Lisandro Semedo (Fortuna Sittard) kommer seg fri på Abe Lenstra Stadion, men avslutningen går utenfor.
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til Fortuna Sittard.
    En av SC Heerenveens spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Skudd på mål, Heerenveen
    Siem De Jong
    Siem de Jong (SC Heerenveen) avanserer forover på Abe Lenstra Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Fortuna Sittard får tildelt et frispark
    Richard Martens signaliserer et frispark til Fortuna Sittard.
    12'
    Tesfaldet Tekie
    Målsjanse! Tesfaldet Tekie (Fortuna Sittard) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    Joey Veerman
    I Heerenveen header Joey Veerman (SC Heerenveen) mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    Fortuna Sittard får tildelt et hjørnespark
    Roel Janssen
    Roel Janssen (Fortuna Sittard) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    20'
    Mål for Fortuna Sittard!
    Heerenveen 0 - 1 Fortuna Sittard
    Mål: Ben Rienstra
    Målgivende: Zian Flemming
    Mål! Ben Rienstra gir Fortuna Sittard en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Zian Flemming.
    20'
    Heerenveen 0 - 2 Fortuna Sittard
    Mål: George Cox
    Målgivende: Emil Hansson
    George Cox header ballen i mål og Fortuna Sittard øker ledelsen til 0-2. Emil Hansson sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Fortuna Sittard tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Richard Martens signaliserer et frispark til Fortuna Sittard på egen banehalvdel.
    26'
    29'
    Frispark SC Heerenveen.
    30'
    Zian Flemming
    I Heerenveen slår Zian Flemming en corner fra venstre.
    32'
    Skudd på mål, Fortuna Sittard
    Martin Angha
    Sjanse til Fortuna Sittard! Martin Angha er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    Fortuna Sittard, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Heerenveen 0 - 3 Fortuna Sittard
    Mål: Zian Flemming
    Målgivende: Lisandro Semedo
    Zian Flemming setter ballen i mål og øker Fortuna Sittards ledelse til 0-3 i Heerenveen. Flott spill fra Lisandro Semedo før målet.
    37'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    43'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Arjen Van Der Heide
    Ut: Benjamin Nygren
    Bytte for SC Heerenveen. Arjen Van Der Heide kommer inn for Benjamin Nygren på Abe Lenstra Stadion.
    46'
    Frispark til Fortuna Sittard på halvdelen til SC Heerenveen.
    50'
    Mitchell Van Bergen
    Richard Martens tildeler SC Heerenveen en corner. Mitchell Van Bergen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Det blir farlig! Frispark for SC Heerenveen er nær straffområde.
    52'
    53'
    Fortuna Sittard angriper på Abe Lenstra Stadion og Lisandro Semedo skyter i stolpen!
    56'
    57'
    Siem de Jong (SC Heerenveen) slår en corner fra høyre side på Abe Lenstra Stadion.
    58'
    58'
    Inn: Ibrahim Dresevic
    Ut: Jan Paul Van Hecke
    SC Heerenveen bytter ut Jan Paul van Hecke med Ibrahim Dresevic.
    59'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Siem De Jong
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Rami Hajal, mens Siem de Jong tar plass på benken.
    60'
    Sebastian Polter
    Sebastian Polter (Fortuna Sittard) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Frispark for Fortuna Sittard på egen banehalvdel.
    61'
    Rodney Kongolo
    SC Heerenveen avanserer forover i Heerenveen. Rodney Kongolo avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    65'
    67'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 1 - 3 Fortuna Sittard
    Mål: Henk Veerman
    Målgivende: Joey Veerman
    Henk Veerman setter inn en redusering på Abe Lenstra Stadion. Stillingen er nå 1-3. Joey Veerman var nest sist på ballen.
    72'
    Inn: Oliver Batista Meier
    Ut: Mitchell Van Bergen
    SC Heerenveen bytter ut Mitchell Van Bergen med Oliver Batista Meier. Dette er det fjerde byttet som Johnny Jansen gjør i dagens kamp.
    74'
    75'
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Joey Veerman fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    79'
    Spillerbytte - Fortuna Sittard
    Inn: Jorrit Smeets
    Ut: Lisandro Semedo
    Sjors Ultee (Fortuna Sittard) gjør sitt første bytte for dagen. Jorrit Smeets erstatter Lisandro Semedo.
    80'
    Richard Martens signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    81'
    82'
    Ibrahim Dresevic
    Sjanse! SC Heerenveen avanserer forover, men Ibrahim Dresevic avslutter utenfor.
    83'
    84'
    Inn: Rein Smit
    Ut: Rodney Kongolo
    SC Heerenveen gjør sitt femte bytte. Rodney Kongolo erstattes av Rein Smit.
    87'
    88'
    Frisparket tildelt Fortuna Sittard er farlig nær SC Heerenveens målområde.
    89'
    Emil Hansson
    Emil Hansson (Fortuna Sittard) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    90'
    Emil Hansson (Fortuna Sittard) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.