6'
    Leicester City scorer på straffe!
    Leicester City 1 - 0 Watford
    Mål: Youri Tielemans
    Mål! Leicester City FC får et straffespark som Youri Tielemans setter i mål på King Power Stadium. Stillingen er dermed 1-0.
    7'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Watford FC.
    10'
    Hjørnespark til Watford
    15'
    Ozan Tufan
    Sjanse! Watford FC avanserer forover, men Ozan Tufan avslutter utenfor.
    16'
    I Leicester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    20'
    Moussa Sissoko
    Moussa Sissoko (Watford FC) kommer seg fri på King Power Stadium, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Harvey Barnes
    Målsjanse! Harvey Barnes (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    James Maddison (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på King Power Stadium.
    25'
    Jannik Vestergaard
    Jannik Vestergaard (Leicester City FC) header utenfor.
    25'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 2 - 0 Watford
    Mål: James Maddison
    Målgivende: Ademola Lookman
    James Maddison øker Leicester City FCs ledelse til 2-0! Ademola Lookman sto for den målgivende pasningen.
    25'
    Mål for Watford!
    Leicester City 2 - 1 Watford
    Mål: Joao Pedro
    Målgivende: Ashley Fletcher
    Mål! Watford FC reduserer til 2-1 etter et mål av Joao Pedro på King Power Stadium. Det er en fin assist fra Ashley Fletcher.
    27'
    Leicester City FCs James Maddison blåses av for offside på King Power Stadium.
    28'
    Leicester City FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    29'
    Gult kort til Leicester City
    Vontae Daley-Campbell
    Vontae Daley-Campbell (Leicester City FC) får et gult kort av dommer Mike Dean.
    36'
    Kan Watford FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    37'
    Frispark i en god posisjon for Watford FC!
    41'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Leicester fordi Cucho Hernandez får behandling for en skade på banen.
    42'
    Cucho Hernandez er tilbake på banen igjen.
    44'
    Watford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Ozan Tufan
    Watford FC angriper i Leicester. Ozan Tufan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Wanya Marcal
    Ut: Vontae Daley-Campbell
    Leicester City FC gjør sitt første bytte. Vontae Daley-Campbell erstattes av Wanya Marcal.
    46'
    Joao Pedro
    Watford FC angriper i Leicester. Joao Pedro fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    49'
    Mike Dean tildeler Watford FC en corner. Tom Cleverley sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Leicester City 3 - 1 Watford
    Mål: Harvey Barnes
    Harvey Barnes setter ballen i mål og øker Leicester City FCs ledelse til 3-1 i Leicester. Ademola Lookman var nest sist på ballen.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for Watford FC er nær straffområde.
    54'
    Målet til Leicester City sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Leicester City blir stående
    55'
    Joao Pedro
    Joao Pedro (Watford FC) kommer til en målsjanse på King Power Stadium, men klarer ikke å score.
    56'
    Mike Dean signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    57'
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Ken Sema
    Ut: Ashley Fletcher
    Watford FC bytter ut Ashley Fletcher med Ken Sema. Dette er det første byttet som Claudio Ranieri gjør i dagens kamp.
    58'
    Inn: Dan Gosling
    Ut: Tom Cleverley
    Bytte for Watford FC. Dan Gosling kommer inn for Tom Cleverley på King Power Stadium.
    63'
    Inn: Juraj Kucka
    Ut: Ozan Tufan
    Claudio Ranieri gjør dagens tredje bytte i Leicester, når han tar ut Ozan Tufan og setter inn Juraj Kucka.
    64'
    Joao Pedro
    Joao Pedro treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Watford FC i Leicester.
    71'
    Inn: Kasey McAteer
    Ut: Ayoze Perez
    Brendan Rodgers (Leicester City FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Kasey Mcateer erstatter Ayoze Perez.
    74'
    Inn: Shaqai Forde
    Ut: Joao Pedro
    Bytte for Watford FC. Shaqai Forde kommer inn for Joao Pedro på King Power Stadium.
    74'
    Inn: Kamil Conteh
    Ut: Moussa Sissoko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Watford FC. Inn kommer Kamil Conteh, mens Moussa Sissoko tar plass på benken.
    74'
    Frispark for Watford FC på egen banehalvdel.
    77'
    Frisparket tildelt Leicester City FC er farlig nær Watford FCs målområde.
    78'
    Ademola Lookman
    I Leicester header Ademola Lookman (Leicester City FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    79'
    81'
    Youri Tielemans
    Youri Tielemans (Leicester City FC) avanserer forover på King Power Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    83'
    Leicester City 4 - 1 Watford
    Mål: Marc Albrighton
    Mål! Leicester City FC øker ledelsen til 4-1 etter en scoring av Marc Albrighton på King Power Stadium.
    85'
    Inn: Will Alves
    Ut: Ademola Lookman
    Brendan Rodgers (Leicester City FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Will Alves erstatter Ademola Lookman.
    86'
    87'
    James Maddison (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på King Power Stadium.
    89'
    90'+3
    90'+3
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+3
    Skudd på mål, Watford
    90'+4
    Leicester City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Watford FC.
    90'+5
    Cucho Hernandez
    Watford FC avanserer forover i Leicester. Cucho Hernandez avslutter, men treffer ikke mål.