0-1
2-1
    Kampen er i gang på Abe Lenstra Stadion.
    Filip Stevanovic (SC Heerenveen) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    2'
    Dommer Serdar Gozubuyuk ser at linjemannen løfter flagget, og SC Heerenveens Henk Veerman blåses av for offside.
    3'
    Kwasi Okyere Wriedt
    Kwasi Okyere Wriedt (Willem II Tilburg) avanserer forover på Abe Lenstra Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Henk Veerman
    Henk Veerman (SC Heerenveen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    I Heerenveen slår Che Nunnely en corner fra høyre.
    8'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Willem II Tilburg en corner. Max Svensson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Frispark for Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    11'
    SC Heerenveen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Willem II Tilburg.
    13'
    Gult kort til Heerenveen
    Anthony Musaba
    Anthony Musaba (SC Heerenveen) får et gult kort av dommer Serdar Gozubuyuk.
    13'
    På Abe Lenstra Stadion fyrer Kwasi Okyere Wriedt (Willem II Tilburg) av et skudd - i stolpen!
    14'
    Dries Saddiki
    Willem II Tilburg angriper. Dries Saddiki header i tverrliggeren!
    14'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    15'
    SC Heerenveen fosser fremover, men Filip Stevanovic går rett i offsidefella.
    18'
    Målsjanse! Henk Veerman (SC Heerenveen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Andre gule kort til Heerenveen
    Utvisning! SC Heerenveen må klare seg resten av kampen uten Anthony Musaba etter at han får sitt andre gule.
    21'
    Frispark Willem II Tilburg.
    22'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Max Svensson (Willem II Tilburg) løfter inn en corner fra venstre på Abe Lenstra Stadion.
    26'
    Che Nunnely (Willem II Tilburg) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    27'
    Godfried Roemeratoe
    Willem II Tilburg angriper. Godfried Roemeratoe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    29'
    Målsjanse til SC Heerenveen! Henk Veerman treffer mål, men keeper redder.
    32'
    Willem II Tilburg, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    I Heerenveen slår Joey Veerman en corner fra høyre.
    33'
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Rami Kaib
    Rami Kaib (SC Heerenveen) mottar sitt første gule kort for dagen på Abe Lenstra Stadion.
    36'
    Filip Stevanovic
    Filip Stevanovic (SC Heerenveen) kommer seg fri på Abe Lenstra Stadion, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Willem II Tilburg angriper, men avslutningen til Kwasi Okyere Wriedt går utenfor.
    38'
    Offside! Kwasi Okyere Wriedt (Willem II Tilburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    45'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Lucas Woudenberg
    Ut: Rami Kaib
    SC Heerenveen bytter ut Rami Kaib med Lucas Woudenberg.
    46'
    Willem II Tilburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    46'
    48'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    49'
    49'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    51'
    57'
    Tibor Halilovic
    SC Heerenveen avanserer forover i Heerenveen. Tibor Halilovic avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Max Svensson (Willem II Tilburg) slår en corner fra venstre side på Abe Lenstra Stadion.
    60'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Willem II Tilburg en corner. Max Svensson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    62'
    Max Svensson
    Max Svensson (Willem II Tilburg) kommer til en målsjanse på Abe Lenstra Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Spillerbytte - Willem II Tilburg
    Inn: Ringo Meerveld
    Ut: Max Svensson
    Max Svensson (Willem II Tilburg) erstattes av Ringo Meerveld.
    64'
    Inn: Miquel Nelom
    Ut: Derrick Kohn
    Willem II Tilburg gjør sitt andre bytte. Derrick Kohn erstattes av Miquel Nelom.
    64'
    Inn: Rodney Kongolo
    Ut: Nicolas Madsen
    Bytte for SC Heerenveen. Rodney Kongolo kommer inn for Nicolas Madsen på Abe Lenstra Stadion.
    66'
    66'
    Mats Kohlert
    Willem II Tilburg avanserer forover og Mats Kohlert kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    68'
    68'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Willem II Tilburg en corner. Mats Kohlert sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Mål for Willem II Tilburg!
    Heerenveen 0 - 1 Willem II Tilburg
    Mål: Che Nunnely
    Målgivende: Ringo Meerveld
    Che Nunnely setter ballen i nettet og Willem II Tilburg leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Ringo Meerveld.
    69'
    Mål for Heerenveen!
    Heerenveen 1 - 1 Willem II Tilburg
    Mål: Filip Stevanovic
    Målgivende: Joey Veerman
    Mål! Filip Stevanovic utligner for SC Heerenveen. Stillingen er dermed 1-1 i Heerenveen. Flott spill fra Joey Veerman før målet.
    70'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    75'
    Gult kort til Willem II Tilburg
    Miquel Nelom
    Dommer Serdar Gozubuyuk viser Miquel Nelom (Willem II Tilburg) det gule kortet.
    75'
    I Heerenveen slår Joey Veerman en corner fra venstre.
    76'
    Heerenveen 2 - 1 Willem II Tilburg
    Mål: Nick Bakker
    SC Heerenveen tar ledelsen 2-1 etter en heading fra Nick Bakker. Joey Veerman var nest sist på ballen.
    76'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til Willem II Tilburg.
    77'
    Andre gule kort til Willem II Tilburg
    Dommer Serdar Gozubuyuk gir Miquel Nelom (Willem II Tilburg) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    78'
    79'
    Willem II Tilburg fosser forover og Godfried Roemeratoe fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    80'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Willem II Tilburg like utenfor SC Heerenveen-området.
    82'
    Dommeren gir Filip Stevanovic (SC Heerenveen) et gult kort.
    82'
    Nikolaos Michelis
    Nikolaos Michelis (Willem II Tilburg) header mot mål, men ballen går utenfor.
    83'
    Inn: John Yeboah
    Ut: Che Nunnely
    Fred Grim gjør dagens tredje bytte i Heerenveen, når han tar ut Che Nunnely og setter inn John Yeboah.
    83'
    Inn: Gorkem Saglam
    Ut: Dries Saddiki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Willem II Tilburg. Inn kommer Gorkem Saglam, mens Dries Saddiki tar plass på benken.
    83'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Filip Stevanovic
    SC Heerenveen gjør sitt tredje bytte. Filip Stevanovic erstattes av Rami Hajal.
    85'
    Offside! Kwasi Okyere Wriedt blir vinket av og Willem II Tilburg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    86'
    Inn: Argyris Kampetsis
    Ut: Ulrik Yttergård Jenssen
    Ulrik Yttergård Jenssen (Willem II Tilburg) erstattes av Argyris Kampetsis.
    88'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Willem II Tilburg.
    90'
    Joey Veerman
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! Joey Veerman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.