5'
    Gult kort til Kristiansund
    Amahl Pellegrino
    6'
    NESTEN FOR HJEMMELAGET! Aasbak tar frisparket, og det er ikke markeringer i Glimt-forsvaret. Bye får ballen, og sender den til Sørmo - som skyter i tverrliggeren og over fra god posisjon.
    16'
    Sørmo legger inn fra høyre, og inne foran målet er Bye på plass. Han skyter på volley, men treffer ikke godt nok og ballen seiler inn i fanget til Haikin.
    26'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Kristiansund 1 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Vegard Leikvoll Moberg
    Målgivende: Philip Zinckernagel
    29'
    Aliou Coly
    33'
    Sørmo har vært god offensivt. Legger inn fra høyre - perfekt til Bye som kaster seg frem og header. Treffer utsiden av stolpen.
    36'
    Straffe til Bodø/Glimt
    45'+2
    Bodø/Glimt scorer på straffe!
    Kristiansund 1 - 2 Bodø/Glimt
    Mål: Kasper Junker
    45'+3
    Det er småfarlig det når Aasbak tar corneren, og Kalludra møter ved første stolpe - avslutter lavt mot målet, men Haikin er med på den og redder.
    47'
    NY STOR KBK-SJANSE! Bye rundlurer Sampsted, og skyter fra skrått hold - Haikin får slått ballen i stolpen og til corner.
    48'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Patrick Berg
    51'
    Så kontrer Glimt! Kommer tre mot én og Zinckernagel finner Junker. Alene med keeper misser han - god redning!
    53'
    Zinckernagel vinner ballen fra Aasbak, og serverer Moberg igjen. Men sistnevnte får ikke rom til å avslutte.
    60'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Faris Pemi Moumbagna
    Ut: Sondre Sørli
    69'
    Inn: Pål Erik Ulvestad
    Ut: Olaus Skarsem
    70'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Hugo Vetlesen
    Ut: Ola Solbakken
    77'
    STOR SJANSE FOR VERTENE. Pellegrino fri på venstre, og finner innbytter Faris. Han vender opp inne i feltet og skyter - god redning av Haikin.
    79'
    Kristiansund 2 - 2 Bodø/Glimt
    Mål: Bendik Bye
    Målgivende: Christoffer Aasbak
    79'
    Inn: Amin Askar
    Ut: Christoffer Aasbak
    80'
    Inn: Ivar Erlien Furu
    Ut: Bent Sørmo
    80'
    Enorm sjanse for Pellegrino. Er alene med keeper der. Sterkt keeperspill! Mottaket blir litt svakt for Pellegrino.