Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    3'
    Jamie Vardy
    Sjanse til Leicester City FC! Jamie Vardy er nær ved å score, men keeper redder.
    4'
    Watford, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Andy Madley tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    6'
    Emmanuel Dennis (Watford FC) løfter inn en corner fra venstre på King Power Stadium.
    9'
    I Leicester slår Joshua King en corner fra venstre.
    10'
    Frispark Watford FC.
    11'
    Tom Cleverley
    Watford FC angriper på King Power Stadium. Tom Cleverley header utenfor.
    11'
    Watford FC angriper i Leicester, men blir avblåst for offside.
    15'
    16'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Watford
    Mål: James Maddison
    Målgivende: Jonny Evans
    Mål! James Maddison gir Leicester City FC en 1-0 ledelse. Jonny Evans var nest sist på ballen.
    16'
    Leicester City FC angriper, men Andy Madley blåser for offside.
    18'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Watford FC.
    19'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Watford FC.
    21'
    Craig Cathcart
    Watford FC angriper i Leicester. Craig Cathcart avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Adam Masina
    Adam Masina (Watford FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    24'
    25'
    Jamie Vardy
    Leicester City FC angriper og Jamie Vardy får avsluttet. Headingen treffer ikke Watford FC-målet.
    27'
    Watford FC har fått straffe!
    28'
    Cucho Hernandez
    Watford FC avanserer forover og Cucho Hernandez får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    28'
    Watford scorer på straffe!
    Leicester City 1 - 1 Watford
    Mål: Joshua King
    Joshua King utligner til 1-1 etter et velplassert straffespark.
    30'
    Emmanuel Dennis (Watford FC) slår en corner fra venstre side på King Power Stadium.
    32'
    Moussa Sissoko
    Målsjanse! Moussa Sissoko (Watford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    34'
    Leicester City 2 - 1 Watford
    Mål: Jamie Vardy
    Målgivende: James Maddison
    Mål! Leicester City FC tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Jamie Vardy på King Power Stadium. James Maddison sto for den målgivende pasningen.
    34'
    37'
    Andy Madley tildeler Leicester City FC en corner. Ademola Lookman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Jonny Evans
    Jonny Evans (Leicester City FC) header utenfor.
    39'
    James Maddison
    Leicester City FC avanserer forover i Leicester. James Maddison avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Leicester City 3 - 1 Watford
    Jamie Vardy header ballen i mål og Leicester City FC øker ledelsen til 3-1. Det er en fin assist fra James Maddison.
    42'
    Ademola Lookman (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på King Power Stadium.
    42'
    Offside! Jamie Vardy (Leicester City FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    44'
    44'
    Offside! Joshua King blir vinket av og Watford FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    45'+2
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Ozan Tufan
    Ut: Tom Cleverley
    Tom Cleverley (Watford FC) erstattes av Ozan Tufan.
    46'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Imran Louza
    Bytte for Watford FC. Joao Pedro kommer inn for Imran Louza på King Power Stadium.
    46'
    47'
    Emmanuel Dennis (Watford FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    49'
    50'
    I Leicester slår James Maddison en corner fra høyre.
    53'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    56'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    57'
    I Leicester slår James Maddison en corner fra venstre.
    58'
    Målsjanse på King Power Stadium! James Maddison fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    Joao Pedro
    Watford FC angriper i Leicester. Joao Pedro fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Mål for Watford!
    Leicester City 3 - 2 Watford
    Mål: Emmanuel Dennis
    Mål! Emmanuel Dennis reduserer til 3-2 på King Power Stadium i Leicester.
    61'
    67'
    Leicester City 4 - 2 Watford
    Mål: Ademola Lookman
    Målgivende: Harvey Barnes
    I Leicester øker Leicester City FC ledelsen til 4-2 takket være et mål av Ademola Lookman. Flott spill fra Harvey Barnes før målet.
    68'
    Spillet på King Power Stadium er stoppet midlertidig fordi Emmanuel Dennis ligger nede.
    71'
    Inn: Ashley Fletcher
    Ut: Emmanuel Dennis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Watford FC. Inn kommer Ashley Fletcher, mens Emmanuel Dennis tar plass på benken.
    72'
    Leicester City FC fosser fremover, men Andy Madley blåser for offside på King Power Stadium.
    72'
    Tilbake fra skade: Watford
    72'
    Andy Madley tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Caglar Söyüncü
    Caglar Söyüncü (Leicester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Marc Albrighton
    Ut: Ademola Lookman
    Leicester City FC bytter ut Ademola Lookman med Marc Albrighton.
    75'
    Ashley Fletcher
    Ashley Fletcher (Watford FC) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Leicester City FC fosser fremover, men Jamie Vardy går rett i offsidefella.
    77'
    77'
    83'
    83'
    Ozan Tufan
    Ozan Tufan (Watford FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men klarer ikke å score.
    84'
    James Maddison (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    86'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Leicester fordi Caglar Söyüncü får behandling for en skade på banen.
    87'
    Inn: Kiernan Dewsbury-Hall
    Ut: James Maddison
    Brendan Rodgers (Leicester City FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Kiernan Dewsbury-Hall erstatter James Maddison.
    88'
    Marc Albrighton (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    89'
    Jamie Vardy
    Sjanse i Leicester! Jamie Vardy (Leicester City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    89'
    89'
    Leicester City FC slipper å klare seg uten Caglar Söyüncü som kommer tilbake på banen i Leicester.
    90'
    Andy Madley tildeler Watford FC en corner. Cucho Hernandez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    Cucho Hernandez (Watford FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.