James Maddison (Leicester City FC) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    Darren England signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Brentford
    Mål: Timothy Castagne
    Målgivende: Harvey Barnes
    Mål! Leicester City FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Timothy Castagne på King Power Stadium. Det er en fin assist fra Harvey Barnes.
    20'
    Mathias Jensen
    Sjanse i Leicester! Mathias Jensen (Brentford FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    23'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Leicester City FCs Harvey Barnes blåses av for offside på King Power Stadium.
    24'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Leicester City FC.
    27'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Mathias Jensen (Brentford FC) slår en corner fra venstre side på King Power Stadium.
    30'
    Frispark i en god posisjon for Leicester City FC!
    32'
    Leicester City 2 - 0 Brentford
    Mål: James Maddison
    Mål! James Maddison gir Leicester City FC en komfortabel 2-0 ledelse.
    33'
    Youri Tielemans
    Youri Tielemans (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men klarer ikke å score.
    39'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Frispark Brentford FC.
    41'
    En av Brentford FCs spillere går i offside.
    41'
    Darren England signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    42'
    I Leicester slår Youri Tielemans en corner fra høyre.
    44'
    Darren England signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    45'
    Harvey Barnes (Leicester City FC) vinkes av for offside i Leicester.
    47'
    Darren England tildeler Leicester City FC en corner. Kiernan Dewsbury-Hall sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    49'
    Kelechi Iheanacho
    Leicester City FC angriper. Kelechi Iheanacho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    50'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Mathias Jensen (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    51'
    Ivan Toney
    Ivan Toney (Brentford FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Leicester City FC angriper, men avslutningen til Kelechi Iheanacho går utenfor.
    53'
    Darren England tildeler Brentford FC en corner. Mathias Jensen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    55'
    57'
    James Justin
    Målsjanse! James Justin (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Shandon Baptiste
    Ut: Vitaly Janelt
    Brentford FC bytter ut Vitaly Janelt med Shandon Baptiste. Dette er det første byttet som Thomas Frank gjør i dagens kamp.
    59'
    62'
    Brentford FC avanserer forover i Leicester. Mathias Jensen avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Jonny Evans
    Ut: Timothy Castagne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City FC. Inn kommer Jonny Evans, mens Timothy Castagne tar plass på benken.
    64'
    Inn: Mads Roerslev Rasmussen
    Ut: Kristoffer Ajer
    Brentford FC bytter ut Kristoffer Ajer med Mads Roerslev Rasmussen.
    66'
    66'
    Dommer Darren England ser at linjemannen løfter flagget, og Brentford FCs Ivan Toney blåses av for offside.
    68'
    69'
    Darren England signaliserer et frispark til Brentford FC.
    70'
    Inn: Tarique Fosu
    Ut: Rico Henry
    Brentford FC gjør sitt tredje bytte. Rico Henry erstattes av Tarique Fosu.
    74'
    Ivan Toney
    Sjanse! Brentford FC avanserer forover, men Ivan Toney avslutter utenfor.
    74'
    76'
    Gult kort til Leicester City
    Kiernan Dewsbury-Hall
    Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Inn: Boubakary Soumare
    Ut: Kiernan Dewsbury-Hall
    Brendan Rodgers (Leicester City FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Boubakary Soumare erstatter Kiernan Dewsbury-Hall.
    79'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Brentford FC.
    83'
    Gult kort til Brentford
    Ethan Pinnock
    Ethan Pinnock (Brentford FC) pådrar seg et gult kort.
    83'
    Offside! Ivan Toney (Brentford FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    84'
    Mål for Brentford!
    Leicester City 2 - 1 Brentford
    Mål: Yoane Wissa
    Målgivende: Bryan Mbeumo
    Mål! Brentford FC reduserer til 2-1 ved Yoane Wissa. Bryan Mbeumo var nest sist på ballen.
    85'
    Inn: Patson Daka
    Ut: Kelechi Iheanacho
    Kelechi Iheanacho (Leicester City FC) erstattes av Patson Daka.
    86'
    87'
    Ivan Toney
    Ivan Toney (Brentford FC) avanserer forover på King Power Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    Kan Leicester City FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'
    Christian Nørgaard
    Christian Nørgaard (Brentford FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.