Kampen er i gang på Abe Lenstra Stadion.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dani De Wit (AZ Alkmaar) vrir seg av smerte i gresset.
    Målsjanse! Dani De Wit (AZ Alkmaar) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    AZ Alkmaar slipper å klare seg uten Dani De Wit som kommer tilbake på banen igjen.
    5'
    Oliver Batista Meier (SC Heerenveen) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    7'
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    11'
    Skudd utenfor mål, AZ Alkmaar
    11'
    Fredrik Midtsjø
    AZ Alkmaar avanserer forover i Heerenveen. Fredrik Midtsjo avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Benjamin Nygren
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Benjamin Nygren avslutter utenfor.
    14'
    I Heerenveen slår Jesper Karlsson en corner fra venstre.
    18'
    Teun Koopmeiners
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! Teun Koopmeiners fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Dennis Higler tildeler AZ Alkmaar en corner. Jesper Karlsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    24'
    Jesper Karlsson
    AZ Alkmaar fosser forover og Jesper Karlsson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    26'
    Skudd på mål, AZ Alkmaar
    27'
    27'
    Gult kort til Heerenveen
    Jan Paul Van Hecke
    Jan Paul van Hecke (SC Heerenveen) pådrar seg et gult kort.
    28'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og AZ Alkmaar får straffe av Dennis Higler på Abe Lenstra Stadion.
    28'
    AZ Alkmaar scorer på straffe!
    Heerenveen 0 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Teun Koopmeiners
    Mål! AZ Alkmaar tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Teun Koopmeiners.
    29'
    Frispark i en god posisjon for SC Heerenveen!
    35'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Heerenveen scorer selvmål!
    Heerenveen 0 - 2 AZ Alkmaar
    Mål: Lucas Woudenberg
    Målgivende: Owen Wijndal
    AZ Alkmaar går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Lucas Woudenberg. Flott spill fra Owen Wijndal før målet.
    41'
    Teun Koopmeiners ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    44'
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    44'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Ibrahim Dresevic
    Ut: Oliver Batista Meier
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Ibrahim Dresevic, mens Oliver Batista Meier tar plass på benken.
    46'
    Mål for AZ Alkmaar!
    Heerenveen 0 - 3 AZ Alkmaar
    Mål: Jesper Karlsson
    Målgivende: Albert Gudmundsson
    I Heerenveen øker AZ Alkmaar ledelsen til 0-3 takket være et mål av Jesper Karlsson. Albert Gudmundsson var nest sist på ballen.
    47'
    Teun Koopmeiners er på beina igjen og fortsetter kampen.
    48'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    51'
    52'
    Bruno Martins Indi
    Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Bruno Martins Indi avslutter utenfor.
    52'
    Målsjanse til AZ Alkmaar! Jesper Karlsson treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    55'
    AZ Alkmaar angriper i Heerenveen, men blir avblåst for offside.
    56'
    Dennis Higler tildeler SC Heerenveen en corner. Oliver Batista Meier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    Frispark AZ Alkmaar.
    62'
    65'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Benjamin Nygren
    Benjamin Nygren (SC Heerenveen) erstattes av Rami Hajal.
    67'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    68'
    SC Heerenveen angriper, men Dennis Higler blåser for offside.
    71'
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    76'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Zakaria Aboukhlal
    Ut: Fredrik Midtsjø
    Arne Slot (AZ Alkmaar) gjør sitt første bytte for dagen. Zakaria Aboukhlal erstatter Fredrik Midtsjo.
    78'
    Inn: Tijani Reijnders
    Ut: Jesper Karlsson
    AZ Alkmaar gjør sitt andre bytte. Jesper Karlsson erstattes av Tijani Reijnders.
    78'
    Tijani Reijnders (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.