Hei og velkommen til live-dekningen av Kristiansund - Jerv.
    Lagoppstillingene er klare, og vi starter med vertene.
    Kristiansund (3-5-2): Mcdermott - Ulvestad, Jarl, Williamsen - Strand Nilsen, Kartum, Diop, Hopmark, Gjertsen - Willumsson, Faris
    Jerv (5-3-2): Øvretveit - Wichne, Kolskogen, Norheim, Bredeli, Mafi - Ugland, Brenden, Tjærandsen-Skau - Hustad, Wilson.
    Jerv har allerede rykket ned fra Eliteserien. Kristiansund kan ta følge med Grimstad-laget til OBOS-ligaen, men med seier her, og hjelp fra Haugesund, kan KBK kapre kvalikplassen.
    KBK ligger på direkte nedrykksplass foran årets siste serierunde, mens Sandefjord ligger foran med ett fattig poeng. KBK har på sin side bedre målforskjell enn konkurrentene foran seg, som også kan bli avgjørende dersom Kristiansund spiller uavgjort og Sandefjord taper.
    Skjebnekampen er i gang!
    Gjestene med avspark.
    1'
    KBK går rett i angrep! Diop kommer seg til innlegg, og en KBK-spiller får avsluttet når Jerv sliter med å få klarert. Går over mål.
    1'
    Fin start på kampen, dette. Jerv har også rukket å slå e giftig innlegg. Ingen angripere maktet dog å nå det innenfor feltet.
    2'
    Hjemmelaget stormer i nytt angrep, men innlegget fra venstre blir stoppet.
    3'
    Litt roligere nå - etter en intensiv åpning.
    4'
    Kolskogen felles og får frispark.
    5'
    Jerv spiller seg fint fremver.
    7'
    Mål for Jerv!
    Kristiansund 0 - 1 Jerv
    Mål: Mikael Ugland
    Målgivende: Erlend Hustad
    GJESTENE SCORER! Mikael Ugland sender gjestene i ledelsen, og for en måte å gjøre det på! Jerv kontrer, før Ugland bredsider i krysset! Vakkert!
    7'
    Dette var altså Uglands tredje scoring på de tre siste kampene.
    9'
    Kartum skyter, men treffer langt utenfor mål.
    11'
    Mafi felles og får frispark.
    12'
    Brenden ser ut til å ha tråkka feil, og får behandling.
    15'
    Fin sjanse for Faris! Står plutselig alene på bakerste stolpe, men treffer ikke mål med venstrefoten.
    17'
    KBKs beste sjanse til nå, der.
    17'
    Kristiansund har tatt over styringa etter Uglands perlemål. Presser på, vertene.
    19'
    Gjersten får frispark i brukbar posisjon.
    19'
    Ballen går i mål! ... men blåses av for offside. Faris forlenger den, og ser ut til å være korrekt.
    20'
    Kristiansund får tildelt et hjørnespark
    Corner til vertene.
    21'
    Klareres av gjestene.
    21'
    Der har Haugesund tatt ledelsen i Sandefjord! Det er godt nytt for KBK.
    22'
    Dersom Kristiansund skulle snu det, vil Haugesunds scoring og eventuelle seier være avgjørende for KBK - som kan kapre kvalikplassen foran Sandefjord.
    22'
    Hvilket drama under Eliteseriens siste runde denne sesongen! Kristiansund etablerer angrep i skrivende stund.
    23'
    Gult kort til Jerv
    Iman Mafi
    Diop avanserer, og hindres av Mafi. Backen får det gule kortet.
    24'
    Diop og Willumsson kombinerer fint, men sistnevntes skuddforsøk utenfor 16-meteren går et stykke over mål.
    25'
    Frispark i god posisjon for vertene. Skal slås inn fra venstre.
    26'
    Klareres.
    27'
    Haugesund har økt ledelsen i Sandefjord!
    27'
    Hustad kjemper seg til et innlegg, men det går bak mål.
    28'
    Stor sjanse til vertene! Kartum kommer seg til et lavt innlegg fra venstre, men Willumssons skudd med bredsida stryker stolpen!
    29'
    Det ligger en utligning i lufta her nå.
    29'
    Brukbar sjanse for bortelaget. Wilson når et innlegg fra høyre, men får ikke avsluttet fra kort hold.
    30'
    Mål for Kristiansund!
    Kristiansund 1 - 1 Jerv
    Mål: Brynjólfur Willumsson
    Målgivende: Andreas Hopmark
    DER KOMMER UTLIGNINGA! Islendingen flikker ballen inn med hælen! Etter en corner blir det klassisk klabb og babb i feltet, før Willumsson flikker inn den vitale scoringen! For et drama!
    31'
    Kristiansund har kvalikplassen akkurat nå!
    33'
    Jerv får tildelt et hjørnespark
    Dobbel Jerv-corner nå.
    34'
    Trippel!
    34'
    Alle tre heades unna.
    34'
    KBK med ny sjanse! Gjertsen slår et glimrende innlegg på motsatt vingback, og Strand Nilsen header på mål! God redning av Øvretveit!
    37'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Aliou Coly
    Ut: Max Williamsen
    38'
    Gjertsen skaffer hjørnespark til hjemmelaget!
    38'
    Ryddes unna av gjestene.
    39'
    Bredeli får stoppet et KBK-angrep.
    41'
    Misforståelse i Jerv-angrepet. Mafi slår ballen rett ut av banen til 5-meter.
    41'
    Ulvestad river ned Wilson, som får frispark.
    42'
    Nydelig detalj av Bredeli i Jerv-forsvaret. Starter et angrep med en fin dragning. Innkast til bortelaget høyt i banen.
    43'
    Gult kort til Kristiansund
    Sebastian Jarl
    Jarl går inn med fart i en duell med Wilson. Får et fortjent gult kort.
    45'
    Legges til fire minutter.
    45'+1
    Faris går ned etter en duell med Kolskogen. Får også frisparket på Jervs halvdel.
    45'+2
    KBK stabler flere spillere foran mål, og Faris vinner duellen i feltet. Header over!
    45'+3
    Det står 1-1 til pause! Med Sandefjord under mot Haugesund, betyr det at Kristiansund foreløpig har kvalikplassen. Dette kommer til å leve hele veien ut Eliteserien 2022!
    45'+4
    Kampen er i gang igjen!
    45 minutter pluss tillegg gjenstår av årets sesong i Eliteserien. Hvem av Sandefjord og Kristiansund rykker rett ned?
    46'
    Jerv med mest ball ved starten av andre omgang.
    47'
    Faris og Bredeli er i en tøff duell. Begge går ned - ingen får frispark. Fin tenning i kampen nå!
    49'
    Gjertsen får frispark på egen halvdel
    50'
    Kjenner kanskje litt på nervene nå, KBK? Ikke like gode som før hvilen til nå.
    51'
    Wilson felles på KBKs halvdel, og får frispark i brukbar posisjon.
    52'
    Spillerbytte - Jerv
    Inn: Amadou Dia
    Ut: Iman Mafi
    53'
    Ugland har selvtillit etter scoringa, og skyter på frisparket fra 35 meter. Går et godt stykke over mål, til tross for en fin dupp.
    53'
    Bendik Bye skal inn for hjemmelaget.
    56'
    Slurver litt på siste tredel til nå, KBK.
    57'
    Inn: Bendik Bye
    Ut: Faris Pemi Moumbagna
    58'
    Jerv kontrer, men Hustad slår mot Wilson i offside.
    60'
    Kartum skaffer innkast til vertene høyt i banen.
    61'
    KBK får et hjørnespark litt ut av det blå.
    63'
    Jerv får klarert, og setter i gang en overgang.
    64'
    Jarl klarerer Hustads pasning.
    64'
    KBK etablerer angrep.
    64'
    Corner til Jerv!
    66'
    Ugland slår den over alt og alle. Går til 5-meter.
    66'
    Jerv gjør klar to spillere.
    66'
    Inn: Jeremy Cijntje
    Ut: Erik Brenden
    67'
    Inn: Leandro Fernandes
    Ut: Erlend Hustad
    67'
    Fernandes dribler som bakerste mann under press - og lykkes utrolig nok. KBK overtar ballen igjen på Jervs halvdel.
    68'
    Willumsson går ned i duell med Kolskogen, men får ikke frispark.
    69'
    Diop mister, og Jerv får en kontringsmulighet.
    71'
    Diallo slår inn fra venstre, men McDermott redder - og holder.
    71'
    Diop tester slegga fra distanse, og får godt treff langs bakken. Går en halvmeter utenfor mål!
    72'
    Hopmark får frispark på egen hvaldel.
    73'
    KBK med nok en sjanse! Kartum ser etter Bye på bakerste, som er få centimeter unna å skli inn ledelsen!
    74'
    Diop skaffer ny corner for vertene.
    75'
    Kartum slår inn fra høyre, og Willumsson er nære å få headet på mål!
    75'
    Gjertsen kriger med seg ballen, før Diop skyter via et Jerv-bein til corner!
    76'
    Trøkk fra KBK nå! Willumsson er for tøff i feltet, og Jerv får frispark.
    77'
    Kartum slår tunnel på en Jerv-forsvarer, før han får lagt inn. Litt for langt bak for Strand Nilsen på bakerste!
    79'
    Gjertsen chipper inn mot Bye. Heades til side for mål.
    79'
    Kristiansund klart best nå, men skal passe seg med å bli for offensive. Én Jerv-scoring betyr nedrykk for KBK!
    80'
    Ny KBK-corner!
    80'
    Coly vinner på bakerste, men header til side for mål.
    81'
    Jerv på en overgang nå.
    83'
    Ebber ut i ingenting.
    83'
    Bortelaget med litt mer trøkk nå. Etablerer angrep i skrivende stund.
    84'
    Corner til Jerv. Skal de ødelegge alt for KBK?
    85'
    Ulvestad får klarert.
    86'
    Jerv holder trøkket oppe.
    86'
    Ugland får slått inn fra venstre, men McDermott holder innlegget.
    86'
    Stor Kristiansund-sjanse! Kartum kriger seg til en avslutning, men Øvretveit redder. Corner igjen!