Frispark til Trabzonspor på halvdelen til Kayserispor.
    Anthony Nnaduzor Nwakaeme (Trabzonspor) kommer til en målsjanse på Kadir Has Stadium, men klarer ikke å score.
    Målsjanse! Andreas Cornelius (Trabzonspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    I Kayseri har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Kayserispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Tugay Kaan Numanoglu tildeler Kayserispor en corner. Manuel Fernandes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Manuel Fernandes (Kayserispor) slår en corner fra venstre side på Kadir Has Stadium.
    9'
    Andreas Cornelius (Trabzonspor) avanserer forover på Kadir Has Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark Trabzonspor.
    11'
    Mål for Trabzonspor!
    Kayserispor 0 - 1 Trabzonspor
    Mål: Tasos Bakasetas
    Mål! Trabzonspor tar ledelsen 0-1 ved Tasos Bakasetas.
    12'
    Skudd utenfor mål, Trabzonspor
    14'
    I Kayseri slår Tasos Bakasetas en corner fra høyre.
    18'
    Trabzonspor angriper, men avslutningen til Andreas Cornelius går utenfor.
    19'
    Manuel Fernandes (Kayserispor) løfter inn en corner fra venstre på Kadir Has Stadium.
    21'
    Frispark for Kayserispor på egen banehalvdel.
    26'
    Spillet på Kadir Has Stadium er stoppet midlertidig fordi Emrah Bassan ligger nede.
    28'
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Kayserispor.
    29'
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Trabzonspor på egen banehalvdel.
    29'
    Emrah Bassan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    30'
    Olivier Kemen
    Olivier Kemen (Kayserispor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Frispark til Kayserispor på halvdelen til Trabzonspor.
    31'
    Frispark for Trabzonspor på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Sjanse! Trabzonspor avanserer forover, men Anthony Nnaduzor Nwakaeme avslutter utenfor.
    34'
    Gult kort til Trabzonspor
    Manolis Siopis
    Manolis Siopis (Trabzonspor) får et gult kort av dommer Tugay Kaan Numanoglu.
    35'
    Frispark Kayserispor.
    35'
    I Kayseri har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Andreas Cornelius (Trabzonspor) fyrer av et skudd på Kadir Has Stadium – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    37'
    Gervinho
    Trabzonspor angriper. Gervinho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    39'
    Mål for Kayserispor!
    Kayserispor 1 - 1 Trabzonspor
    Mål: Emrah Bassan
    Målgivende: Onur Bulut
    Mål! Emrah Bassan (Kayserispor) utligner med en heading på Kadir Has Stadium. Det er en fin assist fra Onur Bulut.
    41'
    Emrah Bassan (Kayserispor) løfter inn en corner fra høyre på Kadir Has Stadium.
    43'
    Marek Hamsik
    Målsjanse til Trabzonspor! Marek Hamsik treffer mål, men keeper redder.
    44'
    44'
    Trabzonspor avanserer forover og Anthony Nnaduzor Nwakaeme får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    44'
    Emrah Bassan
    Kayserispor angriper, men avslutningen til Emrah Bassan går utenfor.
    45'
    Kayserispor angriper i Kayseri. Emrah Bassan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    Trabzonspor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Tasos Bakasetas
    Målsjanse! Tasos Bakasetas (Trabzonspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Ilhan Parlak
    Ut: Miguel Cardoso
    Hikmet Karaman gjør dagens første bytte i Kayseri, når han tar ut Miguel Cardoso og setter inn Ilhan Parlak.
    46'
    47'
    Manuel Fernandes
    Manuel Fernandes (Kayserispor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    51'
    53'
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Trabzonspor.
    56'
    Spillerbytte - Trabzonspor
    Inn: Abdulkadir Ömür
    Ut: Gervinho
    Abdullah Avci (Trabzonspor) gjør sitt første bytte for dagen. Abdulkadir Ömür erstatter Gervinho.
    56'
    Inn: Yusuf Sari
    Ut: Manolis Siopis
    Manolis Siopis (Trabzonspor) erstattes av Yusuf Sari.
    56'
    VAR sjekker om det er straffe til Trabzonspor
    57'
    Dommeren dømmer straffe til Trabzonspor
    59'
    Gult kort til Kayserispor
    Ugur Demirok
    Ugur Demirok (Kayserispor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    Straffe! Dommer Tugay Kaan Numanoglu plasserer ballen på krittmerket for Trabzonspor...
    59'
    Trabzonspor scorer på straffe!
    Kayserispor 1 - 2 Trabzonspor
    Mål! Trabzonspor tar ledelsen 1-2 takket være et straffespark av Tasos Bakasetas.
    60'
    Tugay Kaan Numanoglu signaliserer et frispark til Kayserispor på egen banehalvdel.
    61'
    Skudd på mål, Trabzonspor
    63'
    63'
    Trabzonspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Kayserispor.
    63'
    Kayserispor avanserer forover i Kayseri. Emrah Bassan avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    67'
    69'
    Inn: Berat Ayberk Ozdemir
    Ut: Tasos Bakasetas
    Trabzonspor bytter ut Tasos Bakasetas med Berat Ayberk Ozdemir. Dette er det tredje byttet som Abdullah Avci gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Djaniny
    Ut: Andreas Cornelius
    Bytte for Trabzonspor. Djaniny kommer inn for Andreas Cornelius på Kadir Has Stadium.
    69'
    70'
    Olivier Kemen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    70'
    Olivier Kemen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Kadir Has Stadium.
    75'
    Offside! Ismail Koybasi (Trabzonspor) er alene igjennom, men dommer Tugay Kaan Numanoglu ser at linjemannen er oppe med flagget.
    75'
    Yusuf Sari
    Sjanse! Trabzonspor avanserer forover, men Yusuf Sari avslutter utenfor.
    76'
    Djaniny
    Sjanse til Trabzonspor! Djaniny er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    78'
    Inn: Carlos Mane
    Ut: Ibrahim Akdag
    Kayserispor gjør sitt andre bytte. Ibrahim Akdag erstattes av Carlos Mane.
    78'
    Inn: Mario Gavranovic
    Ut: Manuel Fernandes
    Kayserispor bytter ut Manuel Fernandes med Mario Gavranovic.
    79'
    Berat Ayberk Ozdemir
    Trabzonspor angriper, men avslutningen til Berat Ayberk Ozdemir går utenfor.
    82'
    Onur Bulut
    Målsjanse på Kadir Has Stadium! Onur Bulut fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    84'
    Tugay Kaan Numanoglu tildeler Kayserispor en corner. Carlos Mane sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Emrah Bassan (Kayserispor) pådrar seg et gult kort.
    86'
    I Kayseri slår Emrah Bassan en corner fra høyre.
    86'
    Trabzonspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    Inn: Emre Demir
    Ut: Mame Thiam
    Bytte for Kayserispor. Emre Demir kommer inn for Mame Thiam på Kadir Has Stadium.
    87'
    Inn: Stefano Denswil
    Ut: Anthony Nnaduzor Nwakaeme
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Trabzonspor. Inn kommer Stefano Denswil, mens Anthony Nnaduzor Nwakaeme tar plass på benken.