Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Fredrik Midtsjo avslutter utenfor.
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    4'
    Gult kort til Heerenveen
    Sydney Van Hooijdonk
    Sydney Van Hooijdonk (SC Heerenveen) får et gult kort av dommer Jeroen Manschot.
    4'
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    8'
    Jesper Karlsson
    AZ Alkmaar angriper i Heerenveen. Jesper Karlsson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    AZ Alkmaar fosser fremover, men Jeroen Manschot blåser for offside på Abe Lenstra Stadion.
    9'
    Hjørnespark til Heerenveen
    11'
    SC Heerenveen avanserer forover i Heerenveen. Sydney Van Hooijdonk avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Jeroen Manschot tildeler AZ Alkmaar en corner. Jesper Karlsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til AZ Alkmaar.
    15'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    15'
    Frispark AZ Alkmaar.
    18'
    AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Milan Van Ewijk
    Milan Van Ewijk (SC Heerenveen) pådrar seg et gult kort.
    20'
    Kan AZ Alkmaar utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    21'
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Sydney Van Hooijdonk fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    27'
    Vangelis Pavlidis
    AZ Alkmaar angriper. Vangelis Pavlidis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    32'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    32'
    Pantelis Chatzidiakos
    Pantelis Chatzidiakos (AZ Alkmaar) kommer seg fri på Abe Lenstra Stadion, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Sam Beukema
    Sam Beukema (AZ Alkmaar) kommer til en målsjanse på Abe Lenstra Stadion, men klarer ikke å score.
    45'
    48'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    50'
    54'
    Thom Haye
    SC Heerenveen fosser forover og Thom Haye fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 1 - 0 AZ Alkmaar
    Mål: Sydney Van Hooijdonk
    Mål! SC Heerenveen tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Sydney Van Hooijdonk på Abe Lenstra Stadion.
    58'
    Mål for AZ Alkmaar!
    Heerenveen 1 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Håkon Evjen
    Målgivende: Fredrik Midtsjø
    Utligning! Håkon Evjen setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Fredrik Midtsjo sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Målet til AZ Alkmaar sjekkes av VAR
    60'
    Målet til AZ Alkmaar blir stående
    61'
    Hjørnespark til AZ Alkmaar
    65'
    Heerenveen 1 - 2 AZ Alkmaar
    Mål: Vangelis Pavlidis
    Målgivende: Dani De Wit
    AZ Alkmaar leder 1-2 etter en scoring av Vangelis Pavlidis. Det er en fin assist fra Dani De Wit.
    65'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Tijani Reijnders
    Ut: Dani De Wit
    Bytte for AZ Alkmaar. Tijani Reijnders kommer inn for Dani De Wit på Abe Lenstra Stadion.
    66'
    67'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    Thom Haye
    Dommer Jeroen Manschot viser Thom Haye (SC Heerenveen) det gule kortet.
    68'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Anthony Musaba
    Ut: Lucas Woudenberg
    SC Heerenveen bytter ut Lucas Woudenberg med Anthony Musaba. Dette er det første byttet som Ole Tobiasen gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Nicolas Madsen
    Ut: Thom Haye
    SC Heerenveen gjør sitt andre bytte. Thom Haye erstattes av Nicolas Madsen.
    76'
    Inn: Aslak Fonn Witry
    Ut: Milos Kerkez
    AZ Alkmaar bytter ut Milos Kerkez med Aslak Fonn Witry.
    77'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Dommer Jeroen Manschot gir Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) et gult kort.
    79'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    SC Heerenveen angriper på Abe Lenstra Stadion. Sydney Van Hooijdonk header utenfor.
    80'
    81'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Anas Tahiri
    Ole Tobiasen (SC Heerenveen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rami Hajal erstatter Anas Tahiri.
    84'
    Inn: Yukinari Sugawara
    Ut: Pantelis Chatzidiakos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AZ Alkmaar. Inn kommer Yukinari Sugawara, mens Pantelis Chatzidiakos tar plass på benken.
    85'
    85'
    87'
    Heerenveen 2 - 2 AZ Alkmaar
    Mål: Amin Sarr
    Målgivende: Rami Hajal
    Amin Sarr scorer og utligningen er et faktum på Abe Lenstra Stadion. 2-2. Rami Hajal var nest sist på ballen.