Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    I Getafe har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark til Getafe CF på halvdelen til Cadiz CF.
    5'
    Skudd på mål, Cadiz
    Alvaro Negredo
    Cadiz CF angriper i Getafe. Alvaro Negredo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    Cadiz, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Cadiz får tildelt et frispark
    Cadiz CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Getafe får tildelt et hjørnespark
    8'
    Skudd utenfor mål, Cadiz
    Alvaro Negredo (Cadiz CF) kommer seg fri på Coliseum Alfonso Pérez, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Cadiz CF på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til Getafe
    Jaime Mata
    Jaime Mata (Getafe CF) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    11'
    Mauro Arambarri
    I Getafe slår Mauro Arambarri en corner fra venstre.
    12'
    Cadiz får tildelt et hjørnespark
    Salvi Sanchez
    Salvi Sanchez (Cadiz CF) løfter inn en corner fra venstre på Coliseum Alfonso Pérez.
    15'
    Målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez! Alvaro Negredo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    15'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Cadiz CF en corner. Salvi Sanchez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark for Cadiz CF på egen banehalvdel.
    21'
    24'
    Skudd utenfor mål, Getafe
    Carles Alena
    Getafe CF avanserer forover i Getafe. Carles Alena avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    I Getafe slår Salvi Sanchez en corner fra venstre.
    26'
    Cadiz CF angriper på Coliseum Alfonso Pérez, men Alvaro Negredo header utenfor.
    26'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Getafe CF.
    29'
    30'
    Cadiz CF angriper i Getafe. Alvaro Negredo fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Cadiz blir avblåst for offside
    Ruben Sobrino
    En av Cadiz CFs spillere blir avblåst for offside på Coliseum Alfonso Pérez.
    33'
    Skudd på mål, Getafe
    Målsjanse til Getafe CF! Mauro Arambarri treffer mål, men keeper redder.
    35'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Carles Alena (Getafe CF) løfter inn en corner fra venstre på Coliseum Alfonso Pérez.
    35'
    Nemanja Maksimovic
    Getafe CF angriper på Coliseum Alfonso Pérez. Nemanja Maksimovic header utenfor.
    35'
    Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Jose Mari ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Jose Mari er på beina igjen og fortsetter kampen.
    39'
    42'
    Jaime Mata
    Jaime Mata (Getafe CF) header utenfor.
    44'
    46'
    Salvi Sanchez (Cadiz CF) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.
    50'
    Fali
    Fali (Cadiz CF) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    50'
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Angel Rodriguez
    Ut: Takefusa Kubo
    Getafe CF bytter ut Takefusa Kubo med Angel Rodriguez.
    51'
    Sjanse! Getafe CF avanserer forover, men Mauro Arambarri avslutter utenfor.
    52'
    54'
    Frispark Getafe CF.
    55'
    56'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Getafe CF en corner. Mauro Arambarri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Djene
    Getafe CF angriper på Coliseum Alfonso Pérez, men Djene header utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Cadiz
    Inn: Ivan Alejo
    Ut: Alvaro Negredo
    Cadiz CF bytter ut Alvaro Negredo med Ivan Alejo. Dette er det første byttet som Alvaro Cervera gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Jairo Izquierdo
    Ut: Alberto Perea
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cadiz CF. Inn kommer Jairo Izquierdo, mens Alberto Perea tar plass på benken.
    60'
    61'
    62'
    Mauro Arambarri (Getafe CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    Getafe scorer selvmål!
    Getafe 0 - 1 Cadiz
    Mål: David Timor
    David Timor setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 0-1 på Coliseum Alfonso Pérez.
    64'
    67'
    68'
    Gult kort til Cadiz
    Jose Mari
    Dommeren gir Jose Mari (Cadiz CF) et gult kort.
    69'
    Jaime Mata
    Jaime Mata (Getafe CF) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men klarer ikke å score.
    69'
    Inn: Francisco Portillo
    Ut: Nemanja Maksimovic
    Nemanja Maksimovic (Getafe CF) erstattes av Francisco Portillo.
    70'
    Inn: Damian Suarez
    Ut: Allan Nyom
    Pepe Bordalas (Getafe CF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Damian Suarez erstatter Allan Nyom.
    70'
    Jaime Mata
    Sjanse til Getafe CF! Jaime Mata er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Inn: Filip Malbasic
    Ut: Salvi Sanchez
    Alvaro Cervera gjør dagens tredje bytte i Getafe, når han tar ut Salvi Sanchez og setter inn Filip Malbasic.
    72'
    Inn: Marcos Mauro
    Ut: Fali
    Bytte for Cadiz CF. Marcos Mauro kommer inn for Fali på Coliseum Alfonso Pérez.
    73'
    73'
    Jens Jonsson
    Jens Jonsson (Cadiz CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Coliseum Alfonso Pérez.
    73'
    74'
    Ivan Alejo
    Ivan Alejo (Cadiz CF) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    75'
    75'
    Mauro Arambarri (Getafe CF) kommer seg fri på Coliseum Alfonso Pérez, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Jairo Izquierdo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    78'
    Cadiz CF slipper å klare seg uten Jairo Izquierdo som kommer tilbake på banen igjen.
    79'
    Carles Alena (Getafe CF) slår en corner fra høyre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    81'
    81'
    82'
    Inn: Anthony Lozano
    Ut: Ruben Sobrino
    Cadiz CF gjør sitt femte bytte. Ruben Sobrino erstattes av Anthony Lozano.
    83'
    Inn: Josete Miranda
    Ut: Mathias Olivera
    Pepe Bordalas (Getafe CF) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Josete Miranda erstatter Mathias Olivera.
    84'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Cadiz CF.
    84'
    Josete Miranda
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea gir Josete Miranda (Getafe CF) et gult kort.
    84'
    86'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Getafe CF en corner. Carles Alena sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    Angel Rodriguez
    Getafe CF angriper og Angel Rodriguez får avsluttet. Headingen treffer ikke Cadiz CF-målet.