1-0
Author avatar

Ble dekket av VG Sporten

    Mål for Kristiansund!
    Kristiansund 1 - 0 Stabæk
    Mål: Torgil Gjertsen
    Målgivende: Benjamin Stokke
    14'
    Moe forsøker å skru den inn fra veldig skrå vinkel, men KBKs sisteskanse får opp armene og slår den til corner!
    23'
    Mendy stikkes gjennom av Stokke og smeller til fra venstre i feltet, men ballen sklir av støvelen og fyker noen meter utenfor.
    44'
    Pause
    45'+4
    2. omgang
    46'
    Stokke viser igjen frekkhet når han stikker gjennom Mendy. kanten forsøker å dra den med seg mot mål, men sleiver i mottaket. Dermed får Alvbåge muligheten til å fosse ut og beine ballen opp i banen. Våkent av målvakten!
    56'
    Både Ohi og Rubin er nære på når de stuper frem på en retur! Dessverre for dem er iren i målet ute som en blekksprut og redder. En stor, stor Stabæk-sjanse.
    59'
    Nå kjører Stabæk alt ute på banen! Ohi finner Moe til venstre, og han har all verdens tid til å legge an og fyre løs, men han greier ikke å treffe mellom stengene. Nok en god Stabæk-mulighet.
    69'
    Stokke får ballen på 16 meter, vender opp og klemmer til, men Alvbåge får slengt seg ned og redder! Der er KBK nære på å sikre seg de tre livsviktige poengene som fort kan bli forskjellen på nedrykk og forlenget Eliteserien-kontrakt.
    82'
    Kampen er slutt
    90'+3
VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her