0-1
0-2
0-3
0-4
    Marco Fritz tildeler RB Leipzig en corner. Dani Olmo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til Hannover 96 på egen banehalvdel.
    8'
    Dani Olmo
    Dani Olmo (RB Leipzig) kommer til en målsjanse på HDI Arena, men klarer ikke å score.
    10'
    Hannover 96 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Hannover 96.
    16'
    Mål for RB Leipzig!
    Hannover 96 0 - 1 RB Leipzig
    Mål: Christopher Nkunku
    Målgivende: Dani Olmo
    Mål! RB Leipzig tar ledelsen 0-1 ved Christopher Nkunku. Dani Olmo var nest sist på ballen.
    17'
    Frispark for Hannover 96 på egen banehalvdel.
    19'
    Christopher Nkunku
    RB Leipzig angriper i Hannover. Christopher Nkunku avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    Hannover 96, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Dommer Marco Fritz ser at linjemannen løfter flagget, og RB Leipzigs Christopher Nkunku blåses av for offside.
    21'
    RB Leipzig angriper, men blir avblåst for offside.
    22'
    Hannover 96 0 - 2 RB Leipzig
    Målgivende: Josko Gvardiol
    Mål! Christopher Nkunku øker RB Leipzigs ledelse til 0-2 på HDI Arena. Josko Gvardiol sto for den målgivende pasningen.
    22'
    Offside! Andre Silva (RB Leipzig) er alene igjennom, men dommer Marco Fritz ser at linjemannen er oppe med flagget.
    24'
    I Hannover slår Angelino en corner fra høyre.
    28'
    Josko Gvardiol
    Sjanse til RB Leipzig! Josko Gvardiol er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    29'
    Skudd på mål, RB Leipzig
    29'
    29'
    Angelino (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på HDI Arena.
    29'
    Angelino (RB Leipzig) løfter inn en corner fra høyre på HDI Arena.
    31'
    Hannover 96 angriper i Hannover, men blir avblåst for offside.
    34'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    35'
    35'
    Frispark til Hannover 96 på halvdelen til RB Leipzig.
    37'
    Konrad Laimer
    RB Leipzig angriper. Konrad Laimer får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    Skudd utenfor mål, RB Leipzig
    44'
    I Hannover har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Spillerbytte - Hannover 96
    Inn: Hendrik Weydandt
    Ut: Mark Diemers
    Christoph Dabrowski (Hannover 96) gjør sitt første bytte for dagen. Hendrik Weydandt erstatter Mark Diemers.
    46'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    46'
    Gult kort til RB Leipzig
    Mohamed Simakan
    Dommer Marco Fritz viser Mohamed Simakan (RB Leipzig) det gule kortet.
    49'
    Marco Fritz tildeler Hannover 96 en corner. Sebastian Kerk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Niklas Hult
    Målsjanse på HDI Arena! Niklas Hult fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Josko Gvardiol (RB Leipzig) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    RB Leipzig slipper å klare seg uten Josko Gvardiol som kommer tilbake på banen igjen.
    53'
    Spillet på HDI Arena er stoppet midlertidig fordi Josko Gvardiol ligger nede.
    54'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Lukas Klostermann
    Ut: Josko Gvardiol
    Det virker som Josko Gvardiol ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Lukas Klostermann.
    55'
    Josko Gvardiol er på beina igjen og fortsetter kampen.
    55'
    Dani Olmo (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på HDI Arena.
    58'
    RB Leipzig fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    59'
    I Hannover har et frispark blitt tildelt bortelag.
    61'
    Frispark RB Leipzig.
    62'
    Gult kort til Hannover 96
    Niklas Hult
    Dommer Marco Fritz gir Niklas Hult (Hannover 96) et gult kort.
    62'
    62'
    I Hannover slår Sebastian Kerk en corner fra venstre.
    64'
    65'
    66'
    67'
    67'
    Hannover 96 0 - 3 RB Leipzig
    Mål: Konrad Laimer
    Målgivende: Andre Silva
    Mål! RB Leipzig øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Konrad Laimer på HDI Arena. Det er en fin assist fra Andre Silva.
    67'
    Inn: Amadou Haidara
    Ut: Kevin Kampl
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Amadou Haidara, mens Kevin Kampl tar plass på benken.
    69'
    Inn: Emil Forsberg
    Ut: Dani Olmo
    Bytte for RB Leipzig. Emil Forsberg kommer inn for Dani Olmo på HDI Arena.
    69'
    Gael Ondua
    Hannover 96 angriper i Hannover. Gael Ondua fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til Hannover 96.
    71'
    Hannover 96 0 - 4 RB Leipzig
    Mål: Andre Silva
    Målgivende: Angelino
    Andre Silva setter ballen i mål og øker RB Leipzigs ledelse til 0-4 i Hannover. Flott spill fra Angelino før målet.