Supporterfordeling på VG
339
274
Author avatar

Ble dekket av NTB

    Kampen har startet
    0'
    Omarsdottir med en god mulighet! Østerås spiller Omarsdottir fint gjennom inn i 16-meteren. Hun kommer til en avslutning med venstrefoten, men ser ikke ut til å ha stilt inn skuddfoten enda. Ballen ender et godt stykke over mål. Frisk åpning av Stabæk!
    1'
    Mål for LSK Kvinner!
    LSK Kvinner 1 - 0 Stabæk
    Mål: Ásdís Halldórsdóttir
    Målgivende: Thea Kyvåg
    9'
    Woldvik setter på turboen! Backen tar med seg ballen opp fra egen banehalvdel og mot 16-meteren. Hun kommer til slutt til skuddposisjon, men avslutningen skrur akkurat utenfor stolpen. Det er en god prestasjon av LSK Kvinners kaptein!
    15'
    Mål for Stabæk!
    LSK Kvinner 1 - 1 Stabæk
    Mål: Melissa Bjånesøy
    18'
    Der er vertene nære! Ivanovic får ballen på kanten av 16-meteren, men står feilvendt. Hun legger kula til rette for Ivi Christensen som står i perfekt skuddposisjon. Hun fyrer til, og avslutning er godt plassert. Skoglund strekker seg ut til sin venstre og pirker ballen ut til corner. Det så muligens ut til at skuddet ville endt til side for mål, men Skoglund velger å være på den sikre siden. Det er en god mulighet for LSK Kvinner!
    35'
    Mål for LSK Kvinner!
    LSK Kvinner 2 - 1 Stabæk
    Mål: Kathrine Winnem Jørgensen
    Målgivende: Marte Hjelmhaug
    35'
    Pause
    45'+1
    2. omgang
    45'
    Spillerbytte - LSK Kvinner
    Inn: Oda Johansen
    Ut: Mia Authen
    45'
    Spillerbytte - LSK Kvinner
    Inn: Tonje Erikstein
    Ut: Mille Ivi Christensen
    45'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Andrea Anderdal
    Ut: Melissa Bjånesøy
    45'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Silje Helgesen
    Ut: Fanny Lång
    45'
    Fiskerstrand med en fantastisk redning! Østerås får ballen dypt på LSK Kvinners halvdel. Hun setter fart framover og drar seg forbi flere spillere. Østerås får beveget seg innover i banen og avslutter til slutt mot mål. Skuddet er godt, men en Fiskerstrand i full strekk hindrer scoring. God prestasjon av Østerås!
    64'
    Mål for LSK Kvinner!
    LSK Kvinner 3 - 1 Stabæk
    Mål: Tonje Erikstein
    69'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Meryll Abrahamsen
    Ut: Thea Loennecken
    73'
    Ivanovic kommer alene gjennom! Stabæk prøver seg på et langt kast, men det klareres enkelt unna. Bortelaget klarer ikke å få ordentlig kontroll på ballen igjen og det oppdager Ivanovic raskt. Det er en voldsom fart i spissen, som til slutt faktisk får tak i ballen, Hun er alene gjennom mot Skoglund, som står langt ute. Det kommer et forsøk på langskudd, men det er ikke godt nok for å score på Stabæks målvakt. Det er en en mulighet som kunne blitt mye større!
    79'
    Spillerbytte - LSK Kvinner
    Inn: Emma Reshane
    Ut: Thea Kyvåg
    80'
    Reshane med en kjempemulighet! LSK Kvinner stormer framover i banen, og ballen slås til slutt inn mot Ivanovic foran mål. Hun spiller kula videre til Reshane som står fri. Innbytteren får muligheten fra meget god posisjon, men hun klarer ikke å styre avslutningen mot mål. Kula ender like til side for stanga!
    84'
    Mål for Stabæk!
    LSK Kvinner 3 - 2 Stabæk
    Mål: Andrea Anderdal
    Målgivende: Iris Omarsdottir
    86'
    Gult kort til LSK Kvinner
    Camilla Huseby
    90'+2
    Kampen er slutt
    90'+4
VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her