Sjanse! VfB Stuttgart avanserer forover, men Deniz Undav avslutter utenfor.
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til VfB Stuttgart.
    Deniz Undav (VfB Stuttgart) kommer til en målsjanse på PreZero Arena, men klarer ikke å score.
    7'
    Frispark for Hoffenheim på egen banehalvdel.
    9'
    Chris Fuhrich
    Målsjanse på PreZero Arena! Chris Fuhrich fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    10'
    Hoffenheim, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Hoffenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Enzo Millot
    Sjanse i Sinsheim! Enzo Millot (VfB Stuttgart) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    11'
    I Sinsheim slår Angelo Stiller en corner fra venstre.
    12'
    Hiroki Ito
    VfB Stuttgart angriper i Sinsheim. Hiroki Ito avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    12'
    Enzo Millot
    Målsjanse til VfB Stuttgart! Enzo Millot treffer mål, men keeper redder.
    13'
    13'
    Mål for VfB Stuttgart!
    Hoffenheim 0 - 1 VfB Stuttgart
    Mål: Enzo Millot
    Målgivende: Deniz Undav
    Mål! VfB Stuttgart tar ledelsen 0-1 ved Enzo Millot. Flott spill fra Deniz Undav før målet.
    16'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    21'
    Enzo Millot
    VfB Stuttgart angriper. Enzo Millot får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    Enzo Millot
    VfB Stuttgart angriper, men avslutningen til Enzo Millot går utenfor.
    25'
    Sehrou Guirassy
    VfB Stuttgart angriper i Sinsheim. Sehrou Guirassy fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Maximilian Beier ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    27'
    Frispark VfB Stuttgart.
    29'
    Maximilian Beier er tilbake på banen igjen.
    29'
    En av VfB Stuttgarts spillere blir avblåst for offside på PreZero Arena.
    29'
    Frispark til Hoffenheim på halvdelen til VfB Stuttgart.
    31'
    Waldemar Anton
    VfB Stuttgart avanserer forover i Sinsheim. Waldemar Anton avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    I Sinsheim har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Sascha Stegemann tildeler VfB Stuttgart en corner. Angelo Stiller sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Josha Vagnoman
    Josha Vagnoman (VfB Stuttgart) kommer seg fri på PreZero Arena, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Sehrou Guirassy (VfB Stuttgart) kommer seg fri på PreZero Arena, men avslutningen går utenfor.
    38'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til Hoffenheim på egen banehalvdel.
    39'
    39'
    40'
    41'
    44'
    David Jurasek
    Sjanse til Hoffenheim! David Jurasek er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    VfB Stuttgart, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Hoffenheim 0 - 2 VfB Stuttgart
    Mål: Sehrou Guirassy
    Mål! VfB Stuttgart øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Sehrou Guirassy på PreZero Arena. Det er en fin assist fra Deniz Undav.
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    Spillet på PreZero Arena er stoppet midlertidig fordi Angelo Stiller ligger nede.
    45'+3
    Gult kort til Hoffenheim
    Pavel Kaderabek
    Dommeren gir Pavel Kaderabek (Hoffenheim) et gult kort.
    45'+3
    VfB Stuttgart slipper å klare seg uten Angelo Stiller som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+4
    Spillerbytte - Hoffenheim
    Inn: Stanley N`Soki
    Ut: Kevin Akpoguma
    Hoffenheim bytter ut Kevin Akpoguma med Stanley N`Soki. Dette er det første byttet som Pellegrino Matarazzo gjør i dagens kamp.
    46'
    48'
    VfB Stuttgart fosser forover og Chris Fuhrich fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    49'
    49'
    Dommer Sascha Stegemann venter med å sette i gang spillet fordi Waldemar Anton ligger nede.
    51'
    Waldemar Anton er på beina igjen og fortsetter kampen.
    52'
    Maximilian Beier
    Målsjanse! Maximilian Beier (Hoffenheim) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Frispark for VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    55'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Atakan Karazor (VfB Stuttgart) vrir seg av smerte i gresset.
    56'
    VfB Stuttgart slipper å klare seg uten Atakan Karazor som kommer tilbake på banen i Sinsheim.
    56'
    Hjørnespark til Hoffenheim
    59'
    Pavel Kaderabek (Hoffenheim) kommer til en målsjanse på PreZero Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    59'
    VfB Stuttgart tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    Frispark Hoffenheim.
    60'
    61'
    Deniz Undav
    Målsjanse til VfB Stuttgart! Deniz Undav treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    Hjørnespark til VfB Stuttgart
    63'
    64'
    Spillerbytte - VfB Stuttgart
    Inn: Jamie Leweling
    Ut: Deniz Undav
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfB Stuttgart. Inn kommer Jamie Leweling, mens Deniz Undav tar plass på benken.
    65'
    Sascha Stegemann tildeler VfB Stuttgart en corner. Chris Fuhrich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Chris Fuhrich (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra høyre på PreZero Arena.
    67'
    Maximilian Mittelstadt
    VfB Stuttgart angriper, men avslutningen til Maximilian Mittelstadt går utenfor.
    67'
    Inn: Marius Bulter
    Ut: Ihlas Bebou
    Ihlas Bebou (Hoffenheim) erstattes av Marius Bulter.
    67'
    Inn: Andrej Kramaric
    Ut: Wout Weghorst
    Hoffenheim bytter ut Wout Weghorst med Andrej Kramaric.
    67'
    Inn: Finn Ole Becker
    Ut: Anton Stach
    Hoffenheim gjør sitt fjerde bytte. Anton Stach erstattes av Finn Ole Becker.
    68'
    VfB Stuttgart fosser forover og Sehrou Guirassy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    68'
    68'
    I Sinsheim slår Chris Fuhrich en corner fra høyre.
    68'
    Hoffenheim 0 - 3 VfB Stuttgart
    Mål: Jamie Leweling
    Målgivende: Hiroki Ito
    VfB Stuttgart går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Jamie Leweling. Hiroki Ito sto for den målgivende pasningen.