Frispark for Ludogorets på egen banehalvdel.
    2'
    Ludogorets tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Ondrej Berka tildeler Ludogorets en corner. Bernard Tekpetey sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Caio Vidal ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    8'
    Ludogorets slipper å klare seg uten Caio Vidal som kommer tilbake på banen igjen.
    9'
    Ondrej Berka signaliserer et frispark til Ludogorets på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark Ludogorets.
    12'
    Ondrej Berka signaliserer et frispark til Ludogorets.
    16'
    Ryan Kent
    Fenerbahce angriper. Ryan Kent får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    Ludogorets, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Mål for Ludogorets!
    Ludogorets 1 - 0 Fenerbahce
    Mål: Jakub Piotrowski
    Målgivende: Anton Nedyalkov
    Mål! Jakub Piotrowski gir Ludogorets en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Anton Nedyalkov.
    18'
    Caio Vidal ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    19'
    Caio Vidal ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Razgrad.
    20'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Bernard Tekpetey (Ludogorets) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Huvepharma Arena.
    23'
    Bernard Tekpetey er på beina igjen og fortsetter kampen.
    23'
    I Razgrad slår Bernard Tekpetey en corner fra høyre.
    25'
    Franco Russo
    Ludogorets avanserer forover på Huvepharma Arena og Franco Russo kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Fenerbahce.
    25'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Ondrej Berka signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    29'
    Kan Fenerbahce utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    32'
    Gult kort til Ludogorets
    Anton Nedyalkov
    Anton Nedyalkov (Ludogorets) får et gult kort av dommer Ondrej Berka.
    32'
    Kwadwo Duah
    Ludogorets avanserer forover i Razgrad. Kwadwo Duah avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    En av Fenerbahces spillere blir avblåst for offside på Huvepharma Arena.
    35'
    I Razgrad har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Gult kort til Fenerbahce
    Miguel Crespo
    Dommer Ondrej Berka gir Miguel Crespo (Fenerbahce) et gult kort.
    38'
    Claude Goncalves
    Claude Goncalves (Ludogorets) mottar sitt første gule kort for dagen på Huvepharma Arena.
    39'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    40'
    Bernard Tekpetey
    Målsjanse på Huvepharma Arena! Bernard Tekpetey fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    43'
    43'
    45'
    Miha Zajc
    Miha Zajc (Fenerbahce) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    En av Fenerbahces spillere går i offside.
    45'+2
    45'+4
    Michy Batshuayi
    Sjanse til Fenerbahce! Michy Batshuayi er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    49'
    Jayden Oosterwolde
    Jayden Oosterwolde (Fenerbahce) pådrar seg et gult kort.
    49'
    51'
    Fenerbahce angriper, men avslutningen til Michy Batshuayi går utenfor.
    56'
    Miguel Crespo (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på Huvepharma Arena.
    57'
    58'
    59'
    Caio Vidal
    Dommer Ondrej Berka viser Caio Vidal (Ludogorets) det gule kortet.
    60'
    60'
    Hjørnespark til Fenerbahce
    61'
    I Razgrad slår Dusan Tadic en corner fra høyre.
    62'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Irfan Kahveci
    Ut: Ryan Kent
    Ismail Kartal gjør dagens første bytte i Razgrad, når han tar ut Ryan Kent og setter inn Irfan Kahveci.
    63'
    Inn: Sebastian Szymanski
    Ut: Miha Zajc
    Miha Zajc (Fenerbahce) erstattes av Sebastian Szymanski.
    64'
    Dusan Tadic (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på Huvepharma Arena.
    64'
    66'
    66'
    Ondrej Berka tildeler Ludogorets en corner. Bernard Tekpetey sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    Bernard Tekpetey (Ludogorets) slår en corner fra høyre side på Huvepharma Arena.
    70'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Ludogorets.
    71'
    Dommer Ondrej Berka viser Franco Russo (Ludogorets) det gule kortet.
    71'
    Spillerbytte - Ludogorets
    Inn: Spas Delev
    Ut: Bernard Tekpetey
    Georgi Dermendzhiev (Ludogorets) gjør sitt første bytte for dagen. Spas Delev erstatter Bernard Tekpetey.
    72'
    Inn: Rwan Seco
    Ut: Kwadwo Duah
    Ludogorets bytter ut Kwadwo Duah med Rwan Seco. Dette er det andre byttet som Georgi Dermendzhiev gjør i dagens kamp.
    72'
    Fenerbahce angriper i Razgrad, men blir avblåst for offside.
    73'
    75'
    76'
    Inn: Cengiz Ünder
    Ut: Dusan Tadic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fenerbahce. Inn kommer Cengiz Ünder, mens Dusan Tadic tar plass på benken.
    76'
    Inn: Umut Nayir
    Ut: Miguel Crespo
    Bytte for Fenerbahce. Umut Nayir kommer inn for Miguel Crespo på Huvepharma Arena.
    76'
    77'
    Irfan Kahveci
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Inn: Mounir Chouiar
    Ut: Caio Vidal
    Ludogorets gjør sitt tredje bytte. Caio Vidal erstattes av Mounir Chouiar.
    79'
    Claude Goncalves (Ludogorets) kommer seg fri på Huvepharma Arena, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Spas Delev
    Sjanse! Ludogorets avanserer forover, men Spas Delev avslutter utenfor.
    81'
    88'
    90'
    Ludogorets 2 - 0 Fenerbahce
    Mål: Rwan Seco
    Målgivende: Aslak Fonn Witry
    Ludogorets går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Rwan Seco. Aslak Fonn Witry sto for den målgivende pasningen.