Dagens dommer, Aleksey Kulbakov, blåser i gang kampen.
    Aleksey Kulbakov signaliserer et frispark til Spania på egen banehalvdel.
    Frispark for Kroatia på egen banehalvdel.
    5'
    Ivan Perisic
    Ivan Perisic (Kroatia) kommer til avslutning på Maksimir - i stolpen! Oi, oi, oi.
    6'
    Aleksey Kulbakov tildeler Kroatia en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Spillet på Maksimir er stoppet midlertidig fordi Iago Aspas ligger nede.
    10'
    Spania slipper å klare seg uten Iago Aspas som kommer tilbake på banen igjen.
    11'
    Spania tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    I Zagreb har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Offside! Isco (Spania) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    17'
    Frispark for Spania på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Kroatia på halvdelen til Spania.
    22'
    26'
    Aleksey Kulbakov signaliserer et frispark til Kroatia.
    27'
    Aleksey Kulbakov signaliserer et frispark til Kroatia på egen banehalvdel.
    32'
    Ivan Perisic (Kroatia) kommer til en målsjanse på Maksimir, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Isco (Spania) løfter inn en corner fra høyre på Maksimir.
    36'
    Saul Niguez
    Saul Niguez (Spania) kommer til en målsjanse på Maksimir, men klarer ikke å score.
    44'
    Isco
    Målsjanse til Spania! Isco treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    Isco (Spania) slår en corner fra høyre side på Maksimir.
    45'+1
    Inigo Martinez
    Inigo Martinez (Spania) kommer til avslutning på Maksimir, men headingen blir reddet.
    45'+1
    Kroatia, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    47'
    Spania fosser fremover, men Iago Aspas går rett i offsidefella.
    47'
    Kroatia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    52'
    Mål for Kroatia!
    Kroatia 1 - 0 Spania
    Mål: Andrej Kramaric
    Målgivende: Ivan Perisic
    Mål! Andrej Kramaric gir Kroatia en 1-0 ledelse. Flott spill fra Ivan Perisic før målet.
    54'
    Mål for Spania!
    Kroatia 1 - 1 Spania
    Mål: Dani Ceballos
    Målgivende: Isco
    Mål! bortelag utligner ved Dani Ceballos. Stillingen er nå 1-1. Isco var nest sist på ballen.
    56'
    I Zagreb slår Isco en corner fra venstre.
    59'
    59'
    Ivan Rakitic
    Målsjanse! Ivan Rakitic (Kroatia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Spillerbytte - Spania
    Inn: Marco Asensio
    Ut: Rodrigo Moreno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Spania. Inn kommer Marco Asensio, mens Rodrigo Moreno tar plass på benken.
    61'
    Iago Aspas
    Spania avanserer forover og Iago Aspas får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    63'
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Iago Aspas
    Iago Aspas (Spania) erstattes av Alvaro Morata.
    64'
    66'
    67'
    Spillerbytte - Kroatia
    Inn: Nikola Vlasic
    Ut: Ivan Rakitic
    Kroatia bytter ut Ivan Rakitic med Nikola Vlasic.
    67'
    Aleksey Kulbakov tildeler Kroatia en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Kroatia 2 - 1 Spania
    Mål: Tin Jedvaj
    Målgivende: Luka Modric
    Mål! Tin Jedvaj header ballen i mål og gir Kroatia ledelsen 2-1 på Maksimir. Luka Modric sto for den målgivende pasningen.
    69'
    70'
    Gult kort til Kroatia
    Ante Rebic
    Ante Rebic (Kroatia) mottar sitt første gule kort for dagen på Maksimir.
    70'
    Ante Rebic
    Sjanse til Kroatia! Ante Rebic er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    Spania, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    I Zagreb slår Luka Modric en corner fra høyre.
    73'
    Inn: Josip Brekalo
    Ut: Ante Rebic
    Bytte for Kroatia. Josip Brekalo kommer inn for Ante Rebic på Maksimir.
    73'
    Inn: Suso
    Ut: Saul Niguez
    Spania bytter ut Saul Niguez med Suso. Dette er det tredje byttet som Luis Enrique gjør i dagens kamp.
    74'
    Sergi Roberto
    Spania angriper. Sergi Roberto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Spania får straffe!
    77'
    Spania scorer på straffe!
    Kroatia 2 - 2 Spania
    Mål: Sergio Ramos
    Sergio Ramos utligner til 2-2 etter et velplassert straffespark.
    78'
    Marco Asensio
    Marco Asensio (Spania) kommer seg fri på Maksimir, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Offside! Marco Asensio (Spania) er alene igjennom, men dommer Aleksey Kulbakov ser at linjemannen er oppe med flagget.
    79'
    Spania angriper, men Suso vinkes av for offside.
    82'
    Frispark Kroatia.
    85'
    Sime Vrsaljko (Kroatia) slår en corner fra høyre side på Maksimir.
    87'
    Gult kort til Spania
    Sergio Busquets
    Sergio Busquets (Spania) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    Ivan Perisic (Kroatia) får et gult kort av dommer Aleksey Kulbakov.
    88'
    Inn: Marko Pjaca
    Ut: Andrej Kramaric
    Zlatko Dalic (Kroatia) gjør sitt tredje bytte for dagen. Marko Pjaca erstatter Andrej Kramaric.
    89'
    Dejan Lovren
    Dejan Lovren (Kroatia) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    Dani Ceballos
    Dani Ceballos må stå over en kamp for Spania etter å ha fått gult kort av dommer Aleksey Kulbakov.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Marcelo Brozovic (Kroatia) løfter inn en corner fra venstre på Maksimir.
    90'+2
    Josip Brekalo
    Kroatia fosser forover og Josip Brekalo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.