Manchester City 0 - 1 Real Madrid
    Mål: Rodrygo
    Målgivende: Vinicius Junior
    11'
    Haaland stoppes av tverrliggeren! City kommer til flere innleggsmuligheter, og til slutt får Haaland hodet på ballen, men den smeller rett ved krysstanga. Returen spretter i fanget på Bernardo, men han rekker ikke å stokke beina. Enorm sjanser!
    19'
    Real Madrid kommer plutselig to mot tre. Det ender med en avslutning av Carvajal fra tyve meter, men skuddet blokkeres.
    25'
    De Bruyne banker til fra 14-15 meter, men Lunin får slått ut til corner.
    27'
    Haaland spiller frem Grealish på kanten, men han skyter via Rüdiger og i nettveggen. Enda en corner!
    36'
    Gult kort til Real Madrid
    Dani Carvajal
    37'
    Stor City-mulighet! En misforståelse mellom Lunin og Nacho gjør at sistnevnte nesten setter ballen i eget mål, hardt presset av Haaland, men det ender i stedet med corner.
    51'
    Enda en feit sjanse! Lunin bokser ballen rett til Foden. Han avslutter på direkten, men Real Madrids keeper står riktig plassert og redder.
    52'
    Skummelt igjen! Denne gangen er det Gvardiol som får til en stuss på første stolpe, men bak ham står Camavinga og header unna. Haaland lusket bak i feltet og sto klar for å forlenge den ballen inn i mål.
    54'
    Gult kort til Manchester City
    Jack Grealish
    59'
    Josko Gvardiol
    61'
    God City-sjanse! Grealish banker til, via Carvajal, slik at Lunin må gi en liten retur. Heldigvis for Real Madrid-keeperen lukter ingen den.
    70'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Jeremy Doku
    Ut: Jack Grealish
    72'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 1 Real Madrid
    Mål: Kevin De Bruyne
    Målgivende: Jeremy Doku
    76'
    De Bruyne nære igjen! Denne gangen banker han til fra distanse, centimeter over tverrliggeren. Reprisen viser at Lunin fikk noen fingre på skuddet, men det blir bare utspark.
    78'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Luka Modric
    Ut: Toni Kroos
    78'
    For en miss av De Bruyne! Det er Akanji som slår ballen 45 grader ut fra dødlinjen. I boksen står en umarkert De Bruyne, men fra drømmeposisjon blåser belgieren ballen over mål! En bom som vil gi mareritt dersom ikke City vinner dette!
    81'
    Inn: Brahim Diaz
    Ut: Rodrygo
    83'
    Rodri
    90'
    Ferland Mendy
    90'+4
    Haaland kommer seg til en heading i siste sekund, men ballen lander på nettaket. Da blir det ekstraomganger!
    90'+5
    Inn: Julian Alvarez
    Ut: Erling Braut Haaland
    90'
    1. ekstraomgang
    Bernardo slår et strøkent innlegg til Foden, men han bommer på ballen ca ti meter fra mål! Den største sjansen hittil i ekstraomgangene.
    99'
    Walker, for en forsvarsjobb! Modric slår en utsøkt bakromsball mot Vinicius, men Walker tar igjen brasilianeren, kommer seg foran og skjermer ballen inn til Ederson. Nydelig prestasjon!
    101'
    Inn: Lucas Vazquez
    Ut: Vinicius Junior
    102'
    Rüdiger får plutselig en feit sjanse! Real Madrid opprettholder trykket etter corneren og slår inn mot første stolpe. Akanji når ikke ballen og bak ham lukter Rüdiger muligheten. Fra noe skrått hold setter han imidlertid ballen over mål.