I Zürich har et frispark blitt tildelt bortelag.
    FC Luzern avanserer forover og Pius Dorn kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    I Zürich slår Tim Meyer en corner fra høyre.
    10'
    Ardon Jashari (FC Luzern) slår en corner fra høyre side på Letzigrund.
    12'
    Offside! Pius Dorn blir vinket av og FC Luzern må dermed bygge opp et nytt angrep.
    12'
    Frispark for FC Luzern på egen banehalvdel.
    15'
    Pius Dorn
    Pius Dorn (FC Luzern) header mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    Tim Meyer (Grasshopper) løfter inn en corner fra venstre på Letzigrund.
    29'
    Theo Ndicka
    Grasshopper avanserer forover i Zürich. Theo Ndicka avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Mirel Turkes signaliserer et frispark til FC Luzern på egen banehalvdel.
    30'
    Mirel Turkes signaliserer et frispark til FC Luzern like utenfor Grasshopper-området.
    32'
    Grasshopper tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    Frispark FC Luzern.
    37'
    FC Luzern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Severin Ottiger
    Målsjanse til FC Luzern! Severin Ottiger treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    Sofyan Chader (FC Luzern) kommer til avslutning på Letzigrund - i stolpen! Oi, oi, oi.
    42'
    Filipe de Carvalho Ferreira
    Grasshopper fosser forover og Filipe de Carvalho Ferreira fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'
    45'
    Sofyan Chader (FC Luzern) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Sjanse! Grasshopper avanserer forover, men Filipe de Carvalho Ferreira avslutter utenfor.
    45'
    Spillerbytte - Grasshopper Club Zurich
    Inn: Pascal Schurpf
    Ut: Theo Ndicka
    Grasshopper gjør sitt første bytte. Theo Ndicka erstattes av Pascal Schurpf.
    46'
    Inn: Dorian Babunski
    Ut: Bradley Fink
    Bradley Fink (Grasshopper) erstattes av Dorian Babunski.
    46'
    Gult kort til FC Luzern
    Thibault Klidje
    Thibault Klidje (FC Luzern) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    48'
    Mirel Turkes signaliserer et frispark til Grasshopper på egen banehalvdel.
    48'
    50'
    Mirel Turkes signaliserer et frispark til FC Luzern.
    50'
    Thibault Klidje ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    FC Luzern slipper å klare seg uten Thibault Klidje som kommer tilbake på banen i Zürich.
    51'
    Mirel Turkes tildeler Grasshopper en corner. Tim Meyer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Francis Momoh
    Francis Momoh (Grasshopper) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Spillerbytte - FC Luzern
    Inn: Adrian Grbic
    Ut: Thibault Klidje
    Det virker som Thibault Klidje ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Adrian Grbic.
    54'
    FC Luzern angriper, men avslutningen til Sofyan Chader går utenfor.
    55'
    Frispark til Grasshopper på halvdelen til FC Luzern.
    55'
    Luca Antony Jaquez
    Luca Antony Jaquez (FC Luzern) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    55'
    Ayumu Seko
    Grasshopper angriper, men avslutningen til Ayumu Seko går utenfor.
    56'
    Inn: Dijon Kameri
    Ut: Tim Meyer
    Grasshopper bytter ut Tim Meyer med Dijon Kameri. Dette er det tredje byttet som Bruno Berner gjør i dagens kamp.
    57'
    58'
    FC Luzern angriper. Sofyan Chader får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    Hjørnespark til FC Luzern
    62'
    Mål for FC Luzern!
    Grasshopper Club Zurich 0 - 1 FC Luzern
    Mål: Ardon Jashari
    Målgivende: Severin Ottiger
    Mål! FC Luzern tar ledelsen 0-1 ved Ardon Jashari. Severin Ottiger var nest sist på ballen.
    63'
    66'
    Inn: Oliver Batista Meier
    Ut: Filipe de Carvalho Ferreira
    Bruno Berner (Grasshopper) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Oliver Batista Meier erstatter Filipe de Carvalho Ferreira.
    68'
    Dommer Mirel Turkes ser at linjemannen løfter flagget, og Grasshoppers Francis Momoh blåses av for offside.
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Adrian Grbic (FC Luzern) vrir seg av smerte i gresset.
    71'
    Adrian Grbic kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Letzigrund.
    72'
    72'
    Gult kort til Grasshopper Club Zurich
    Dijon Kameri
    Dommeren gir Dijon Kameri (Grasshopper) et gult kort.
    72'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    73'
    Ikke rødt kort likevel
    73'
    Frispark til FC Luzern på halvdelen til Grasshopper.
    73'
    75'
    Liam Bollati
    Liam Bollati (Grasshopper) pådrar seg et gult kort.
    75'
    77'
    77'
    Kan Grasshopper utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    77'
    Martin Frydek
    Martin Frydek (FC Luzern) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.