson Lerma.
    67'
    Inn: Duvan Zapata
    Ut: Radamel Falcao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colombia. Inn kommer Duvan Zapata, mens Radamel Falcao tar plass på benken.
    68'
    69'
    Målsjanse! Santiago Arias (Colombia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    72'
    Paul Pogba
    Frankrike angriper. Paul Pogba får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.