Hønefoss 1 - 1 Sarpsborg 08
    Mål: Anders Hiim
    Målgivende: Henrik Wendel Meister
    5'
    Stor sjanse til Svensson og Hønefoss, men en Sarpsborg 08-spiller blokkerer! Berg Pedersen finner Svensson inne foran mål. Svensken trekker av på direkten, men skuddet fra om lag straffemerket blokkeres. Avslutningen hadde retning hjørnet, så den var viktig!
    6'
    Ny ekkel situasjon på Aka Arena! Øy i Sarpsborg 08-målet ruser ut og klarerer en bakromsball. Samtidig flater han ut Hønefoss-angriper Ringberg, som blir liggende nede ute på gresset. Hønefoss-spillerne mener det er rødt kort og frispark utenfor 16-meteren, men dommer Jørgen Haugen rister på hodet. Heldigvis går det bra med Ringberg etter en liten pustepause.
    27'
    HBK-keeper Byttingsvik henter frem en utmerket redning! Casas løfter mot bakre stolpe, der Reinhardsen er smart når han header ballen inn igjen foran mål. Der kommer Christiansen stupende på fem meter, men Byttingsvik ligger i hjørnet sitt og venter på headingen. Eminent keeperarbeid!
    38'
    Job sender av gårde en suser fra distanse! Sarpsborg 08 holder trykket oppe etter en dødball. Job mottar etter hvert ballen på drøyt 20 meter, og kantspilleren nøler ikke med å fyre. Skuddet suser like utenfor den høyre stolpen til Byttingsvik i HBK-buret!
    44'
    45'+2
    45'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Niklas Sandberg
    Ut: Daniel Job
    45'
    Inn: Franklin Tebo
    Ut: Arnau Casas Arcas
    45'
    Inn: Sondre Ørjasæter
    Ut: Anders Hiim
    45'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Franklin Tebo
    59'
    Inn: Aimar Sher
    Ut: Rafik Zekhnini
    60'
    Gult kort til Hønefoss
    Hugo Svensson
    63'
    Straffe til Sarpsborg 08
    66'
    Sarpsborg 08 scorer på straffe!
    Hønefoss 1 - 2 Sarpsborg 08
    Mål: Niklas Sandberg
    66'
    Inn: Eirik Wichne
    Ut: Peter Reinhardsen
    69'
    Spillerbytte - Hønefoss
    Inn: Lars Rydje
    Ut: August Randers
    69'
    Berg Pedersen frister lykken fra 20 meter! Hønefoss' målscorer lader børsa og sikter mot hjørnet, men markkryperen suser like utenfor hjørnet til Øy i Sarpsborg 08-målet!
    73'
    Victor Halvorsen
    74'
    Inn: Martin Olimb
    Ut: Sander Finjord Ringberg
    76'
    Nestaker skyter i stolpen bak Sarpsborg 08-keeper Øy! Midtbanespilleren rapper til fra 18 meter og sender et lavt skudd i stolperota!
    80'
    Stor HBK-sjanse etter et langt innkast! Ballen spretter ned i føttene til Nestaker etter et langt kast fra Groven. Han klemmer til fra seks meter, men halve Sarpsborg 08-forsvaret hiver seg ned og blokkerer. Hønefoss-spillerne mener Nestaker blir tatt og skal ha straffespark; det vil ikke dommer Haugen ha noe av. Det ender med corner!
    81'
    Simen Nestaker
    86'
    Inn: Sander Aamelfot
    Ut: Ahmed El Amrani
    87'
    Inn: Sivert Bukten
    Ut: Nicolay Grimstad
    87'
    Der bør Meister punktere kampen for Sarpsborg 08! Christiansen gjør forarbeidet glimrende ute på venstrekanten, før han serverer Meister på tre meter. Dansken skyter utenfor Hønefoss-målet! Smellfeit sjanse!
    90'
    90'+5
    Sarpsborg 08 får kampens siste mulighet! Gjestene angriper mot et hjemmelag som har blottlagt seg i jakten på utligning. Ballen detter til slutt ned hos Tibbling, som skyter like utenfor mål fra 13-14 meter!