Ble dekket av Morten Asbjørnsen

Hei, og velkommen til denne live-oppdateringen av oppgjøret mellom Leeds og Burnley!
    Leeds (4-1-4-1): Meslier - Dallas, Ayling, Struijk, Alioski - Phillips - Raphinha, Rodrigo, Klich, Harrison - Bamford.
    Burnley (4-4-2): Pope - Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor - Benson, Westwood, Brownhill, Pieters - Wood, Barnes.
    En kamp på nedre halvdel dette. 15. plass mot 16. plass som møtes på Elland Road. Burnley kommer nok inn i dette oppgjøret med mer selvtillit enn på lenge. Etter en grusom start, har de nå to seire og to uavgjort på de fire siste kampene.
    Må sies at det er to interessante kanter som Burnley har sendt utpå i dag. Pieters som egentlig er back og Benson som egentlig er sentral midtbanespiller. Skal jobbes i dag.
    2'
    Så vinner Burnley en corner ut av ingenting. Er brått her de kan straffe Leeds brutalt i dag.
    3'
    Pieters svinger den i boks, men første headingen sitter ikke. Mee prøver å få den i boks igjen, men det ender med utspark.
    3'
    Straffe til Leeds! Ayling sender en nydelig bakromspasning til Bamford, så stormer Pope ut og feller spissen!
    4'
    Store protester fra Burnley-leiren. Bildene viser nok at Bamford er først på ball, og straffen står.
    5'
    Leeds United scorer på straffe!
    Leeds United 1 - 0 Burnley
    Mål: Patrick Bamford
    Ikke noe Bomford på Bamford i dag! Det tar altså under fem minutter så er Leeds i føringen!
    5'
    Raphinha stikker gjennom til Alioski som kommer på løp. Usikker på om han prøver skudd eller innlegg, men ballen går uansett utenfor.
    7'
    Dyche prater fortsatt med fjerdedommer om straffesituasjonen. Glad jeg ikke er fjerdedommer.
    8'
    Bamford er for øvrig oppe i ti scoringer i ligaen nå. Vært i fyr og flamme denne sesongen!
    9'
    Struijk er tøff i rygg på Barnes og lager frispark ved midtbanen.
    10'
    Rodrigo prøver en optimistisk gjennombruddspasning til målscorer Bamford. Litt vel optimistisk. Ballen går inn til Pope.
    12'
    Raphinha prøver å finne Dallas på løp, men igjen spretter den inn til Pope. Jakter bakrom hele tiden Leeds-spillerne.
    14'
    Rodrigo utfordrer Burnley-forsvaret før han rapper til. Får ikke klem i børsa, og dermed triller ballen inn i fanget på Pope.
    15'
    Så får vi en stor sjanse! Harrison løfter til Raphinha som stanger til, men ballen går over mål. Etterpå kommer også flagget som viser at kanten var offside-plassert.
    16'
    Burnley setter ballen i mål, men det blåses frispark til Meslier! Den unge keeperen har vært ute og bokset på et innlegg, og returen settes i mål. Her mener jeg Leeds er heldige som ikke får en i sekken! Reprisen viser det er Meslier som er tøff i den duellen, og setter faktisk kneet i rygger på Mee.
    18'
    Debatten om at keepere er overbeskyttet i egen boks får nok noe bensin på bålet etter den.
    20'
    Og mens Dyche fortsetter å mane spillerne sine, sitter Bielsa godt på den skreddersydde "godkrakken" sin.
    21'
    Så sklir Mee ute ved sidelinjen og Bambford snapper opp. Spissen setter fart, men Taylor takler til corner.
    22'
    Corneren blir slått på første stolpe. Brownhill gir til ny corner.
    23'
    Bamford er ikke den mest duellsterke spissen i ligaen, men i denne kampen har han virkelig parkert Mee i de fleste duellene.
    26'
    Rodrigo går i bakken og prøver så rekord i desibel-måling i ropet sitt. Får frispark, og så er det opp på beina igjen, gitt!
    28'
    Gult kort til Burnley
    James Tarkowski
    Får også det gule kortet der.
    28'
    For en sjanse! Raphinha finner Harrison som rapper til fra kort avstand, men Pope redder mesterlig med foten!
    31'
    Jøss. Jeg trodde Pope reddet. Det var Bamford. Skal ikke ha noe av at andre scorer mål han. Står faktisk i veien for 2-0.
    32'
    Stor sjanse! Det slås i boks mot Wood som er overlegen i duell med Ayling, men ballen går over mål.
    34'
    Pieters raser. Mener Burnley blir snytt for corner, men det er medspiller ballen går via og ut.
    37'
    Er det forresten bare jeg som tenker på AC/DC-sanger når jeg ser Burnley spille fotball? Ikke i mange i den troppen jeg ikke ser for meg står med ansiktsmaling og klikker til Thunderstruck og Are You Ready.
    39'
    Raphinha med kjempesjanse! Skyter fra skrå vinkel mot lengste hjørne, men Pope varter nok en gang opp med en redning.
    41'
    Harrison med strøkent innlegg, men Rodrigo header over mål! Den er stor!
    45'
    Det legges til ett minutt.
    45'+1
    Burnley pumper fra start i den andre omgangen.
    48'
    Westwood prøver å kombinere med Barnes, men Phillips bryter.
    50'
    Burnley har virkelig kommet offensivt ut i den andre omgangen. Presser Leeds veldig lavt i banen.
    50'
    Et innlegg blir slått på bakerste stolpe mot Tarkowski. Stopperen får ikke til en avslutning, men jakter ballen. Stopperen er offside-plassert.
    52'
    Barnes klemmer til, men skuddet blir blokkert. Leeds sliter bakover nå.
    54'
    Bamford prøver seg med høyrefoten. Tror vi kan anbefale at han holder seg til venstrefoten fra nå av.
    56'
    Brownhill prøver seg fra distanse, men skuddet går rett på Meslier som har full kontroll.
    57'
    Brownhill prøver seg igjen fra distanse etter fint spill med Wood, men denne gangen går skuddet en meter og to over mål.
    59'
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Pablo Hernandez Dominguez
    Ut: Rodrigo Moreno
    59'
    Pablo Hernandez spiller hjem til Meslier, så får den en lei sprett. Likevel får franskmannen beinet den unna! Kunne fort ha blitt skummel den.
    63'
    Leeds henger virkelig ikke med. Ikke i nærheten denne omgangen.
    65'
    Dallas prøver seg med venstrebeinet fra 18 meters hold, men ballen går over mål.
    66'
    Inn: Jamie Shackleton
    Ut: Mateusz Klich
    66'
    Shackleton går på høyrebacken så flyttes Dallas opp til sentral midtbane.
    68'
    Inn: Ian Poveda
    Ut: Raphinha
    70'
    Hernandez løper og løper mot mål før han avslutter fra 20 meters hold. Pope strekker seg lang og varter opp med en nydelig redning!
    72'
    Wood stusser ned til Barnes som klemmer til, men Meslier står riktig og redder forsøket.
    73'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Jay Rodriguez
    Ut: Erik Pieters
    74'
    Inn: Dale Stephens
    Ut: Josh Benson
    74'
    Brownhill kommer rundt på høyresiden og prøver et innlegg, men ballen passerer alt og alle i boks.
    76'
    Ashley Westwood
    79'
    Pablo Hernandez har vært det offensive for Leeds i andre omgang etter han kom inn. Denne gangen kommer han ned til dødlinjen og prøver en pasning mot Bamford, men ballen blir brutt i siste liten.
    81'
    Harrison har løpt seg fri på venstresiden og får også ball. Prøver så å finne Bamford foran mål, men Mee bryter foran.
    84'
    Barnes klemmer til fra skrå vinkel, men Meslier redder fint! Vært meget god i dag, Leeds-keeperen!
    87'
    Ashley Barnes
    Får kortet for munnbruk.
    90'
    Det legges til tre minutter.
    90'+1
    Pope er oppe på corner nå!
    90'+2
    Meslier slår ballen over tverrligger på et frispark. Da er det duket for ny corner med Pope i boks!
    90'+3
    Kampen er over, og Leeds vinner 1-0 over Burnley! Scoringen kom allerede etter fem minutter. Da var det Patrick Bamford som satte et straffespark for Leeds. Utover kampen er det nok Meslier som skal ha æren for at Leeds står igjen med alle poengene. For en kamp av sisteskansen!