Mål for FC Groningen!
    Heerenveen 0 - 1 FC Groningen
    Mål: Luciano Valente
    Målgivende: Thom Van Bergen
    Mål! Luciano Valente gir FC Groningen ledelsen 0-1 i Heerenveen. Det er en fin assist fra Thom Van Bergen.
    9'
    Heerenveen får tildelt et hjørnespark
    Ilias Sebaoui
    Ilias Sebaoui (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    12'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 1 - 1 FC Groningen
    Mål: Jacob Trenskow
    Jacob Trenskow scorer og utligner dermed til 1-1.
    12'
    Skudd på mål, Heerenveen
    Jacob Trenskow
    Jacob Trenskow (SC Heerenveen) avanserer forover på Abe Lenstra Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Heerenveen blir avblåst for offside
    Dommer Dennis John Higler ser at linjemannen løfter flagget, og SC Heerenveens Ilias Sebaoui blåses av for offside.
    15'
    Dennis John Higler tildeler SC Heerenveen en corner. Ilias Sebaoui sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    FC Groningen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    FC Groningen blir avblåst for offside
    Romano Postema
    FC Groningens Romano Postema blåses av for offside på Abe Lenstra Stadion.
    21'
    Heerenveen får tildelt et frispark
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Frispark for FC Groningen på egen banehalvdel.
    23'
    Spillet på Abe Lenstra Stadion er stoppet midlertidig fordi Etienne Vaessen ligger nede.
    26'
    FC Groningen slipper å klare seg uten Etienne Vaessen som kommer tilbake på banen igjen.
    28'
    Ilias Sebaoui (SC Heerenveen) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    29'
    Ion Nicolaescu
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! Ion Nicolaescu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    29'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    Luuk Brouwers
    SC Heerenveen angriper på Abe Lenstra Stadion, men Luuk Brouwers header utenfor.
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) vrir seg av smerte i gresset.
    32'
    Pawel Bochniewicz er tilbake i kampen igjen.
    32'
    Luuk Brouwers (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    FC Groningen får tildelt et hjørnespark
    Luciano Valente
    I Heerenveen slår Luciano Valente en corner fra venstre.
    35'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    39'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til FC Groningen.
    42'
    43'
    Frispark i en god posisjon for SC Heerenveen!
    44'
    FC Groningen angriper i Heerenveen, men blir avblåst for offside.
    45'+2
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til FC Groningen på egen banehalvdel.
    45'+3
    Spillerbytte - FC Groningen
    Inn: Wouter Prins
    Ut: Finn Stam
    Dick Lukkien (FC Groningen) gjør sitt første bytte for dagen. Wouter Prins erstatter Finn Stam.
    46'
    SC Heerenveen fosser forover og Jacob Trenskow fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    51'
    I Heerenveen slår Ilias Sebaoui en corner fra venstre.
    53'
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Jacob Trenskow avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    Dommer Dennis John Higler venter med å sette i gang spillet fordi Marvin Peersman ligger nede.
    54'
    FC Groningen slipper å klare seg uten Marvin Peersman som kommer tilbake på banen i Heerenveen.
    54'
    Dennis John Higler tildeler SC Heerenveen en corner. Ilias Sebaoui sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Luuk Brouwers (SC Heerenveen) kommer til en målsjanse på Abe Lenstra Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Inn: Joey Pelupessy
    Ut: Stije Resink
    FC Groningen gjør sitt andre bytte. Stije Resink erstattes av Joey Pelupessy.
    60'
    Inn: Rui Mendes
    Ut: Jorg Schreuders
    Jorg Schreuders (FC Groningen) erstattes av Rui Mendes.
    60'
    Inn: Brynjolfur Willumsson Andersen
    Ut: Romano Postema
    FC Groningen bytter ut Romano Postema med Brynjolfur Willumsson Andersen.
    60'
    Frispark til FC Groningen på halvdelen til SC Heerenveen.
    60'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Luuk Brouwers (SC Heerenveen) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Abe Lenstra Stadion.
    62'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    63'
    Rødt kort!
    Spilleren på FC Groningen får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    64'
    Rødt kort til FC Groningen
    Marvin Peersman
    Marvin Peersman (FC Groningen) må forlate banen etter at dommer Dennis John Higler trekker fram det røde kortet!
    64'
    Luuk Brouwers ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Heerenveen.
    65'
    Espen Van Ee
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Espen Van Ee fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Daniel Seland Karlsbakk
    Ut: Pawel Bochniewicz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Daniel Seland Karlsbakk, mens Pawel Bochniewicz tar plass på benken.
    67'
    Heerenveen 2 - 1 FC Groningen
    Mål: Ion Nicolaescu
    Målgivende: Espen Van Ee
    I Heerenveen tar SC Heerenveen ledelsen 2-1 etter et mål av Ion Nicolaescu. Espen Van Ee var nest sist på ballen.
    69'
    Gult kort til Heerenveen
    Dommeren gir Ion Nicolaescu (SC Heerenveen) et gult kort.
    70'
    71'
    73'
    Inn: Thijs Oosting
    Ut: Thom Van Bergen
    FC Groningen bytter ut Thom Van Bergen med Thijs Oosting. Dette er det femte byttet som Dick Lukkien gjør i dagens kamp.
    75'
    Ilias Sebaoui (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    76'
    76'
    Dennis John Higler tildeler FC Groningen en corner. Luciano Valente sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Dennis John Higler signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    80'
    80'
    Rødt kort!
    82'
    Brynjolfur Willumsson Andersen
    FC Groningen må klare seg uten Brynjolfur Willumsson Andersen etter at han får et direkte rødt kort!
    82'
    Inn: Mateja Milovanovic
    Ut: Espen Van Ee
    SC Heerenveen bytter ut Espen Van Ee med Mateja Milovanovic.
    83'
    Inn: Dimitris Rallis
    Ut: Ion Nicolaescu
    Ion Nicolaescu (SC Heerenveen) erstattes av Dimitris Rallis.
    83'
    Inn: Denzel Hall
    Ut: Oliver Braude
    Bytte for SC Heerenveen. Denzel Hall kommer inn for Oliver Braude på Abe Lenstra Stadion.
    83'
    Luciano Valente (FC Groningen) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    85'
    Gult kort til FC Groningen
    Etienne Vaessen
    Etienne Vaessen (FC Groningen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Sjanse i Heerenveen! Ilias Sebaoui (SC Heerenveen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    88'
    88'
    I Heerenveen slår Ilias Sebaoui en corner fra høyre.
    88'
    Ilias Sebaoui (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.