47
    Skudd utenfor mål, Cadiz
    Ruben Sobrino
    3'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez tildeler Cadiz en corner. Alex sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Det blir farlig! Frispark for Cadiz er nær straffområde.
    6'
    Frispark for Cadiz på egen banehalvdel.
    8'
    Gult kort til Getafe
    Enes Ünal
    Enes Ünal (Getafe CF) pådrar seg et gult kort.
    8'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    11'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    I Getafe slår Alex en corner fra venstre.
    15'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Getafe CF.
    16'
    Skudd utenfor mål, Getafe
    Juan Iglesias
    19'
    Skudd på mål, Getafe
    24'
    Cadiz, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Cadiz på egen banehalvdel.
    24'
    Víctor Chust ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    25'
    Spillerbytte - Cadiz
    Inn: Isaac Carcelén
    Ut: Víctor Chust
    Víctor Chust, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Isaac Carcelén kommer inn for Cadiz.
    27'
    Frispark Getafe CF.
    27'
    Gult kort til Cadiz
    Luis Hernandez
    Luis Hernandez (Cadiz) mottar sitt første gule kort for dagen på Coliseum Alfonso Pérez.
    28'
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    30'
    Cadiz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Domingos Duarte
    Domingos Duarte (Getafe CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    Anthony Lozano
    Anthony Lozano (Cadiz) kommer seg fri på Coliseum Alfonso Pérez, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Frispark Cadiz.
    33'
    Djene
    Djene (Getafe CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    33'
    34'
    Alex (Cadiz) slår en corner fra venstre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    34'
    Skudd på mål, Cadiz
    34'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Juan Iglesias (Getafe CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    35'
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez venter med å sette i gang spillet fordi Anthony Lozano ligger nede.
    37'
    Anthony Lozano er på beina igjen og fortsetter kampen.
    38'
    Frispark til Getafe CF på halvdelen til Cadiz.
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Getafe fordi Fali får behandling for en skade på banen.
    40'
    Cadiz slipper å klare seg uten Fali som kommer tilbake på banen igjen.
    42'
    Cadiz angriper, men avslutningen til Juan Iglesias går utenfor.
    42'
    45'
    45'+1
    45'+2
    Alex (Getafe CF) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.
    45'+3
    Inn: Juan Cala
    Ut: Fali
    Fali (Cadiz) erstattes av Juan Cala.
    46'
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Omar Alderete
    Ut: Domingos Duarte
    Getafe CF gjør sitt første bytte. Domingos Duarte erstattes av Omar Alderete.
    46'
    47'
    49'
    I Getafe slår Alex en corner fra høyre.
    50'
    50'
    Cadiz fosser fremover, men Alejandro Jose Hernandez Hernandez blåser for offside på Coliseum Alfonso Pérez.
    51'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez tildeler Getafe CF en corner. Alex sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    56'
    Enes Ünal
    Sjanse i Getafe! Enes Ünal (Getafe CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    Alex (Getafe CF) slår en corner fra høyre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    61'
    63'
    Djene (Getafe CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Coliseum Alfonso Pérez.
    64'
    Inn: Ivan Alejo
    Ut: Theo Bongonda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cadiz. Inn kommer Ivan Alejo, mens Theo Bongonda tar plass på benken.
    64'
    Inn: Ruben Alcaraz
    Ut: Brian Ocampo
    Cadiz bytter ut Brian Alexis Ocampo Ferreira med Ruben Alcaraz.
    65'
    Djene er tilbake i kampen igjen.
    65'
    Inn: Munir El Haddadi
    Ut: Nemanja Maksimovic
    Quique (Getafe CF) gjør sitt andre bytte for dagen. Munir El Haddadi erstatter Nemanja Maksimovic.
    67'
    Alex (Cadiz) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.
    69'
    Målsjanse til Cadiz! Ruben Sobrino treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    71'
    Munir El Haddadi
    Getafe CF angriper i Getafe. Munir El Haddadi fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Portu
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez gir Portu (Getafe CF) et gult kort.
    74'
    74'
    Djene vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    75'
    Inn: Gaston Alvarez
    Ut: Djene
    Getafe CF bytter ut Djene som ikke ser ut til å kunne fortsette. Quique blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Pedro Gaston Alvarez Sosa.
    75'
    Inn: Angel Algobia
    Ut: Borja Mayoral
    Getafe CF bytter ut Borja Mayoral med Angel Algobia. Dette er det fjerde byttet som Quique gjør i dagens kamp.
    75'
    77'
    80'
    Inn: Lucas Perez
    Ut: Anthony Lozano
    Bytte for Cadiz. Lucas Perez kommer inn for Anthony Lozano på Coliseum Alfonso Pérez.
    82'
    Lucas Perez
    Cadiz angriper. Lucas Perez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    84'
    84'
    Inn: Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Ut: Carles Alena
    Quique gjør dagens femte bytte i Getafe, når han tar ut Carles Alena og setter inn Juan Miguel Latasa Fernandez Layos.
    85'
    86'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Cadiz.
    87'
    Alex
    Lucas Perez (Cadiz) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    I Getafe slår Munir El Haddadi en corner fra venstre.
    89'
    Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    I Getafe får Juan Miguel Latasa Fernandez Layos (Getafe CF) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    90'
    90'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Juan Miguel Latasa Fernandez Layos (Getafe CF) vrir seg av smerte i gresset.
    90'
    90'+1
    90'+3
    Getafe CF slipper å klare seg uten Juan Miguel Latasa Fernandez Layos som kommer tilbake på banen i Getafe.
    90'+3
    90'+3
    Cadiz angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+4
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    90'+6
    Rødt kort!
    Spilleren får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'+6
    Rødt kort til Getafe
    Gaston Alvarez
    Pedro Gaston Alvarez Sosa sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Getafe CF må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    90'+6
    Frispark i en god posisjon for Cadiz!
    90'+7
    Andre gule kort til Getafe
    Portu
    Utvisning! Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez sender Portu (Getafe CF) av banen etter to gule kort.
    90'+8
    Lucas Perez
    Lucas Perez (Cadiz) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men klarer ikke å score.
    90'+9
    Enes Ünal
    Målsjanse! Enes Ünal (Getafe CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+9
    Lucas Perez
    Sjanse til Cadiz! Lucas Perez er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+10
    90'+10
    Andre gule kort til Cadiz
    Utvisning! Luis Hernandez (Cadiz) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    90'+10
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Getafe CF like utenfor Cadiz-området.