2-2
1 475
2 042

Ble dekket av Kristian Arnesen Strømshoved

Hei og hjertelig velkommen til dekningen av kampen mellom Sandefjord og Haugesund.
    Og du store verden det står mye på spill i denne siste serierunden. Sandefjord ligger på kvalikplass, men er kun ett poeng foran Kristiansund som møter Jerv.
    Lagene er klare, er du spent? Spiller ingen rolle om du er spent eller ikke, her er de.
    Slik stiller Sandefjord(4-3-3): Storevik - Pålerud, Haakenstad, Jansen, Smeulers - Rufo, Kurtovic, Winbo - Vega, Ruud Tveter, Ofkir
    Slik starter Haugesund (3-4-3): Selvik - Bærtelsen, Krygård, Reese - Therkildsen, Christensen, Zafeiris, Walstad - Sande, Søderlund, Eskesen.
    Kveldens store spørsmål, hvem rykker direkte ned i kveld?
    Sandefjord.
    60%
    Kristiansund.
    40%
    601 stemmer
    Spillerne har inntatt banen, for siste gang denne sesongen. Det vil si, ikke nødvendigvis siste gang for Sandefjord. For de ligger på kvalikplass og de kan sikre kvalikplassen i kveld.
    Smått trolsk stemning før kampen. Litt tåke, litt pyro, i skjønn forening.
    Der er vi i gang!
    Det er gjestene som tar avsparket.
    1'
    Du store verden, nå er vi i gang, folkens!
    1'
    Haugesund med lang ball oppover, den blir så lang at den går over dødlinjen.
    1'
    Det er Haugesund som holder på kula i starten av denne kampen.
    2'
    Smeulers blokkerer et skudd der, viktig for hjemmelaget.
    3'
    Ruud Tveter prøver å finne Ofkir med en gjennombruddspasning, men den er ikke presis.
    4'
    Så er det Jerv som scorer, mot Kristiansund, i den andre kampen som har noe å si for nedrykk.
    6'
    Det er Haugesund som har fått ha kula innledningsvis. De har ikke kommet til de store sjansene, men Sandefjord sliter med å få tak i ballen.
    7'
    Haugesund får tildelt et hjørnespark
    8'
    Utoverskru, og det kommer en avslutning. Men FKH-spilleren er ikke i nærheten av å komme over ballen i den headingen.
    8'
    Så er Selvik langt ute og roter, men FKH henter seg inn igjen.
    8'
    Så er det en hodesmell inne i feltet til FKH. Er Søderlund som må ned en tur på gresset der.
    9'
    Kommer seg på bena, godt å se.
    9'
    Kjører Martin Samuelsen i gang på sidelinjen der, får vi et bytte etter den hodesmellen?
    10'
    Kurtovic spiller bort ballen, plutselig er Søderlund alene med keeper. Får avsluttet, men er i offside. Slipper med skrekken.
    11'
    Sandefjord vinner et innkast helt nede ved cornerflagget.
    13'
    Sandefjord får tildelt et hjørnespark
    14'
    Flatt mot første stolpe, det ender i nytt hjørnespark.
    14'
    15'
    Mer luft under nummer to, men den klareres.
    15'
    Ouuff, Ofkir med innlegg på bakerste. Der er Rufo, men får ikke til en skikkelig heading.
    16'
    Gult kort til Haugesund
    Christos Zafeiris
    Er litt røff der på en Sandefjord-overgang.
    17'
    Frispark, mot bakerste stolpel, der står Jansen. Han får hodet på den ballen, men headingen er svak og lett mat for Selvik.
    17'
    Sandefjord har jobbet seg mer inn i kampen, det skal de ha.
    19'
    Mål for Haugesund!
    Sandefjord 0 - 1 Haugesund
    Mål: Julius Eskesen
    Målgivende: Christos Zafeiris
    Så er vi like langt! Zafeiris trer vakkert igjennom og så har Eskesen litt tur, for Storevik er på den, men er på vei til feil side. Noe svakt keeperspill. Men da ligger altså både Sandefjord og KBK under.
    20'
    I en kamp hvor det ikke har skjedd all verden, så er det altså laget som alt annet enn trenger det, som slipper inn mål.
    22'
    Ny mulighet for Haugesund, men Pålerud er på plass.
    22'
    Så er det sånn da, at Sandefjord har dårligere målforskjell enn KBK. Dårligere med tre mål. Så scoring fra KBK nå er dårlig nytt, dersom det skulle skje.
    23'
    Sandefjord 0 - 2 Haugesund
    Mål: Christos Zafeiris
    Enormt svak av Jansen. Prøver å klarere ballen, sleiver voldsomt. Da havner kula hos Zafeiris som enkelt setter inn 2-0 til gjestene.
    24'
    HVA ER DU GJØR!?? Verdens største sjanse. Vega alene med keeper, utfordrer istedefor å skyte, det burde han ikke gjort, for Selvik redder seg inn. Men pokker heller altså, det var nære for hjemmelaget.
    26'
    Så kommer Ofkir til skudd, og muligheten er god, men skuddet blir for rett på Selvik.
    28'
    Sandefjord er langt mer på nå, kommet seg opp i knestående.
    30'
    SÅ ER DET SCORING I KAMPEN MELLOM KBK OG JERV. OG DET ER KBK SOM HAR SCORET. DERMED ER DET SANDEFJORD SOM ER NEDE, SLIK DET STÅR SEG NÅ.
    30'
    Sandefjord misbruker en overgangsmulighet.
    32'
    Smeulers får slått inn, men der ligger Selvik og venter.
    33'
    Haugesund jobber seg inn i Sandefjords 16-meter, men hjemmelaget får klarert i siste liten.
    36'
    Sande prøver seg på et langskudd, rett i blokka.
    37'
    38'
    Kommer til avslutning, men headingen ikke god nok til å overliste Storevik.
    38'
    Haugesund står høyt og det er vanskelig for hjemmelaget å komme seg ut fra eget forsvar.
    40'
    Eskesen går i bakken, Sandefjord-forsvaret roter igjen og lager frispark i farlig posisjon.
    40'
    Prøver seg på en frekk variant som er vanskelig å beskrive, og det blir heller ikke noe ut av det frisparket.
    41'
    Winbo prøver seg på et langskudd, har folk å spiller på, men kliner til. Rett på keeper.
    42'
    Du store verden, Ofkir finter seg forbi tre Haugesund-spillere, vakkert. Det blir ikke noe ut av det, men vakkert læll.
    44'
    Innkast til Sandefjord høyt i banen.
    45'
    På bakre og stor mulighet for Vega som banker til, men han banker til langt over mål.
    45'
    Det legges til ett minutt.
    45'+1
    Frispark til FKH i farlig posisjon. Nok en gang surr i Sandefjord-forsvaret.
    45'+1
    Godt slått, men klareres.
    45'+2
    Der er vi i gang igjen.
    46'
    Ett bytte i pausen.
    46'
    Spillerbytte - Sandefjord
    Inn: Harmeet Singh
    Ut: Albin Winbo
    46'
    Du store verden! Zafeiris fyrer til fra distanse og det er så nære så nære at det skuddet curles i krysset.
    48'
    FYTTI POKKERN! For en kanonkule av Smeulers. Fra like innenfor 16-meteren banker han til. Den har retning for krysset, men treffer feil side av nettet.
    50'
    Ofkir løfter ballen inn i feltet til FKH, men det er jo ikke noen adresse på den. Heldig som får et hjørnespark.
    52'
    52'
    Keeper ut og holder.
    53'
    Sande med stor mulighet, men roter det til for seg selv. Blir aldri noen avslutning.
    54'
    Jansen får banket det innlegget unna, de er farlige også i denne omgangen, gjestene.
    57'
    Kjempemulighet for Ofkir! Får banket til fra inne i FKH-feltet, men en forsvarspiller får en fot på den.
    58'
    59'
    Første stolpe, dårlig slått, klarert rett ut.
    59'
    Rufo over ende i FKHs 16-meter, men ikke straffe, og det er helt rett.
    60'
    Gult kort til Sandefjord
    Deyver Vega
    Er litt for røff der.
    60'
    Inn: Franklin Nyenetue
    Ut: Deyver Vega
    62'
    Så vinner Haugesund et frispark nesten nede ved cornerflagget.
    63'
    Litt nærmere 16-metern enn cornerflagget, det er det.
    63'
    Innmed kraft, og rett ut til hjørnespark. også det med kraft.
    63'
    64'
    Klareres.
    64'
    Ofkir med innlegg, men Haugesund redder seg i første omgang. Så fyrer Smeulers, til corner.
    66'
    66'
    Kort variant, som spilles bort.
    67'
    Må bruke dødballene sine bedre, slår inn åpne dører. Men Sandefjord må det altså.
    67'
    68'
    Første stolpe, klareres.
    68'
    Ofkir prøver en stikker mot Rufo, men den blir akkurat litt for lang.
    70'
    Harmeet Singh! Ofkir har ballen i god posisjon, får ikke løst av et skudd. Ballen ruller videre til Singh som fyrer, men like til side for mål.
    72'
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Bilal Njie
    Ut: Mads Sande
    73'
    Zafeiris fyrer fra distanse, Storevik har kontroll.
    74'
    Jansen avverger i siste seskund i det Njie er gjennom.
    75'
    75'
    Klareres.
    76'
    Inn: Martin Samuelsen
    Ut: Alexander Søderlund
    79'
    Drøye ti minutter igjen av ordinær tid. Spørs om ikke hjemmelaget her må håpe på en Jerv-scoring.
    79'
    Står fortsatt 1-1 i kampen mellom KBK og Jerv.
    80'
    Njie har så mye rom så mye rom, stormer mot mål! Prøver å bredside den i nettet. Bredsider den langt langt til side for mål.
    82'
    Inn: Sivert Gussiås
    Ut: Quint Jansen
    83'
    Inn: Fréderic Bikoro
    Ut: Rufo
    83'
    Bare fem minutter igjen av ordinær tid. Har det fryktelig travelt hjemmelaget.
    85'
    Daddysboy i bakken inne i FKHs 16-meter, men ingen straffe sier dommer. Det ser rett ut.
    87'
    Så roter Samuelsen bort en stor sjanse.
    87'
    Kjempesjanse for Zafeiris! Men skuddet går i blokka.
    88'
    Mål for Sandefjord!
    Sandefjord 1 - 2 Haugesund
    Mål: Harmeet Singh
    Så sitter den! I røyken på eget gress banker Singh til fra distanse. Og den limes nede ved stolperoten til 1-2.
    89'
    Nå er hjemmelaget på jobb her.
    90'
    90'
    Første stolpe, får en corner til.
    90'
    90'
    Klareres, men kommer til innlegg.
    90'
    Markkryper! Daddysboy!
    90'
    Det legges til fire minutter!
    90'+1
    90'+1
    Sandefjord 2 - 2 Haugesund
    Mål: William Kurtovic
    Målgivende: Mohamed Ofkir
    Fytti rakkern! Får ballen midt i 16-meteren, vender og banker ballen i lengste hjørne.