I Batumi header Levi Colwill (England) mot mål, men ballen går utenfor.
    VAR sjekker om det er straffe til England
    14'
    Dommeren dømmer straffe til England
    16'
    England fikk tildelt et straffespark som Morgan Gibbs-White mislyktes med å sette i mål!
    17'
    Gult kort til Israel
    Dor David Turgeman
    Dor David Turgeman (Israel) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til England.
    21'
    Curtis Jones
    England avanserer forover i Batumi. Curtis Jones avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Oscar Gloch (Israel) slår en corner fra venstre side på Batumi Arena.
    27'
    Kan Israel utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Morten Krogh tildeler Israel en corner. Oscar Gloch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til Israel på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark for Israel på egen banehalvdel.
    36'
    Omri Gandelman
    Omri Gandelman (Israel) kommer til en målsjanse på Batumi Arena, men klarer ikke å score.
    39'
    Frispark til England på halvdelen til Israel.
    41'
    Mål for England!
    Israel 0 - 1 England
    Mål: Morgan Gibbs-White
    Målgivende: Cole Palmer
    Morgan Gibbs-White dundrer ballen i mål og England tar ledelsen 0-1 på Batumi Arena. Cole Palmer sto for den målgivende pasningen.
    42'
    England tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Emile Smith-Rowe
    Målsjanse på Batumi Arena! Emile Smith-Rowe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    46'
    I Batumi slår Emile Smith-Rowe en corner fra høyre.
    50'
    Frispark England.
    51'
    Spillet på Batumi Arena er stoppet midlertidig fordi Angel Gomes ligger nede.
    52'
    53'
    Angel Gomes er på beina igjen og fortsetter kampen på Batumi Arena.
    53'
    55'
    Spillerbytte - Israel
    Inn: Anan Khalaili
    Ut: Ilay Hajaj
    Bytte for Israel. Anan Khalaili kommer inn for Ilay Hajaj på Batumi Arena.
    56'
    Inn: Idan Gorno
    Ut: Hisham Layous
    Guy Luzon gjør dagens andre bytte i Batumi, når han tar ut Hisham Layous og setter inn Idan Gorno.
    56'
    59'
    59'
    Israel 0 - 2 England
    Mål: Cole Palmer
    Målgivende: Emile Smith-Rowe
    I Batumi øker England ledelsen til 0-2 takket være et mål av Cole Palmer. Det er en fin assist fra Emile Smith-Rowe.
    63'
    Målet til England sjekkes av VAR
    64'
    Målet til England blir stående
    66'
    Dor David Turgeman ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    68'
    Dor David Turgeman er tilbake på banen igjen.
    70'
    England fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    73'
    Spillerbytte - England
    Inn: Cameron Archer
    Ut: Anthony Gordon
    England bytter ut Anthony Gordon med Cameron Archer. Dette er det første byttet som Lee Carsley gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Harvey Elliott
    Ut: Emile Smith-Rowe
    Lee Carsley (England) gjør sitt andre bytte for dagen. Harvey Elliott erstatter Emile Smith-Rowe.
    74'
    Inn: Oz Bilevi
    Ut: Ethane Azoulay
    Israel gjør sitt tredje bytte. Ethane Azoulay erstattes av Oz Bilevi.
    75'
    Israel må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra England.
    75'
    Skudd utenfor mål, England
    77'
    78'
    Inn: Oliver Skipp
    Ut: Angel Gomes
    England bytter ut Angel Gomes med Oliver Skipp.
    79'
    Inn: Noni Madueke
    Ut: Morgan Gibbs-White
    Lee Carsley gjør dagens fjerde bytte i Batumi, når han tar ut Morgan Gibbs-White og setter inn Noni Madueke.
    79'
    Gult kort til England
    Levi Colwill (England) får et gult kort av dommer Morten Krogh.
    81'
    Det blir farlig! Frispark for Israel er nær straffområde.
    82'
    Roy Revivo
    Roy Revivo (Israel) kommer til en målsjanse på Batumi Arena, men klarer ikke å score.
    83'
    Stav Lemkin
    Stav Lemkin (Israel) pådrar seg et gult kort.
    83'
    I Batumi slår Cole Palmer en corner fra venstre.
    87'
    87'
    Inn: Thomas Doyle
    Ut: Curtis Jones
    England bytter ut Curtis Jones med Thomas Doyle. Dette er det femte byttet som Lee Carsley gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Mohammed Abu Rumi
    Ut: Dor David Turgeman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Israel. Inn kommer Mohammed Abu Rumi, mens Dor David Turgeman tar plass på benken.
    89'
    Inn: Ayanaw Ferede
    Ut: Omri Gandelman
    Guy Luzon (Israel) gjør sitt femte bytte for dagen. Ayanaw Ferede erstatter Omri Gandelman.
    89'
    Israel 0 - 3 England
    Mål: Cameron Archer
    Cameron Archer setter ballen i mål og øker Englands ledelse til 0-3 i Batumi. Cole Palmer var nest sist på ballen.
    90'
    Cole Palmer (England) løfter inn en corner fra høyre på Batumi Arena.
    90'+2
    90'+3
    Gil Cohen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+4
    Morten Krogh tildeler England en corner. Cole Palmer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.