Janssen90'+5
    Den første omgangen er nå i gang.
    Bernard Mensah kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    1'
    Martin Skrtel ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.
    1'
    Martin Skrtel er på beina igjen og fortsetter kampen på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    1'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Trezeguet
    Sjanse i Istanbul! Trezeguet (Kasimpasa) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Kasimpasa fosser fremover, men Cuneyt Cakir blåser for offside på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    8'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Kasimpasa på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for Kasimpasa på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    15'
    16'
    17'
    Mbaye Diagne
    Mbaye Diagne (Kasimpasa) header mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Aatif Chahechouhe
    Aatif Chahechouhe (Fenerbahce) kommer til en målsjanse på Recep Tayyip Erdogan Stadium, men klarer ikke å score.
    19'
    Bernard Mensah
    I Istanbul header Bernard Mensah (Kasimpasa) mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Kasimpasa.
    25'
    Frispark til Kasimpasa på halvdelen til Fenerbahce.
    26'
    27'
    Bernard Mensah (Kasimpasa) slår en corner fra høyre side på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    29'
    Kenneth Omeruo
    Kasimpasa angriper på Recep Tayyip Erdogan Stadium, men Kenneth Omeruo header utenfor.
    29'
    Cuneyt Cakir tildeler Fenerbahce en corner. Aatif Chahechouhe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Mål for Fenerbahce!
    Kasimpasa 0 - 1 Fenerbahce
    Mål: Souza
    Målgivende: Hasan Ali Kaldirim
    Fenerbahce leder 0-1 etter en scoring av Souza. Hasan Ali Kaldirim var nest sist på ballen.
    31'
    35'
    Trezeguet
    Målsjanse! Trezeguet (Kasimpasa) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    37'
    37'
    Bernard Mensah (Kasimpasa) header utenfor.
    38'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bernard Mensah (Kasimpasa) vrir seg av smerte i gresset.
    38'
    Martin Skrtel vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    43'
    Trezeguet
    Trezeguet (Kasimpasa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Frispark Fenerbahce.
    45'+1
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt Fenerbahceet.
    45'+1
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    45'+2
    Kasimpasa, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Aatif Chahechouhe (Fenerbahce) avanserer forover på Recep Tayyip Erdogan Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    Martin Skrtel ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+3
    Trezeguet
    Trezeguet (Kasimpasa) kommer seg fri på Recep Tayyip Erdogan Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+4
    Kasimpasa angriper, men Bernard Mensah vinkes av for offside.
    46'
    47'
    Kan Kasimpasa kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    48'
    Strahil Popov
    Kasimpasa angriper, men avslutningen til Strahil Popov går utenfor.
    50'
    Bernard Mensah (Kasimpasa) løfter inn en corner fra venstre på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    51'
    Mål for Kasimpasa!
    Kasimpasa 1 - 1 Fenerbahce
    Mål: Ilhan Depe
    52'
    53'
    54'
    Alper Potuk
    Fenerbahce avanserer forover i Istanbul. Alper Potuk avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    60'
    Gult kort til Fenerbahce
    Alper Potuk
    Alper Potuk (Fenerbahce) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Roberto Soldado
    Fenerbahce avanserer forover og Roberto Soldado kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    61'
    61'
    Hjørnespark til Fenerbahce
    61'
    Roman Neustädter
    Målsjanse på Recep Tayyip Erdogan Stadium! Roman Neustädter fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Mathieu Valbuena
    Ut: Alper Potuk
    Aykut Kocaman gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Alper Potuk og setter inn Mathieu Valbuena.
    62'
    Inn: Vincent Janssen
    Ut: Aatif Chahechouhe
    Fenerbahce bytter ut Aatif Chahechouhe med Vincent Janssen. Dette er det andre byttet som Aykut Kocaman gjør i dagens kamp.
    62'
    63'
    Trezeguet
    Sjanse! Kasimpasa avanserer forover, men Trezeguet avslutter utenfor.
    63'
    63'
    Kasimpasa 1 - 2 Fenerbahce
    Mål: Sener Ozbayrakli
    I Istanbul tar Fenerbahceledelsen 1-2 etter et mål av Sener Ozbayrakli.
    64'
    66'
    68'
    Fenerbahces Giuliano blåses av for offside på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    71'
    73'
    Kasimpasa 1 - 3 Fenerbahce
    Mål: Mathieu Valbuena
    Målgivende: Giuliano
    Mathieu Valbuena setter ballen i mål og øker Fenerbahces ledelse til 1-3 i Istanbul. Flott spill fra Giuliano før målet.
    74'
    Gult kort til Kasimpasa
    Eray Birnican
    Eray Birnican (Kasimpasa) mottar sitt første gule kort for dagen på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    74'
    76'
    77'
    Spillerbytte - Kasimpasa
    Inn: Samuel Eduok
    Ut: Ilhan Depe
    Bytte for Kasimpasa. Samuel Eduok kommer inn for Ilhan Depe på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    78'
    Inn: Franck Etoundi
    Ut: Bernard Mensah
    Bernard Mensah (Kasimpasa) erstattes av Franck Etoundi.
    78'
    79'
    80'
    80'
    Inn: Mehmet Ekici
    Ut: Roberto Soldado
    Fenerbahce gjør sitt tredje bytte. Roberto Soldado erstattes av Mehmet Ekici.
    81'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Fenerbahce.
    82'
    Mbaye Diagne (Kasimpasa) kommer til avslutning på Recep Tayyip Erdogan Stadium, men headingen blir reddet.
    85'
    85'
    Olivier Veigneau (Kasimpasa) løfter inn en corner fra venstre på Recep Tayyip Erdogan Stadium.
    85'
    Skudd på mål, Kasimpasa
    85'
    85'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Kasimpasa.
    86'
    86'
    Mathieu Valbuena
    Fenerbahce angriper i Istanbul. Mathieu Valbuena fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Skudd på mål, Fenerbahce
    88'
    88'
    Mehmet Ekici
    Målsjanse til Fenerbahce! Mehmet Ekici treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    90'
    Offside! Mbaye Diagne (Kasimpasa) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'
    I Istanbul slår Strahil Popov en corner fra høyre.
    90'+2
    Vincent Janssen
    Fenerbahce angriper i Istanbul. Vincent Janssen avslutter på mål, men greier ikke å score.