Sjanse til KKS Lech Poznan! Mikael Ishak er nær ved å score, men keeper redder.
    KKS Lech Poznan får tildelt et hjørnespark
    I Poznan slår Dino Hotic en corner fra venstre.
    KKS Lech Poznan får tildelt et frispark
    Efthymis Koulouris
    Frispark til KKS Lech Poznan på halvdelen til MKS Pogon Szczecin.
    5'
    KKS Lech Poznan angriper. Afonso Sousa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    6'
    Valentin Cojocaru ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    6'
    Joel Vieira Pereira
    Piotr Lasyk tildeler KKS Lech Poznan en corner. Joel Vieira Pereira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    MKS Pogon Szczecin slipper å klare seg uten Valentin Cojocaru som kommer tilbake på banen igjen.
    7'
    Gult kort til KKS Lech Poznan
    Dommer Piotr Lasyk gir Mikael Ishak (KKS Lech Poznan) et gult kort.
    8'
    Gult kort til MKS Pogon Szczecin
    Kamil Grosicki
    Kamil Grosicki (MKS Pogon Szczecin) pådrar seg et gult kort.
    9'
    MKS Pogon Szczecin får tildelt et frispark
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    9'
    Skudd på mål, MKS Pogon Szczecin
    Kacper Lukasiak
    Sjanse i Poznan! Kacper Lukasiak (MKS Pogon Szczecin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    MKS Pogon Szczecin, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Vahan Bichakhchyan
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til KKS Lech Poznan.
    10'
    Frispark for KKS Lech Poznan på egen banehalvdel.
    16'
    Skudd utenfor mål, KKS Lech Poznan
    Dino Hotic
    KKS Lech Poznan avanserer forover i Poznan. Dino Hotic avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Alexander Gorgon
    Dommer Piotr Lasyk viser Alexander Gorgon (MKS Pogon Szczecin) det gule kortet.
    19'
    Joel Vieira Pereira (KKS Lech Poznan) slår en corner fra venstre side på Stadium Poznan.
    22'
    MKS Pogon Szczecin avanserer forover og Alexander Gorgon kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    23'
    23'
    KKS Lech Poznan blir avblåst for offside
    Dommer Piotr Lasyk ser at linjemannen løfter flagget, og KKS Lech Poznans Mikael Ishak blåses av for offside.
    24'
    Antoni Kozubal
    KKS Lech Poznan kommer till avslut på Stadion Miejski Poznań men Antoni Kozubal nickar utanför.
    25'
    Dino Hotic
    MKS Pogon Szczecin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    KKS Lech Poznan angriper på Stadium Poznan. Antoni Kozubal header utenfor.
    29'
    Mikael Ishak (KKS Lech Poznan) kommer seg fri på Stadium Poznan, men avslutningen går utenfor.
    30'
    MKS Pogon Szczecin fosser forover og Kamil Grosicki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    31'
    31'
    MKS Pogon Szczecin får tildelt et hjørnespark
    Kamil Grosicki (MKS Pogon Szczecin) løfter inn en corner fra venstre på Stadium Poznan.
    33'
    I Poznan har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Antoni Kozubal (KKS Lech Poznan) avanserer forover på Stadium Poznan. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    37'
    Dino Hotic
    Dino Hotic (KKS Lech Poznan) slår en corner fra høyre side på Stadium Poznan.
    38'
    Frispark KKS Lech Poznan.
    39'
    Efthymis Koulouris (MKS Pogon Szczecin) får et gult kort av dommer Piotr Lasyk.
    39'
    Dino Hotic
    Piotr Lasyk tildeler KKS Lech Poznan en corner. Dino Hotic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Radoslaw Murawski
    43'
    Frispark i en god posisjon for KKS Lech Poznan!
    45'
    Rødt kort til MKS Pogon Szczecin
    Benedikt Zech
    Utvisning! MKS Pogon Szczecins Benedikt Zech får rødt kort og sendes av banen.
    45'+2
    Kan KKS Lech Poznan utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+2
    Målsjanse på Stadium Poznan! Joel Vieira Pereira fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+3
    45'+3
    Joel Vieira Pereira (KKS Lech Poznan) løfter inn en corner fra venstre på Stadium Poznan.
    45'+3
    KKS Lech Poznan angriper, men Afonso Sousa vinkes av for offside.
    45'+4
    Spillerbytte - MKS Pogon Szczecin
    Inn: Joao Gamboa
    Ut: Kacper Lukasiak
    MKS Pogon Szczecin bytter ut Kacper Lukasiak med Joao Gamboa. Dette er det første byttet som Robert Kolendowicz gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Fredrik Ulvestad
    Ut: Alexander Gorgon
    Robert Kolendowicz gjør dagens andre bytte i Poznan, når han tar ut Alexander Gorgon og setter inn Fredrik Ulvestad.
    46'
    Dino Hotic
    Dino Hotic (KKS Lech Poznan) kommer til en målsjanse på Stadium Poznan, men klarer ikke å score.
    51'
    Målsjanse til KKS Lech Poznan! Afonso Sousa treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    Målsjanse til KKS Lech Poznan! Mikael Ishak treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    Mål for KKS Lech Poznan!
    KKS Lech Poznan 1 - 0 MKS Pogon Szczecin
    Målgivende: Daniel Håkans
    Afonso Sousa dundrer ballen i mål og KKS Lech Poznan tar ledelsen 1-0 på Stadium Poznan. Flott spill fra Daniel Hakans før målet.
    54'
    Inn: Adrian Przyborek
    Ut: Vahan Bichakhchyan
    Robert Kolendowicz (MKS Pogon Szczecin) gjør sitt tredje bytte for dagen. Adrian Przyborek erstatter Vahan Bichakhchyan.
    57'
    Skade: KKS Lech Poznan
    59'
    Tilbake fra skade: KKS Lech Poznan
    62'
    Rafal Kurzawa
    62'
    Antonio Milic
    Antonio Milic (KKS Lech Poznan) header mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    Dino Hotic
    I Poznan slår Dino Hotic en corner fra høyre.
    64'
    Daniel Håkans
    64'
    Spillerbytte - KKS Lech Poznan
    Inn: Bryan Solhaug Fiabema
    Ut: Daniel Håkans
    Bytte for KKS Lech Poznan. Bryan Solhaug Fiabema kommer inn for Daniel Hakans på Stadium Poznan.
    69'
    Inn: Ali Gholizadeh
    Ut: Dino Hotic
    Niels Frederiksen (KKS Lech Poznan) gjør sitt andre bytte for dagen. Ali Gholizadeh erstatter Dino Hotic.
    69'
    Frispark for MKS Pogon Szczecin på egen banehalvdel.
    70'
    Radoslaw Murawski (KKS Lech Poznan) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadium Poznan.
    70'
    KKS Lech Poznan 2 - 0 MKS Pogon Szczecin
    Mål: Ali Gholizadeh
    Målgivende: Mikael Ishak
    I Poznan øker KKS Lech Poznan ledelsen til 2-0 takket være et mål av Ali Gholizadeh. Mikael Ishak sto for den målgivende pasningen.
    77'
    Dommer Piotr Lasyk venter med å sette i gang spillet fordi Afonso Sousa ligger nede.
    78'
    Inn: Olaf Korczakowski
    Ut: Kamil Grosicki
    MKS Pogon Szczecin bytter ut Kamil Grosicki med Olaf Korczakowski.
    79'
    Inn: Filip Szymczak
    Ut: Mikael Ishak
    Bytte for KKS Lech Poznan. Filip Szymczak kommer inn for Mikael Ishak på Stadium Poznan.
    79'
    Inn: Patryk Paryzek
    Ut: Efthymis Koulouris
    MKS Pogon Szczecin bytter ut Efthymis Koulouris med Patryk Paryzek. Dette er det femte byttet som Robert Kolendowicz gjør i dagens kamp.
    83'
    Rafal Kurzawa (MKS Pogon Szczecin) slår en corner fra venstre side på Stadium Poznan.