SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 1 - 0 Feyenoord
    Mål: Mats Kohlert
    Målgivende: Che Nunnely
    Mål! SC Heerenveen tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Mats Kohlert på Abe Lenstra Stadion. Det er en fin assist fra Che Nunnely.
    17'
    Gult kort til Feyenoord
    Timon Wellenreuther
    Timon Wellenreuther (Feyenoord Rotterdam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Yankuba Minteh
    Feyenoord Rotterdam avanserer forover og Yankuba Minteh kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    22'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Offside! Patrik Walemark (SC Heerenveen) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    25'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam like utenfor SC Heerenveen-området.
    26'
    Skudd på mål, Feyenoord
    27'
    27'
    Santiago Gimenez
    Målsjanse! Santiago Gimenez (Feyenoord Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Che Nunnely
    SC Heerenveen angriper, men avslutningen til Che Nunnely går utenfor.
    30'
    Kan Feyenoord Rotterdam utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Ramiz Zerrouki
    Feyenoord Rotterdam avanserer forover i Heerenveen. Ramiz Zerrouki avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    34'
    SC Heerenveen angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    Mål for Feyenoord!
    Heerenveen 1 - 1 Feyenoord
    Mål: Mats Wieffer
    Målgivende: Luka Ivanusec
    Mats Wieffer scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Luka Ivanusec før målet.
    37'
    Mats Wieffer
    Feyenoord Rotterdam angriper i Heerenveen. Mats Wieffer fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    39'
    39'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    39'
    41'
    44'
    45'
    Thom Haye
    Sjanse til SC Heerenveen! Thom Haye er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+2
    Feyenoord, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    45'+3
    45'+3
    Quilindschy Hartman
    Sjanse! Feyenoord Rotterdam avanserer forover, men Quilindschy Hartman avslutter utenfor.
    45'+3
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til Feyenoord Rotterdam.
    45'+4
    Frispark Feyenoord Rotterdam.
    45'+5
    45'+5
    Feyenoord Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Frisparket tildelt Feyenoord Rotterdam er farlig nær SC Heerenveens målområde.
    47'
    En av Feyenoord Rotterdams spillere blir avblåst for offside.
    49'
    Det blir farlig! Frispark for Feyenoord Rotterdam er nær straffområde.
    50'
    Feyenoord Rotterdam angriper. Quilindschy Hartman får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    54'
    54'
    55'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Osame Sahraoui
    Ut: Patrik Walemark
    Kees Van Wonderen gjør dagens første bytte i Heerenveen, når han tar ut Patrik Walemark og setter inn Osame Sahraoui.
    56'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til Feyenoord Rotterdam.
    58'
    Jochem Kamphuis signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    59'
    61'
    63'
    Heerenveen 2 - 1 Feyenoord
    Målgivende: Osame Sahraoui
    Mål! Mats Kohlert gir SC Heerenveen ledelsen 2-1 i Heerenveen. Osame Sahraoui sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Frispark for Feyenoord Rotterdam på egen banehalvdel.
    66'
    66'
    Quinten Timber
    Quinten Timber (Feyenoord Rotterdam) kommer seg fri på Abe Lenstra Stadion, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Inn: Espen Van Ee
    Ut: Anas Tahiri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Espen Van Ee, mens Anas Tahiri tar plass på benken.
    68'
    69'
    Gult kort til Heerenveen
    Mickey van der Hart
    Mickey van der Hart (SC Heerenveen) mottar sitt første gule kort for dagen på Abe Lenstra Stadion.
    69'
    Jochem Kamphuis tildeler Feyenoord Rotterdam en corner. Yankuba Minteh sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Spillerbytte - Feyenoord
    Inn: Ondrej Lingr
    Ut: Ramiz Zerrouki
    Arne Slot (Feyenoord Rotterdam) gjør sitt første bytte for dagen. Ondrej Lingr erstatter Ramiz Zerrouki.
    71'
    Inn: Bart Nieuwkoop
    Ut: Thomas Beelen
    Thomas Beelen (Feyenoord Rotterdam) erstattes av Bart Nieuwkoop.
    71'
    Inn: Igor Paixao
    Ut: Luka Ivanusec
    Bytte for Feyenoord Rotterdam. Igor Paixao kommer inn for Luka Ivanusec på Abe Lenstra Stadion.
    71'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    Heerenveen 2 - 2 Feyenoord
    Mål: Igor Paixao
    Igor Paixao (Feyenoord Rotterdam) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Abe Lenstra Stadion.