En av Leicester City FCs spillere blir avblåst for offside på King Power Stadium.
    James Ward Prowse (Southampton FC) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Frispark for Southampton FC på egen banehalvdel.
    31'
    Jon Moss tildeler Southampton FC en corner. James Ward Prowse sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Southampton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    James Maddison (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på King Power Stadium.
    39'
    Skudd utenfor mål, Leicester City
    40'
    Jon Moss signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    42'
    Frispark Southampton FC.
    43'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Southampton FC.
    43'
    45'
    Jon Moss signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    45'
    47'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Southampton
    Mål: James Maddison
    James Maddison dundrer ballen i mål og Leicester City FC tar ledelsen 1-0 på King Power Stadium.
    49'
    Målet til Leicester City sjekkes av VAR
    51'
    Målet til Leicester City blir stående
    52'
    James Maddison (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    53'
    Southampton FC angriper, men blir avblåst for offside.
    60'
    Dommer Jon Moss venter med å sette i gang spillet fordi Adam Armstrong ligger nede.
    61'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: Kiernan Dewsbury-Hall
    Brendan Rodgers (Leicester City FC) gjør sitt første bytte for dagen. Ayoze Perez erstatter Kiernan Dewsbury-Hall.
    63'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Che Adams
    Ut: Adam Armstrong
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Southampton FC. Inn kommer Che Adams, mens Adam Armstrong tar plass på benken.
    63'
    Adam Armstrong er på beina igjen og fortsetter kampen på King Power Stadium.
    64'
    Skudd på mål, Southampton
    64'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Southampton FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    65'
    68'
    Jamie Vardy
    Målsjanse på King Power Stadium! Jamie Vardy fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    69'
    Gult kort til Southampton
    Oriol Romeu
    Oriol Romeu (Southampton FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    Inn: Ricardo Pereira
    Ut: Timothy Castagne
    Timothy Castagne (Leicester City FC) erstattes av Ricardo Pereira.
    70'
    Inn: Moussa Djenepo
    Ut: Mohamed Elyounoussi
    Ralph Hasenhuttl gjør dagens andre bytte i Leicester, når han tar ut Mohamed Elyounoussi og setter inn Moussa Djenepo.
    72'
    Leicester City 2 - 0 Southampton
    Mål: Jamie Vardy
    Målgivende: Harvey Barnes
    I Leicester øker Leicester City FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Jamie Vardy. Det er en fin assist fra Harvey Barnes.
    74'
    77'
    Inn: Ademola Lookman
    Ut: Harvey Barnes
    Leicester City FC bytter ut Harvey Barnes med Ademola Lookman. Dette er det tredje byttet som Brendan Rodgers gjør i dagens kamp.
    77'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Southampton FC får straffe!
    78'
    Southampton scorer på straffe!
    Leicester City 2 - 1 Southampton
    Mål: James Ward Prowse
    Mål! Southampton FC reduserer til 2-1 etter et straffespark av James Ward Prowse.
    79'
    Leicester City 3 - 1 Southampton
    Mål: Ayoze Perez
    Målgivende: James Maddison
    Mål! Ayoze Perez øker ledelsen til 3-1. James Maddison var nest sist på ballen.
    81'
    Inn: Daniel Amartey
    Ut: James Maddison
    Leicester City FC gjør sitt fjerde bytte. James Maddison erstattes av Daniel Amartey.
    82'
    83'
    Inn: Shane Long
    Ut: Nathan Redmond
    Bytte for Southampton FC. Shane Long kommer inn for Nathan Redmond på King Power Stadium.
    83'
    85'
    90'+1
    Frispark Leicester City FC.
    90'+1
    En av Southampton FCs spillere går i offside.
    90'+2
    Inn: William Smallbone
    Ut: Oriol Romeu
    Southampton FC bytter ut Oriol Romeu med William Smallbone. Dette er det fjerde byttet som Ralph Hasenhuttl gjør i dagens kamp.
    90'+3
    Leicester City 4 - 1 Southampton
    Målgivende: Ricardo Pereira
    Leicester City FC går opp i en 4-1 ledelse etter et mål av Ayoze Perez. Ricardo Pereira sto for den målgivende pasningen.