Velkommen til live-oppdatering fra oppgjøret mellom HBK og STABÆK på AKA Arena!
    Ny sjanse for HBK-mannskapet, som de siste dagene har fått alle de skadde spillerne tilgjengelige. HBK møter et Stabæk-lag på fremmarsj. Til tross for få poeng, har laget fra Bærum gjort sine saker spillemessig bra, og HBKs verste fiende kan bli dem selv i denne kampen. Det værste man kan gjøre mot Stabæk er å undervurdere laget som har 13 poeng i år. HBK har gått på trynet mot bunnlag tidligere, og må være topp fokusert når de går på banen. Lagene bak på tabellen har vanskelige kamper, og dersom HBK tar tre poeng, er trolig neste års kontrakt med Tippeligaen sikret.
    Både Riski og Bolseth som er tilbake fra skade starter på benken for hjemmelaget.
    Spillerne står klare på AKA arena. Det er straks klart for avspark!
    HBK står høyt med laget innledningsvis
    5'
    Corneren klareres av HBK forsvaret
    7'
    Klareres av Stabæk forsvaret.
    8'
    Kampens første gode mulighet. Gunnarsson legger ned til Haugsdal som skyter, men til side for mål. God kontring av gjestene fra Bærum
    11'
    Kevin Larsen med en god mulighet for hjemmelaget. Skyter fra 20m og Sayouba må ut i full strekk. Dessverre for Larsen og HBK går ballen til side for mål
    13'
    HBK fortsetter å presse Stabæk høyt i banen og har kommet til 1 god muliget ved Kevin Larsen.
    15'
    Adalsteinsson er ute med skade etter oppgjøret med Brann for 2 uker siden. Heiner Mora har fått jobben på HBKs høyreback. En posisjon han har mye erfaring fra på landslaget til Costa Rica
    18'
    Ballen går til side for mål
    19'
    Boli går høyest i feltet, men treffer ikke skikkelig med headingen
    20'
    Stabæk har mye av initiativet på AKA arena for øyeblikket
    21'
    Stabæk er best i Hønefoss. Hjemmelaget sliter med å skape sjangser og blir presset
    24'
    Stabæk har 9 avslutninger (3 på mål). HBK har 3 avslutninger (ingen på mål)
    27'
    Grov feilpasning av Groven! Gunnarsson slår en flott passning til Boli som stupheader, headingen går til slutt rett på keeper. Der burde Stabæk scoret!
    30'
    Stabæk forsvarer seg godt og corneren blir klarert
    30'
    God passning av Kolehmainen til Kaland som kjærer inn fra sin høyre side. Sayouba er våken og avverger situasjonen.
    34'
    Sortevik skyter, men rett i ryggen på Gunnarsson
    35'
    HBK kombinerer godt på sin høreside. Mora slår inn til Beugre som nesten løper ballen i mål. Svein Oddvar Moen blåser for offside
    36'
    Beugre med mange løp på topp hos HBK.
    39'
    Skjer veldig lite for øyeblikket.
    42'
    Haugen ligger nede med skade
    43'
    Godt spill av HBK. Larsen og Beugre kombinerer elegant
    45'
    Hjørnespark til Hønefoss
    45'
    Sayouba er ute og bokser
    45'+1
    Groven kaster langt og vendelbo avslutter, men ballen går over målet til Sayouba. Der kunne HBK gått til pause med 1-0
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Hønefoss
    Inn: Riku Riski
    Ut: Mats Andre Kaland
    45'
    45'
    Beugre header, men til side for mål
    46'
    Riku Olavi Riski har mistet de fire siste kampene for HBK. Resultatene taler for seg. HBK har to uavgjort og to tap i perioden toppscoreren har vært ute.
    48'
    Flott passning av Larsen mot Riski som legger inn til Beugre. Sist nevnte er helt aleine med Sayouba, men klarer ikke overliste sisteskansen. Svakt av Beugre!
    53'
    Nå svinger de voldsomt på AKA arena. Begge lag kommer til gode muligheter
    54'
    Gult kort til Stabæk
    River ned Heiner Mora og får korrekt gult kort
    54'
    Beugre får mye mere hjelp av midtbanen til HBK i denne andre omgangen.
    57'
    Riski med fint driv for HBK, kan vise seg å bli en joker
    58'
    Den som er sterkest i feltet, er han som kan bruke hendene. Sayouba plukker ballen
    59'
    En tildels frisk start på denne andre omgangen.
    60'
    Godt innlegg av Mora mot Kevin Larsen, men også denne gangen går avslutningen over mål
    60'
    Kleiven spiller Boli gjennom. Clark er våken, står høyt og rensker unna.
    64'
    Riski skyter fra 30 meter. Optimistisk
    65'
    Frispark til Stabæk på HBKs banehalvdel. Til slutt havner ballen i hanskene til Clark
    65'
    Kort variant til Frode Lafton som legger igjen til Larsen. Larsen spiller ballen til Kolehmainen som skyter, men laaangt over mål
    66'
    Frispark til HBK fra ca 25m. Groven forsøker et skudd langs bakken, men den treffer muren og ballen ruller inn til keeper
    67'
    HBK er best for øyeblikket.
    69'
    Lang variant denne gangen. Sayouba går ut for å bokse, men bommer totalt. Beugre forsøker seg, men skuddet blir blokkert
    70'
    Hvor mange muligheter trenger Beugre?
    71'
    Godt løp av Larsen som lurer seg inn bak Stabæks bakre firer. Kommer aleine med Stabæks siste skanske. En god Sayouba avverger situasjonen.
    72'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Adnan Haidar
    Ut: Stian Sortevik
    75'
    Beugre med ny god mulighet for HBK! Skuddet til Larsen havner i beina til Beugre. Dessverre for hjemmefansen klarer ikke Beugre å treffe målet.
    78'
    Inn: Rune Bolseth
    Ut: Helge Haugen
    78'
    Kevin Larsen forsøker et skudd med høyrebeinet... Innkast til Stabæk
    83'
    Beugre avverger mål for HBK! Står på feil sted til feil tid i det skuddet går mot det åpne målet til Stabæk. Bare sekunder etter får Beugre en ny sjangse. Mora slår inn. Beugre er bare centimeter unna å skli ballen i mål.
    84'
    Kort variant til Kolehmainen, ender i ingenting
    86'
    Mora med innlegg fra in høyreside, Sayouba er ute i feltet å plukker ballen
    87'
    Beugre skyter fra 20m og denne gangen på mål! men Sayouba redder
    90'+1
    Det er lagt til 3minutter på Aka arena
    90'+1
    40 sekunder igjen...
    90'+3
    Publikum forlater Aka arena
    90'+4
    Bjarte Haugsdal
    Haler ut tiden...
    90'+4
    90'+4
    Der blåser Svein Oddvar Moen! En kamp hvor Beugre kunne gitt hjemmelaget ledelsen både 1, 2 og 3 ganger. Et revansjelystent Stabæk må dra hjem til Bærum med kun 1 poeng. Hjemmelaget løftet seg voldsomt i denne andre omgangen, men klarte dessverre ikke å overliste Stabæks siteskanse. En grå kamp, på en grå dag.