2-3
65' (Str.)
3-3
3-4

Hei og velkommen til 6. runde i Tippeligaen mellom Fredrikstad FK og Sandnes Ulf. I Fredrikstad er det opphold, vindstille og sol. Det meste ligger til rette for en god kamp denne lørdags ettermiddagen.
    Leiesoldaten Daniel Berntsen fra Rosenborg debuterer idag for FFK etter å kun ha gjennomført en trening med laget. Han starter på midtbanen sammen med Jabbie og Etzaz.
    I 2010 møttes FFK og Sandnes Ulf to ganger i Adeccoligaen der det endte med to seire til dagens hjemmelag.
    Begge lag kommer med en god følelse fra sist serierunde der Sandnes Ulf vant sin kamp 2-1 over Stabæk, mens FFK klarte 1-1 borte mot Odd Grenland etter å ha ledet gjennom store deler av kampen.
    Foreløpig er det kun 6 bortesupportere å se. Totalt er det ventet i underkant av 7000 tilskuere på dagens kamp.
    Ifjor tapte Sandnes Ulf sine 5 første kamper i Adeccoligaen. Idag spiller de Tippeliga. Stor prestasjon.
    Lagene går inn i garderoben til siste forberedelser før kampstart.
    Lagene entrer banen og er klare for avspark. Stor stemmning på Fredrikstad Stadion.
    Sandnes ulf tar avspark.
    1'
    FFK triller mye ball på midtbanen innledningsvis.
    2'
    Sandnes forsøker et gjennomspill på venstresiden, men det går helt inn til keeper Knudsen.
    3'
    Gult kort til Fredrikstad
    Tarik kommer sent inn i en duell og får et velfortjent gult kort.
    6'
    Mål for Fredrikstad!
    Fredrikstad 1 - 0 Sandnes Ulf
    Mål: Alex Valencia
    Målgivende: Etzaz Hussain
    Alex Valencia skyter på kanten av sekstenmeteren ned i høyrehjørne etter lavt press av Sandnes-forsvaret.
    7'
    Mål for Sandnes Ulf!
    Fredrikstad 1 - 1 Sandnes Ulf
    Mål: Tommy Høiland
    Målgivende: Aksel Berget Skjølsvik
    Tommy Høiland kommer alene gjennom etter surr i FFK-forsvaret. Etzaz mister ballen som fikk store konsekvenser. 1-1 på Fredrikstad Stadion!
    9'
    Valencia førsøker et gjennomspill til Tarik som mislykkes.
    12'
    Bølger frem og tilbake nå. Begge lag hissig på gjennombrudd.
    13'
    Tommy Høiland blir taklet av Dure og Sandmoen blåser straffe. Noe billig.
    13'
    Fredrikstad 1 - 2 Sandnes Ulf
    Mål: Aksel Berget Skjølsvik
    Kapteinen Skjølsvik setter straffen sikkert.
    15'
    Fredrikstad lite oppfinnsomme i sine oppspill til angriperne Tarik og Halvorsen.
    17'
    Tommy Høiland vært aktiv hos Sandnes Ulf og skaper mye trøbbel for FFK-forsvaret.
    18'
    Sandnes Ulf er stadig og prøver å takle Berntsen tidlig i oppspillsfasen.
    19'
    Frispark 30m fra Sandnes-målet for FFK. Etzaz slår.
    20'
    Dårlig slått og rett inn til keeper.
    20'
    Sandnes Ulf får tildelt et hjørnespark
    Andreas Ulland Andersen
    20'
    Fredrikstad 1 - 3 Sandnes Ulf
    Corner er mål på Fredrikstad Stadion! Slurv i duellspill og Høyland får scoret enkelt.
    21'
    Sandnes Ulf skaper farligheter så fort de kommer inn på FFKs banehalvdel. Lavt press fra FFK.
    24'
    Sandnes Ulf vinner de fleste dueller. FFK virker slappe og uinterreserte.
    25'
    Etzaz avanserer og prøver et gjennomspill som mislykkes.
    25'
    Etzaz skyter over fra 25m.
    26'
    FFK sliter med å skape sjanser.
    26'
    Gult kort til Sandnes Ulf
    Gult kort etter en sen takling på Valencia.
    27'
    Det påfølgende frisparket går inn til keeper som bokser ut.
    29'
    FFk har mye ball, men sliter med å komme gjennom.
    30'
    Fredrikstad får tildelt et hjørnespark
    Etzaz Hussain
    Sandnes får klarert.
    30'
    Anel Rashkaj
    Gult for takling på Jabbie på midtbanen.
    32'
    FFK tatt mer over av banespillet, men Sandnes er farlig på overganger mot et lite aggressvit FFK.
    34'
    Aksel Berget Skjølsvik
    Sen takling på Tarik.
    38'
    FFK presser på for en redusering før pause.
    41'
    Frispark Alex Valencia på høyresiden. Sandnes får klarert.
    42'
    Frejd halter etter en takling av Valencia. Ser ut til å klare å fortsette.
    45'
    45'+2
    Da blåser dommer Brage Sandmoen til pause på Fredrikstad Stadion. En fartsfullt 1.omgang preget av mye dårlig forsvarsspill fra hjemmelagets side. Sandnes Ulf har vært farlig på sine overganger der Tommy Høiland har skapt flere farligheter for bortelaget.
    FFK må heve seg flere hakk hvis de skal ha noen mulighet til å ta poeng i denne kampen. De tok mer og mer over banespillet, selvom sjansene uteble. Sandnes Ulf derimot skapte flere sjanser og fikk kommet lett til skuddmuligheter utenfor sekstenmeteren til FFK.
    Lagene er på banen og klare for 2.omgang her i Fredrikstad.
    45'
    Spillerbytte - Fredrikstad
    Inn: Ole Stromsborg
    Ut: Khalifa Jabbie
    19-årige Strømsborg kommer inn for Jabbie. Landgren flyttes opp på sentral midtbane.
    46'
    Innlegg fra Halvorsen. Inn til keeper Bo Andersen som fanger uten store problemer.
    48'
    Martinsen ligger nede innenfor FFKs sekstenmeter. Dommer stopper spillet.
    49'
    Martinsen er oppe igjen og ballen spilles til Sandnes.
    49'
    Fredrikstad 2 - 3 Sandnes Ulf
    Mål: Etzaz Hussain
    Tarik spiller fri Etzaz som sikkert setter inn 3-2 fra fem meter.
    50'
    Store hull i Sandnes-forsvaret ved den annledningen. Skal de gi fra seg alle tre poengene likevel?
    52'
    FFK får et mål annulert! Etzaz skyter og Halvorsen scorer, men annuleres for offside.
    54'
    FFK prøver å kombinere seg gjennom forsvaret til Sandnes, men mislykkes i siste liten.
    55'
    FFK presser på for utligning nå.
    55'
    Sandnes får kjenne litt på ballen etter en voldsom start av FFK i denne 2. omgangen.
    57'
    Spillerbytte - Sandnes Ulf
    Inn: Fredrik Torsteinbø
    Ut: Andreas Ulland Andersen
    57'
    Sandnes fortsetter på samme måte i 2. omgang. Tidlige gjennomspill bak FFKs forsvarsfirer.
    60'
    Sandnes prøver å kombinere på FFKs venstreside, men ballen glir utover dødlinjen og ender med utspill fra Knudsen.
    61'
    Etzaz mister ball og Sandnes kontrer. Ender med et skudd fra Ondo fra 10m. Skuddet er dårlig og går utenfor målet til keeper Knudsen.
    63'
    Tarik vil ha frispark like utenfor sekstenmeteren til Sandnes. Får det ikke, og det påfølgende innlegget ender i corner.
    63'
    Alex Valencia
    Valencia slår utoverskrudd, og ender i et nytt innlegg.
    63'
    Straffe til Fredrikstad
    64'
    Fredrikstad scorer på straffe!
    Fredrikstad 3 - 3 Sandnes Ulf
    Tarik setter straffen sikkert til venstre for Bo Andersen som satser andre vei. Ny spenning på Fredrikstad Stadion.
    65'
    FFK kjører kampen nå med god hjelp fra Plankehaugen.
    67'
    Stor sjanse til FFK! Tarik blir spilt gjennom, dribler av to Sandnes-forsvarer og skyter like over høyre kryss!
    68'
    Vi ser et helt annet FFK-lag i 2.omgang enn i 1. omgang. Sandnes Ulf har knapt ball.
    69'
    Frispark til FFK 30m fra mål. Strømsborg prøver et skudd som ender i rett på Bo Andersen.
    71'
    Etzaz slår lavt inn, men alle spillerne bommer på ballen og den havner tilbake hos FFK som fortsetter å presse på.
    71'
    Kevin Dure ligger nede etter en duell på midtbanen. Dommer tilkaller hjelp. Hjelpemannskapet kommer med båre og fører midtstopperen ut av banen.
    74'
    Inn: Mads Hansen
    Ut: Kevin Duré
    FFK må gjøre et bytte. Ut med nevnte Dure og inn med Mads Hansen.
    74'
    Mads Hansen går inn som venstreback og Dahl hagen flyttes inn som midtstopper.
    76'
    Fredrikstad-presset har avtatt noe.
    77'
    Spesiell hendelse på Fredrikstad Stadion. Tarik er gjennom alene mot Andersen, men linjedommer viser tegn til å vinke, Tarik stopper, men linjemann ombestemmer seg lar flagget være nede. Etzaz får gult etter munnbruk.
    77'
    Etzaz slår, men Sandnes får klarert.
    80'
    Fredrikstad scorer selvmål!
    Fredrikstad 3 - 4 Sandnes Ulf
    Mål: Benjamin Dahl Hagen
    Sandnes tar ledelsen igjen! Gilles Ondo holder vekk Dahl Hagen, spiller gjennnom Torsteinbø som skyter rett på Knudsen fra fem meter. Ballen går i beina på Dahl Hagen som fomler ballen i mål.
    84'
    Tarik blir kåret til dagens FFK-spiller.
    88'
    Strømsborg med et håpløst forsøk på halvolley 40m fra mål og i tillegg nesten 40m over mål.
    90'
    Sandnes er veldig tente på holde dette helt inn.
    90'
    Minimum 6 tilleggminutter på Fredrikstad Stadion.
    90'+1
    Blir slått høyt inn, men Bo Andersen klarer å bokse unna.
    90'+2
    Frispark FFK ved hjørne av sekstenmeteren. Etzaz slår og Dahl Hagen får bakhodet på den. Ballen går ut og utspill fra Andersen.
    90'+3
    FFk pumper frispark fra egen banehalvdel inn mot Sandnes' sekstenmeter. Bo Andersen holder ballen i fast grep og får tillegg frispark med seg.
    90'+5
    Skjølsvik stopper det meste av fremspill fra FFK.
    90'+5
    Frispark 25 fra mål for FFK. Etzaz skal slå.
    90'+5
    Rett muren og Sandnes får klarert.
    90'+6
    Sandnes har brukbar kontroll og får frispark ved cornerflagget på FFKs venstreside. Ebber ut i ingenting.
    90'+7
    Frspark FFK. Knudsen blir med opp.
    90'+8
    90'+8
    Der blåser Brage Sandmoen av kampen. Sandnes får med seg tre veldig viktige poeng hjem til Sandnes etter en imponerende bortekamp mot et lite aggressivt FFK.
    Alt i alt en fortjent borteseier. Sandnes Ulf var det beste laget i 1.omgang og skapte flere sjanser mot et passivt FFK-forsvar. FFK kom mer og mer med i kampen, men klarte aldri å utligne. FFK skal likevel ha skryt for en god lagmoral i 2. omgang der de jobbet og fightet for utligning. Tom Freddy Aune er neppe fornøyd med dette resultatet mot et nyopprykket lag som Sandnes Ulf.
    Da runder vi av her fra Fredrikstad Stadion og ønsker dere en fortsatt fin kveld.