Ble dekket av VG Sporten

Hei og velkommen til kveldens livedekning av kampen mellom FK Haugesund og Rosenborg.
    0'
    RBK (4-3-3): André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Johan Lædre Bjørdal, Birger Meling - Mike Jensen, Marius Lundemo, Fredrik Midtsjø - Pål André Helland, Nicklas Bendtner, Milan Jevtovic.
    0'
    FKH (4-4-2): Bråtveit – Haraldseid, Pallesen Knudsen, Skjerve, Stølås - Tronstad, Kiss, Leite, Abdi – Hajradinović, Shuaibu.
    0'
    Vi registrerer at Kåre Ingebrigtsen har valgt å gi Bendtner tillit fra start i stedet for Vilhjalmsson. Islendingen har vært god i det siste, men må altså sitte på benken.
    0'
    Rosenborg er serieleder, men har bare ett poengs margin ned til Sarpsborg 08 som ligger på 2. plass.
    0'
    Haugesund er nummer 10 i Eliteserien og må snart begynne å vinne flere kamper skal de følge opp fjorårets sterke 4. plass.
    0'
    Haugesund har slitt voldsomt på hjemmebane denne sesongen.- De har kun scoret mål i første hjemmekamp mot Vålerenga. Dette er sjelden kost for FKH som tradisjonelt pleier å levere gode kamper her.
    0'
    Da nærmer vi oss avspark. Spillerne står klare i tunnelen.
    0'
    Gjestene med avspark.
    1'
    Hedenstad slår inn fra høyre, Bråtveit får fange ballen upresset.
    1'
    Stor mulighet til FKH!! Bra spill. Abdi legger inn foran mål, der er Hajradinovic som header like over.
    2'
    Mål for Haugesund!
    Haugesund 1 - 0 Rosenborg
    Mål: Haris Hajradinovic
    Målgivende: Filip Kiss
    Så sitter den! Kiss slår en lang ball i bakrommet, bosnieren kommer alene med keeper og setter den mellom beina til André Hansen. Drømmestart for hjemmelaget.
    3'
    Dette var spissenes andre seriemål. Og FKH sitt første hjemmemål i serien siden første serierunde mot Vålerenga.
    5'
    Og akkurat nå leder Sarpsborg 08 Eliteserien. De spiller borte mot Sandefjord og der er stillingen 0-0.
    5'
    Det er hjemmelaget som kjører kampen her nå. Prøver å tråkle seg forbi gjestenes forsvar, men den siste pasningen mot Abdi er litt for hard og går utenfor.
    7'
    Mike Jensen kommer rundt på høyresiden, men innlegget går til en FKH-spiller.
    10'
    Mike Jensen klemmer til fra ca. 20 meter, skuddet er lavt og godt, Bråtveit leverer en god redning.
    12'
    Rosenborg får tildelt et hjørnespark
    Elendig corner av Hedenstad. Går gjennom hele feltet og ut over dødlinjen på andre siden av målet.
    13'
    Offside
    Bendtner får ballen og skyter mot lengste kryss. Skuddet går utenfor, men linjedommeren hadde uansett løftet flagget.
    14'
    Rosenborg får frispark på ca. 40 meter og sender opp masse folk. Men når Hedenstad slår ballen går den helt inn i grepet til Bråtveit.
    16'
    Tronstad klinker til fra 30 meter - går like over mål.
    19'
    RBK-frispark blir slått inn i feltet, Reginiussen får heade, men det er altfor enkelt for Bråtveit.
    20'
    Frisparket får en FKH-spiller headet unna.
    24'
    God kontring fra gjestene. Ender med at Helland skyter fra 16-meter, Bråtveit klarer ikke å holde ballen og Meling er frempå på returen. Men Meling er i offside.
    25'
    FKH kommer til en god mulighet. Haraldseid skyter fra skrått hold, André Hansen er nede i hjørnet sitt og slår til corner.
    29'
    Haugesund får tildelt et hjørnespark
    Ender i nok en corner etter at et RBK-hode var først på ballen.
    30'
    Haraldseid får slått rett på hodet til Kiss. Han vinner duellen i feltet og header like over. God mulighet!
    31'
    Meling slår inn mot Bendtner, men Pallesen Knudsen vinner duellen i feltet. Den danske stjernespissen har vært meget anonym de første 35 minuttene her.
    35'
    Stor sjanse til FKH!! Innlegget fra høyre lander rett hos Kiss som står på fem meter - skuddet er hardt, men Hansen leverer en sterk reaksjonsredning. Der burde det stått 2-0.
    40'
    FKH er frempå igjen!! Stjeler ballen fra en RBK-spiller. Foran mål venter Ibrahim, men nok en gang er Hansen redningsmann for trønderne. God redning.
    44'
    Sandefjord har forresten tatt ledelsen over Sarpsborg. Det betyr at RBK er tilbake på tabelltoppen akkurat nå. En mager trøst for trønderne etter den svake omgangen de har hatt her.
    45'
    45'
    Vi er halvveis. FKH har levert en meget god omgang og burde ledet med to eller tre mål. RBK må heve seg mange hakk skal de få med seg poeng. Vi gleder oss til andre omgang.
    45'
    46'
    Skudd på mål
    Abdi får snudd seg på 20 meter og skutt, men det er for løst og Hansen redder enkelt
    46'
    Jevtovic er på vei gjennom, men Haraldseid får ryddet opp
    48'
    Gult kort til Rosenborg
    Marius Lundemo
    Feller Bruno Leite
    50'
    Inn fra Birger Meling, men FKH rydder unna. RBK beholder ballen
    52'
    Pål André Helland får ballen utenfor boksen og skyter, men Bråtveit redder
    53'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Matthias Vilhjalmsson
    Ut: Milan Jevtovic
    55'
    Abdi drar seg fri på 20 meter og skyter, men midt på keeper
    55'
    Vilhjalmsson får ballen, men mister kontrollen over den. Spillet bølger litt i begynnelsen av denne andreomgangen. Ikke like stort fart som den første ble avsluttet med
    57'
    Mike Jensen finner Midtsjø som legger inn, men det er for dårlig og går inn til keeper
    59'
    Kjempesjanse for FKH, men igjen er André Hansen med og slenger seg så lang han er på skuddet fra Tronstad
    61'
    Småfrekt av Hajradinovic som skyter fra veldig langt hold. Ufarlig
    64'
    Helland beklager seg overfor publikum ved å rekke hendene i været når han fomler ballen over dødlinja
    65'
    Helland legges i bakken på 25 meter. Frispark til gjestene
    67'
    Helland har vondt her. Holder seg til kneet, men er på bena
    67'
    Håpløst slått av Hedenstad. Ballen går ut til død ball
    68'
    Helland halter rundt på banen nå. Må RBK-favoritten gi seg?
    68'
    Midtsjø krysser til Hedenstad som kommer på løp. Han skyter, men til side for mål
    70'
    Lærdre Bjørdal får beskjed av dommer om å roe seg før RBK skal ta et frispark
    73'
    Godt slått frispark, men FKH får ryddet unna
    73'
    Inn: Mushaga Bakenga
    Ut: Pål André Helland
    74'
    På frisparket stusses ballen videre til Bendtner som er farlig nær ved å heade i mål, men like over. God sjanse
    75'
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Erik Huseklepp
    Ut: Bruno Leite
    75'
    Mike Jensen får skutt fra 20 meter, men Bråtveit er med på notene
    78'
    Midtsjø får sjansen fra utenfor 16, men han skyter faktisk over stadiontaket
    79'
    Rødt kort til Rosenborg
    Birger Meling
    RBK-forsvareren er altfor sent ute i en takling på Ibrahim. Håpløst av dommer Døvle å ikke gi fordel der, for da hadde FKH vært gjennom.
    80'
    Inn: Frederik Gytkjær
    Ut: Shuaibu Ibrahim
    83'
    Bakenga altfor tøff med Huseklepp. Frispark på kanten av RBKs halvdel
    83'
    Hjørnespark
    Corner til vertene. Kan dette holde helt inn? RBK skal få det tøft med ti mann
    84'
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Fredrik Midtsjø
    85'
    Hjørnespark
    Ny corner til FKH
    85'
    Kiss header i stolpen!
    86'
    To cornere på rappen for RBK her nå, men trønderne er ikke i nærheten av å true vertene
    88'
    Midtsjø roper på frispark like utenfor 16, men bønnene hans blir ikke hørt
    90'
    Det legges til fire minutter
    90'
    Hjørnespark
    Huseklepp finner Tronstad som fosser frem og skyter, men Hansen slår til corner
    90'+1
    Hjørnespark
    Ny corner til vertene
    90'+1
    Hjørnespark
    Hajradinovic får skutt via et bein og til ny corner
    90'+2
    Hjørnespark
    Huseklepp ordner enda en corner. Publikum reiser seg i Haugesund og trampeklapper