2 179
2 457
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Manchester.
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Manchester City FC på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark Manchester City FC.
    3'
    Gylfi Sigurdsson
    Sjanse i Manchester! Gylfi Sigurdsson (Everton FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Manchester City, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Dominic Calvert-Lewin
    Everton FC angriper. Dominic Calvert-Lewin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    5'
    I Manchester har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Gabriel Jesus
    Målsjanse til Manchester City FC! Gabriel Jesus treffer mål, men keeper redder.
    6'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Kevin De Bruyne (Manchester City FC) slår en corner fra høyre side på Etihad Stadium.
    6'
    Fernandinho
    Målsjanse! Fernandinho (Manchester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    7'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Manchester City FC.
    7'
    Gult kort til Everton
    Richarlison
    Richarlison (Everton FC) får et gult kort av dommer Michael Oliver.
    7'
    John Stones
    Manchester City FC avanserer forover i Manchester. John Stones avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    9'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 Everton
    Mål: Kevin De Bruyne
    Målgivende: Riyad Mahrez
    I Manchester tar Manchester City FC ledelsen 1-0 etter et mål av Kevin De Bruyne. Riyad Mahrez var nest sist på ballen.
    11'
    Manchester City 2 - 0 Everton
    Mål: Gabriel Jesus
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    Gabriel Jesus setter ballen i mål og øker Manchester City FCs ledelse til 2-0 i Manchester. Flott spill fra Kevin De Bruyne før målet.
    14'
    Frispark til Manchester City FC på halvdelen til Everton FC.
    20'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    Frisparket tildelt Manchester City FC er farlig nær Everton FCs målområde.
    22'
    Mason Holgate
    Mason Holgate (Everton FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Kevin De Bruyne
    Målsjanse på Etihad Stadium! Kevin De Bruyne fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    23'
    Kevin De Bruyne (Manchester City FC) løfter inn en corner fra venstre på Etihad Stadium.
    25'
    Raheem Sterling
    Manchester City FC fosser forover og Raheem Sterling fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    28'
    Manchester City FC fosser fremover, men Michael Oliver blåser for offside på Etihad Stadium.
    28'+2
    I Manchester slår Riyad Mahrez en corner fra venstre.
    30'
    Michael Oliver tildeler Manchester City FC en corner. Phil Foden sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Richarlison
    Everton FC angriper, men avslutningen til Richarlison går utenfor.
    33'
    Michael Oliver tildeler Everton FC en corner. Gylfi Sigurdsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Straffe! Dommer Michael Oliver plasserer ballen på krittmerket for Everton FC...
    35'
    Gult kort til Manchester City
    Ruben Dias
    Dommer Michael Oliver viser Ruben Dias (Manchester City FC) det gule kortet.
    35'
    VAR sjekker om det er straffe til Everton
    36'
    Dommeren dømmer straffe til Everton
    36'
    Gylfi Sigurdsson (Everton FC) løfter inn en corner fra venstre på Etihad Stadium.
    37'
    Everton FC får straffe på Etihad Stadium. Gylfi Sigurdsson mislykkes med å sette den i mål!
    37'
    Riyad Mahrez
    Sjanse! Manchester City FC avanserer forover, men Riyad Mahrez avslutter utenfor.
    44'
    Gylfi Sigurdsson (Everton FC) slår en corner fra venstre side på Etihad Stadium.
    47'
    Everton FC angriper i Manchester. Gylfi Sigurdsson fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Everton FC.
    50'
    I Manchester slår Lucas Digne en corner fra høyre.
    51'
    Phil Foden
    Phil Foden (Manchester City FC) kommer til en målsjanse på Etihad Stadium, men klarer ikke å score.
    52'
    Kevin De Bruyne (Manchester City FC) løfter inn en corner fra høyre på Etihad Stadium.
    52'
    Manchester City 3 - 0 Everton
    Mål: Phil Foden
    Målgivende: Raheem Sterling
    Mål! Manchester City FC øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Phil Foden på Etihad Stadium. Raheem Sterling sto for den målgivende pasningen.
    53'
    54'
    56'
    En av Everton FCs spillere blir avblåst for offside på Etihad Stadium.
    56'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Rodri
    Ut: Phil Foden
    Manchester City FC bytter ut Phil Foden med Rodri. Dette er det første byttet som Pep Guardiola gjør i dagens kamp.
    57'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Alex Iwobi
    Ut: Abdoulaye Doucoure
    Carlo Ancelotti gjør dagens første bytte i Manchester, når han tar ut Abdoulaye Doucoure og setter inn Alex Iwobi.
    57'
    Manchester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Rodri
    Rodri (Manchester City FC) kommer seg fri på Etihad Stadium, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Inn: Bernard
    Ut: Gylfi Sigurdsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Everton FC. Inn kommer Bernard, mens Gylfi Sigurdsson tar plass på benken.
    59'
    Michael Oliver tildeler Manchester City FC en corner. Kevin De Bruyne sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Inn: Sergio Aguero
    Ut: Riyad Mahrez
    Manchester City FC gjør sitt andre bytte. Riyad Mahrez erstattes av Sergio Aguero.
    65'
    66'
    Frispark Everton FC.
    67'
    Frispark til Everton FC på halvdelen til Manchester City FC.
    68'
    Dommeren gir Raheem Sterling (Manchester City FC) et gult kort.
    68'
    Manchester City FC avanserer forover i Manchester. Gabriel Jesus avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Lucas Digne (Everton FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Etihad Stadium.
    69'
    Lucas Digne er på beina igjen og fortsetter kampen.
    70'
    Manchester City 4 - 0 Everton
    Mål: Sergio Aguero
    Målgivende: Fernandinho
    Mål! Sergio Aguero øker Manchester City FCs ledelse til 4-0 på Etihad Stadium. Det er en fin assist fra Fernandinho.
    71'
    Inn: Ferran Torres
    Ut: Gabriel Jesus
    Bytte for Manchester City FC. Ferran Torres kommer inn for Gabriel Jesus på Etihad Stadium.
    74'
    Manchester City 5 - 0 Everton
    Mål! Sergio Aguero (Manchester City FC) header inn 5-0. Det er en fin assist fra Fernandinho.
    76'
    Inn: Niels Nkounkou
    Ut: Richarlison
    Carlo Ancelotti (Everton FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Niels Nkounkou erstatter Richarlison.
    78'
    Frispark for Manchester City FC på egen banehalvdel.
    79'
    Sergio Aguero
    Sjanse til Manchester City FC! Sergio Aguero er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    84'
    Manchester City FC angriper i Manchester. Sergio Aguero avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    Fernandinho
    Fernandinho (Manchester City FC) kommer seg fri på Etihad Stadium, men avslutningen går utenfor.
    85'
    Sjanse til Manchester City FC! Raheem Sterling er nær ved å score, men keeper redder.