Lillestrøm 0 - 1 FK Haugesund
    Mål: Liban Abdi
    Målgivende: Erik Huseklepp
    30'
    Nesten utligning for Lillestrøm! Etter litt klabb og babb i feltet kommer gultrøyene til avslutning, via et Haugesund-bein og til corner! Kunne fort gått inn!
    39'
    45'
    46'
    Er det mulig? Der skal det jo stå 1-1! Krogstad kommer til innlegg som finner Malec på bakerste stolpe, men på mer eller mindre åpent mål får han ikke satt den i mål! På finurlig vis setter han den i eget bein.
    62'
    Så er det like før Stølås scorer selvmål! Bommer på ballen da han skal klarere etter innlegg, og det går like over egen tverrligger! Skikkelig sleiv.
    79'
    Så er det redning på strek! Mathew banker til etter en corner, men Haugesund-forsvaret får avverget på streken! Tronstad er gjestenes reddende engel.
    79'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Stefan Antonijevic
    Ut: Fredrik Krogstad
    87'
    Lillestrøm 0 - 2 FK Haugesund
    Mål: Shuaibu Ibrahim
    90'+2
    Så burde Frode Kippe ha redusert da han kommer alene med keeper, men Bråtveit varter opp med en strålende reaksjonsredning!