0-1
90'+3

Det nærmer seg kampstart på Åråsen. Begge lags supportere er på plass og bygger opp til kamp.
    Åråsen fyller seg opp. Dette kan fort bli årsbeste publikumsmessig.
    Lagene ankommer straks gressmatta.
    Lillestrøm har tapt de fire siste hjemmekampene for Vålerenga.
    Det blusses i Kanarifeltet og pressefeltet er så og si røyklagt. Suveren stemning!
    Da blåser Svein Erik Edvartsen i gang kampen.
    1'
    Vålerenga rett i angrep. Zajic går innover fra venstre og slår inn til Kristoffer Hæstad. Han avslutter over.
    2'
    Kippe med frispark. Slås langt og Lillestrøm får innkast høyt i banen.
    3'
    Veigar Pall Gunnarson forsøker tre igjennom Singh, men Logi Magnusson plukker ballen.
    4'
    Ogude på farten i LSKs boks. Logi Magnusson er der igjen.
    4'
    Lillestrøm får kampens største sjanse. Stian Ringstad slår til Ohi Omoijuanfo. Han header videre til Gulbrandsen som løper seg alene med Hirschfeld. VIF-keeperen redder avslutningen!
    5'
    Obiefule mister ballen til Singh som setter fart, men Lillestrøm får kontroll igjen.
    7'
    Stian Ringstad takles av Hæstad. Lillestrøm-frispark i skummel posisjon.
    8'
    Karim Essediri skal slå firsparket.
    8'
    Essediri slår ballen godt inn i feltet. Frode Kippe stusser videre mot mål. Rett utenfor.
    9'
    Stefan Strandberg ligger nede i Vålerengas sekstenmeter. Stopp i spillet.
    10'
    Unggutten kommer seg på beina igjen.
    10'
    Omoijuanfo slår til Gulbrandsen som misser med touchen og ballen går utover linja til femmeter.
    11'
    Forholdsvis jevnt i dette hatoppgjøret. Lillestrøm har vært nærmest så langt.
    12'
    Vålerenga med corner. Pall Gunnarsson skal slå.
    13'
    Lillestrøm avklarer.
    13'
    Stian Ringstad slår gjennom Fredrik Gulbrandsen. Angrepet ender med innkast til Vålerenga.
    14'
    Essediri med et langt frispark. Hirschfeld holder ballen enkelt.
    15'
    Gult kort til Vålerenga
    Takler Ringstad tøft og får kortet av dommer Edvartsen.
    17'
    Kippe slår opp, men Ohi Omoijuanfo header utenfor.
    18'
    Vålerenga angriper. Paul Obiefule klarerer før Vålerenga skaffer seg en corner.
    18'
    Ringstad klarerer den.
    19'
    Pall Gunnarson og Ogude kombinerer fint på Vålerengas halvdel. Singh får ballen og sender den mot Berre. Han er ikke hurtig nok til å nå den.
    21'
    Stian Ringstad utfordrer fra sin venstreside. Lillestrøm får corner.
    22'
    Essediri slår mot Pedersen, som stusser ballen bort fra feltet og til femmeter.
    22'
    Gabrielsen med bakkmist og Vålerenga setter fart. Harmeet Singh forsøker skyte. Langt, langt utenfor.
    23'
    Vålerenga får frispark på Lillestrøms halvdel da Andreas Nordvik går i bakken.
    26'
    Harmeet Singh vender opp og skyter. Stefan Logi Magnusson plukker ballen greit.
    27'
    Freddy dos Santos får tilsnakk av dommer for farlig spill.
    29'
    Obiefule finner Knudtzon som får plasse på høyresiden. Han forserer før han slår inn til Gulbrandsen. LSK-spissen klarer ikke svslutte mot mål.
    32'
    Ogude får en mulighet til å skyte fra distanse. Skuddet går imidlertid utenfor.
    35'
    Lillestrøm har bitt seg fast på Vålerengas banehalvdel de siste minuttene, men har ikke fått til noen ordentlig avslutning.
    38'
    Erling Knudtzon forsøker seg og Lillestrøm får corner.
    39'
    Vålerenga-forsvaret klarerer.
    40'
    Fredrik Gulbrandsen slår inn til Ohi Omoijuanfo. Han klarer ikke avslutte mot mål.
    41'
    Gult kort til Lillestrøm
    Takler Singh i det han er på vei framover.
    43'
    Veigar Pall Gunnarsoson slår inn, men landsmannen Stefan Logi Magnusson i LSK-buret holder ballen.
    45'
    Veigar Pall Gunnarsson får voldsom pipekonsert når han takler Steinar Pedersen. LSK-stopperen går i bakken, men Pall Gunnarsson slipper med tilsnakk.
    45'+2
    45'+2
    0-0 til pause. Lillestrøm har vært nærmest ved Fredrik Gulbrandsen da han løp seg alene med Lars Hirschfeld, men Vålerenga-keeperen reddet avslutningen.
    45'
    Ingen bytter i pausen.
    46'
    8344 tilskuere på Åråsen.
    48'
    2. omgang har ikke åpnet særlig fartsfylt. Stillingskrig!
    48'
    Kristoffer Hæstad får tilsnakk fra dommer Edvartsen. Han har allerede gult kort, men slipper unna.
    49'
    Stor LSK-sjanse. Fredrik Gulbrandsen spilles fri av Omoijuanfo. Han stopper opp før han avslutter. Hrischfeld er med på notene og redder den svake avslutningen.
    50'
    Omoijuanfo må ha hjelp fra sidelinjen, men uggutten kommer seg på beina igjen.
    52'
    Andreas Nordvik
    Takler Erling Knudtzon.
    55'
    Stian Ringstad drar av Freddy dos Santos og slår inn, men innlegget er for svakt.
    58'
    Lite som har skjedd her etter Gulbrandsens store sjanse. Mye stopp i spillet ved både frispark og innkast.
    60'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Håvard Nielsen
    Ut: Morten Berre
    Dagens første grep fra benken tas av Martin Andresen.
    63'
    Omoijuanfo banker til fra 16 meter. Rett på Lars Hirschfeld, som har null problemer med å holde ballen.
    65'
    Gulbrandsen er først på et Essediri-innlegg, men han header over mål.
    66'
    Essediri med frispark, Vålerenga klarerer, men Gulbrandsen plukker ballen. Han skyter, men Hæstad blokkerer.
    68'
    Lillestrøm biter seg fast på Vålerengas halvdel nå.
    69'
    Mål for Vålerenga!
    Lillestrøm 0 - 1 Vålerenga
    Mål: Håvard Nielsen
    Vålerenga med en stor mulighet ved Veigar Pall Gunnarsson som Logi Magnusson redder. Lillestrøm får avklart, men Vålerenga vinner tilbake ballen. Fegor Ogude finner Håvard Nielsen, og han bredsider Vålerenga i ledelsen.
    72'
    Inn: Dawda Leigh
    Ut: Harmeet Singh
    73'
    Martin Andresen traff godt med byttet da han valgte å sette inn Håvard Nielsen.
    74'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Mathis Bolly
    Ut: Erling Knudtzon
    Da tar Berg tak og setter inn hurtigtoget Bolly.
    79'
    Lillestrøm har for øvrig ikke sakpt noe etter Vålerengas ledermål.
    80'
    Men så er de så nærme. Fredrik Gulbrandsen skyter fra skrått hold. Lars Hirschfeld varter opp med en god redning. Returen treffer en liggende Gulbrandsen, så går ballen via stolpen og ut.
    81'
    Lillestrøm med corner. Essediri slår som vanlig inn, men VIF-forsvaret klarerer.
    83'
    Eriksen holder Veigar Pall Gunnarsson i det han er på vei fremover. Vålerenga med frispark i skummel posisjon.
    83'
    Bojan Zajic skal skyte frisparket.
    85'
    Logi Magnusson holder det enkelt.
    85'
    Lillestrøm med en corner det ikke blir noen ting ut av i det hele tatt.
    87'
    LSK-corner. Alle mann i angrep, inkludert Stefan Logi Magnusson.
    89'
    Dawda Leigh klarerer. Lillestrøm har fortsatt ballen på Vålerengas halvdel.
    90'
    Zajic skyter, men Logi Magnusson holder ballen i fast grep.
    90'+1
    Det er lagt til tre minutter på Åråsen.
    90'+1
    Utrolig situasjon! Essediri slår blindt tilbake til egen keeper, men Logi Magnusson har vært oppe og ballen triller mot mål. Doffen løper etter, men Eriksen får avklart med et nødskrik.
    90'+2
    Andre gule kort til Lillestrøm
    Obiefule får sitt andre gule kort etter en takling og må gå av.
    90'+3
    90'+4
    Vålerenga drar i land seieren på Åråsen. Innbytter Håvard Nielsen avgjorde kampen noen minutter etter at han kom inn.