SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Sydney Van Hooijdonk fyrer av et skudd som går utenfor.
    Frispark til Feyenoord Rotterdam på halvdelen til SC Heerenveen.
    16'
    Heerenveen får tildelt et hjørnespark
    Thom Haye
    Jochem Kamphuis tildeler SC Heerenveen en corner. Thom Haye sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Målet til Heerenveen sjekkes av VAR
    18'
    Målet til Heerenveen blir annullert
    19'
    Heerenveen blir avblåst for offside
    Pawel Bochniewicz
    SC Heerenveen angriper, men Pawel Bochniewicz vinkes av for offside.
    20'
    Mål for Feyenoord!
    Heerenveen 0 - 1 Feyenoord
    Mål: Lutsharel Geertruida
    Målgivende: David Hancko
    Feyenoord Rotterdam leder 0-1 etter en scoring av Lutsharel Geertruida. David Hancko sto for den målgivende pasningen.
    22'
    Feyenoord får tildelt et hjørnespark
    Javairo Dilrosun
    Javairo Dilrosun (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    22'
    Javairo Dilrosun (Feyenoord Rotterdam) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    22'
    Feyenoord blir avblåst for offside
    Santiago Gimenez
    Feyenoord Rotterdams Santiago Gimenez blåses av for offside på Abe Lenstra Stadion.
    25'
    Orkun Kökcü
    I Heerenveen slår Orkun Kökcü en corner fra venstre.
    27'
    Skudd på mål, Feyenoord
    Lutsharel Geertruida
    Lutsharel Geertruida (Feyenoord Rotterdam) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    27'
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    I Heerenveen slår Javairo Dilrosun en corner fra høyre.
    27'
    Offside! Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) er alene igjennom, men dommer Jochem Kamphuis ser at linjemannen er oppe med flagget.
    30'
    Heerenveen får tildelt et frispark
    Frispark SC Heerenveen.
    32'
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    33'
    Che Nunnely
    33'
    Heerenveen 0 - 2 Feyenoord
    Mål: Santiago Gimenez
    Målgivende: Mats Wieffer
    Mål! Santiago Gimenez øker ledelsen til 0-2. Det er en fin assist fra Mats Wieffer.
    34'
    Mats Wieffer
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    37'
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Quinten Timber
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    40'
    41'
    Thom Haye
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    43'
    Quinten Timber (Feyenoord Rotterdam) kommer til en målsjanse på Abe Lenstra Stadion, men klarer ikke å score.
    43'
    Marcus Holmgren Pedersen
    45'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Osame Sahraoui
    Ut: Rami Kaib
    Kees Van Wonderen gjør dagens første bytte i Heerenveen, når han tar ut Rami Kaib og setter inn Osame Sahraoui.
    46'
    Osame Sahraoui
    Osame Sahraoui (SC Heerenveen) vinkes av for offside i Heerenveen.
    47'
    49'
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    50'
    Feyenoord Rotterdam angriper. Quilindschy Hartman får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    Jeffrey Bruma
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    55'
    Jochem Kamphuis tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Javairo Dilrosun sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    58'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Alireza Jahanbakhsh
    Ut: Oussama Idrissi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Feyenoord Rotterdam. Inn kommer Alireza Jahanbakhsh, mens Oussama Idrissi tar plass på benken.
    60'
    Thom Haye
    Thom Haye (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    61'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Skudd på mål, Heerenveen
    Sjanse til SC Heerenveen! Osame Sahraoui er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Thom Haye
    Jochem Kamphuis tildeler SC Heerenveen en corner. Thom Haye sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) kommer til avslutning på Abe Lenstra Stadion, men headingen blir reddet.
    65'
    65'
    Inn: Alex Emilio Timossi Andersson
    Ut: Che Nunnely
    Bytte for SC Heerenveen. Alex Emilio Timossi Andersson kommer inn for Che Nunnely på Abe Lenstra Stadion.
    67'
    Inn: Danilo
    Ut: Santiago Gimenez
    Feyenoord Rotterdam bytter ut Santiago Gimenez med Danilo. Dette er det andre byttet som Arne Slot gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Igor Paixao
    Ut: Javairo Dilrosun
    Feyenoord Rotterdam gjør sitt tredje bytte. Javairo Dilrosun erstattes av Igor Paixao.
    67'
    Inn: Mohamed Taabouni
    Ut: Quinten Timber
    Arne Slot (Feyenoord Rotterdam) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mohamed Taabouni erstatter Quinten Timber.
    67'
    Offside! Sydney Van Hooijdonk (SC Heerenveen) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    69'
    Orkun Kökcü
    I Heerenveen slår Orkun Kökcü en corner fra høyre.
    72'
    David Hancko
    72'
    Danilo
    Danilo (Feyenoord Rotterdam) kommer seg fri på Abe Lenstra Stadion, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Inn: Syb Van Ottele
    Ut: Jeffrey Bruma
    Jeffrey Bruma (SC Heerenveen) erstattes av Syb Van Ottele.
    74'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Anas Tahiri
    SC Heerenveen bytter ut Anas Tahiri med Rami Hajal.
    74'
    Inn: Daniel Seland Karlsbakk
    Ut: Simon Olsson
    Simon Olsson (SC Heerenveen) erstattes av Daniel Seland Karlsbakk.
    74'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 1 - 2 Feyenoord
    Mål: Syb Van Ottele
    Mål! Syb Van Ottele reduserer til 1-2 på Abe Lenstra Stadion i Heerenveen.
    75'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    76'
    77'
    Milan Van Ewijk
    Milan Van Ewijk (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Gult kort til Feyenoord
    Orkun Kökcü
    Dommeren gir Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) et gult kort.
    79'
    79'
    81'
    Orkun Kökcü
    Feyenoord Rotterdam avanserer forover i Heerenveen. Orkun Kökcü avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Orkun Kökcü
    Orkun Kökcü (Feyenoord Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.