Dagens dommer, Daniele Chiffi, blåser i gang kampen.
    Mål for Juventus!
    Juventus 1 - 0 Genoa
    Mål: Dejan Kulusevski
    Målgivende: Giorgio Chiellini
    Mål! Dejan Kulusevski gir Juventus Turin en 1-0 ledelse. Flott spill fra Giorgio Chiellini før målet.
    2'
    Genoa får tildelt et hjørnespark
    Nicolo Rovella
    I Torino slår Nicolo Rovella en corner fra høyre.
    4'
    Juventus får tildelt et frispark
    Genoa FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Juventus Turin.
    4'
    Juventus får tildelt et hjørnespark
    Federico Bernardeschi
    Daniele Chiffi tildeler Juventus Turin en corner. Federico Bernardeschi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Frisparket tildelt Juventus Turin er farlig nær Genoa FCs målområde.
    7'
    Skudd på mål, Juventus
    Wesley
    Juventus Turin angriper i Torino. Wesley avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Dommer Daniele Chiffi venter med å sette i gang spillet fordi Federico Bernardeschi ligger nede.
    11'
    Federico Bernardeschi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Allianz Stadium.
    12'
    Dejan Kulusevski
    Målsjanse til Juventus Turin! Dejan Kulusevski treffer mål, men keeper redder.
    14'
    14'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Federico Bernardeschi (Juventus Turin) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    18'
    Genoa får tildelt et frispark
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    22'
    Juventus 2 - 0 Genoa
    Mål: Alvaro Morata
    Målgivende: Dejan Kulusevski
    Alvaro Morata øker Juventus Turins ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Dejan Kulusevski.
    23'
    Frispark Genoa FC.
    25'
    Gult kort til Juventus
    Rodrigo Bentancur
    Dommer Daniele Chiffi gir Rodrigo Bentancur (Juventus Turin) et gult kort.
    25'
    Mål for Genoa!
    Juventus 2 - 1 Genoa
    Mål: Lennart Czyborra
    Målgivende: Edoardo Goldaniga
    Mål! Genoa FCet reduserer til 2-1 etter en heading av Lennart Czyborra. Edoardo Goldaniga sto for den målgivende pasningen.
    28'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til Genoa FC.
    29'
    Gult kort til Genoa
    Daniel Dumbravanu
    Daniel Dumbravanu (Genoa FC) får et gult kort av dommer Daniele Chiffi.
    29'
    Juventus Turin fosser forover og Federico Bernardeschi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    30'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Genoa FC på egen banehalvdel.
    30'
    Juventus blir avblåst for offside
    Alvaro Morata
    Alvaro Morata (Juventus Turin) vinkes av for offside i Torino.
    33'
    Skudd utenfor mål, Juventus
    Juventus Turin avanserer forover i Torino. Federico Bernardeschi avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Genoa FC.
    35'
    Skudd utenfor mål, Genoa
    Lukas Lerager
    Genoa FC angriper i Torino. Lukas Lerager fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    41'
    Paolo Ghiglione
    Paolo Ghiglione (Genoa FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Stadium.
    41'
    Frispark i en god posisjon for Genoa FC!
    43'
    Nicolo Rovella (Genoa FC) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    44'
    Manolo Portanova
    Juventus Turin angriper, men Daniele Chiffi blåser for offside.
    44'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Adrien Rabiot
    Ut: Rodrigo Bentancur
    Bytte for Juventus Turin. Adrien Rabiot kommer inn for Rodrigo Bentancur på Allianz Stadium.
    46'
    46'
    I Torino slår Federico Bernardeschi en corner fra venstre.
    50'
    Juventus Turin angriper. Alvaro Morata får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    50'
    Genoa FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    51'
    Marko Pjaca
    Marko Pjaca skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Genoa FC.
    53'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    54'
    59'
    Manolo Portanova (Juventus Turin) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    62'
    Inn: Leonardo Bonucci
    Ut: Giorgio Chiellini
    Andrea Pirlo gjør dagens andre bytte i Torino, når han tar ut Giorgio Chiellini og setter inn Leonardo Bonucci.
    64'
    Inn: Danilo
    Ut: Merih Demiral
    Juventus Turin bytter ut Merih Demiral med Danilo. Dette er det tredje byttet som Andrea Pirlo gjør i dagens kamp.
    64'
    67'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Genoa FC like utenfor Juventus Turin-området.
    68'
    Gianluca Scamacca
    Gianluca Scamacca (Genoa FC) kommer seg fri på Allianz Stadium, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Juventus 2 - 2 Genoa
    Mål: Filippo Melegoni
    Filippo Melegoni scorer og utligningen er et faktum på Allianz Stadium. 2-2.
    74'
    Inn: Hamza Rafia
    Ut: Manolo Portanova
    Juventus Turin bytter ut Manolo Portanova med Hamza Rafia.
    77'
    80'
    82'
    Daniele Chiffi tildeler Genoa FC en corner. Nicolo Rovella sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Genoa FC angriper på Allianz Stadium. Daniel Dumbravanu header utenfor.
    84'
    Inn: Cristiano Ronaldo
    Ut: Wesley
    Wesley (Juventus Turin) erstattes av Cristiano Ronaldo.
    88'
    Federico Bernardeschi (Juventus Turin) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Stadium.
    88'
    Kan Juventus Turin utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    Edoardo Goldaniga
    Dommer Daniele Chiffi viser Edoardo Goldaniga (Genoa FC) det gule kortet.
    90'+2
    Cristiano Ronaldo
    Cristiano Ronaldo (Juventus Turin) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+3
    1. ekstraomgang
    Hamza Rafia
    Hamza Rafia (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Allianz Stadium, men klarer ikke å score.
    92'
    Daniele Chiffi signaliserer et frispark til Juventus Turin.
    92'
    93'
    Sjanse til Juventus Turin! Alvaro Morata er nær ved å score, men keeper redder.
    94'
    94'
    96'
    96'
    Arthur Melo
    Arthur (Juventus Turin) header ballen mot mål, men Genoa FC klarerer.
    96'
    96'
    Spillerbytte - Genoa
    Inn: Darian Males
    Ut: Daniel Dumbravanu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genoa FC. Inn kommer Darian Males, mens Daniel Dumbravanu tar plass på benken.
    97'
    Daniele Chiffi tildeler Juventus Turin en corner. Federico Bernardeschi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    102'
    102'
    Frispark Juventus Turin.
    103'
    Juventus 3 - 2 Genoa
    Mål: Hamza Rafia
    Hamza Rafia setter ballen i nettet og Juventus Turin leder nå 3-2.
    105'
    2. ekstraomgang
    Inn: Ivan Radovanovic
    Ut: Filippo Melegoni
    Genoa FC gjør sitt andre bytte. Filippo Melegoni erstattes av Ivan Radovanovic.
    106'
    106'
    108'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Torino fordi Adrien Rabiot får behandling for en skade på banen.
    109'
    Adrien Rabiot er tilbake på banen igjen.
    109'
    Juventus Turin fosser forover og Dejan Kulusevski fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    112'
    112'
    Inn: Steeve-Mike Eyango
    Ut: Lennart Czyborra
    Davide Ballardini (Genoa FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Steeve Mike Eboua Ebongue erstatter Lennart Czyborra.
    112'
    112'
    Nicolo Rovella (Genoa FC) slår en corner fra høyre side på Allianz Stadium.
    114'
    116'
    Mattia Bani
    Mattia Bani (Genoa FC) får et gult kort av dommer Daniele Chiffi.
    116'
    Radu Matei Dragusin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    116'
    Radu Matei Dragusin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Torino.
    117'
    Frispark for Genoa FC på egen banehalvdel.
    118'
    118'
    Nicolo Rovella (Genoa FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    119'
    Det blir farlig! Frispark for Juventus Turin er nær straffområde.
    120'
    Dommer Daniele Chiffi viser Federico Bernardeschi (Juventus Turin) det gule kortet.