Hei, og velkommen til vår livedekning av kveldens Champions League-oppgjør mellom Manchester United og Atalanta.
    Manchester United XI: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, McTominay, Fred, Greenwood, Fernandes, Rashford, Ronaldo
    Atalanta XI: Musso, Zappacosta, Palomino, Demiral, De Roon, Mæhle, Freuler, Koopmeiners, Pašalić, Iličić, Muriel
    Ingen Paul Pogba i kveld. Solskjær velger heller å gå for den noe mer defensive duoen McTominay og Fred sentralt på midten.
    United-benken: Henderson, Alex Telles, Bailly, Dalot, Lingard, Mata, Matic, Pogba, van de Beek, Cavani, Elanga og Sancho.
    Dette er en svært viktig kamp for United, som er nummer tre i gruppen etter de to første kampene. Atalanta topper gruppe F med fire poeng foran kveldens kamper.
    Må Manchester United vinne i kveld for å ha gode muligheter til avansement?
    Antall stemmer: 11288
    Presset har igjen økt på Ole Gunnar Solskjær etter lørdagens 2-4-tap for Leicester. I hjemlig liga er United akkurat nå nummer seks med 14 poeng etter åtte serierunder. Det er faktisk identisk til Atalantas innledning av sesongen i Serie A.
    Der er vi gang!
    1'
    Atalanta forsøker å spille seg ut bakfra i innledningen. Lykkes bare delvis med det.
    2'
    Fernandes stoppes av Palomino.
    3'
    Rashford er plutselig alene igjennom, før han setter ballen like utenfor! Flagget kommer omsider, og det er nok Rashford glad for.
    3'
    Muriel får skutt fra 18 meter - rett i Fred.
    4'
    Atalanta igjen småfarlig frempå. Maguire kommer i mellom. Tydelig at gjestene vil på Old Trafford.
    5'
    Gjestene som fører kampen for øyeblikket.
    7'
    Sterkt brudd av Fernandes, men pasningen mot Rashford stemmer ikke helt. Har et tydelig overtak på fart sammenlignet med stopperne her, United-vingen.
    8'
    Dårlig klarering av keeper Musso, som gir ballen rett til Rashford. Han tenker helt riktig i det han avslutter tidlig, men får ikke ordentlig klem på den.
    9'
    Ronaldo stoppes, men belønnes med et hjørnespark.
    11'
    Freuler stanger den unna ikke bare en, men to ganger.
    12'
    Fernandes løfter mot Ronaldo bak backrekka. Der er midtstopper Demiral.
    12'
    Håpløs ball av Zappacosta over motsatt. Innkast United på egen halvdel.
    13'
    Fernandes lemper i bakrom mot Rashford. En sjelden miss fra portugiseren.
    13'
    Mål for Atalanta!
    Manchester United 0 - 1 Atalanta
    Mål: Mario Pasalic
    Målgivende: Davide Zappacosta
    Nydelig fotball av gjestene! Perfekt pasning mot Zappacosta, som finner Pasalic inne foran. Han har kommet seg foran stopperne, og setter den i nettet!
    15'
    Denne skal sjekkes....
    17'
    Scoringen står!
    17'
    Fryktelig forsvarsspill ved scoringen. McTominay nærmeste United-spiller da Pasalic satte ballen i nettet...
    20'
    Uniteds største hittil! Ronaldo drar seg fri ute til høyre og slår inn mot Bruno. Han får stusset den videre, og der venter Fred. Brasilianeren fyrer løs, og keeper Musso må slå den ut til corner.
    21'
    Får ikke all verden ut av det hjørnesparket, hjemmelaget.
    21'
    Atalanta mister på egen haldel. Ronaldo finner Fernandes, som legger an til skudd på 20 meter. Rett i blokka!
    22'
    Våknet mer til liv etter scoringen i mot, Manchester United.
    22'
    Det ropes på hands i det Palomino stopper Wan-Bissakas innlegg. Aldri i verden straffe.
    23'
    Fred nær ved å tre Fernandes igjennom i mellomrommet. Bare nesten.
    24'
    Nytt United-hjørnespark venter. Denne etter at Brunos innlegg blokkeres.
    25'
    Den spilles kort til Rashford. Det tar for lang tid før avslutningen kommer, og dermed rekker Ilicic å komme oppi.
    25'
    Ronaldo setter fart inn i feltet, og får skuddet på mål. Likevel aldri i nærheten av å true Musso mellom stengene.
    26'
    Igjen spiller Atalanta vekk ballen, og igjen mislykkes United med å utnytte det.
    28'
    Manchester United 0 - 2 Atalanta
    Mål: Merih Demiral
    Marerittstarten fortsetter for United! Denne gangen får midtstopper Demiral gå opp nærmest uforhindret på et hjørnespark. Håpløs markering av Luke Shaw. Klinker den i nettet med pannebrasken!
    29'
    Etter ha styrt kampen etter den første Atalanta-scoringen, virker United nå mye mer passive i responsen etter den andre.
    33'
    Burde Solskjær sette inn Pogba i pausen?
    Ja
    71%
    Nei
    29%
    Antall stemmer: 8125
    Pogba er sendt i oppvarming. Kunne sårt trengt mer kreativitet dypre i banen, hjemmelaget.
    35'
    Ronaldo og Fernandes kombinerer seg inn i Atalantas 16-meter. Førstnevnte kommer til asltning, men Demiral gjør en solid stopperjobb og får storscoreren ut av balanse. Avslutningen bærer naturlig nok preg av dette. Ronaldo vil ha straffe. Dommer rister på hodet.
    36'
    God ball mot Ronaldo, som stoppes. Så kommer flagget.
    37'
    Frustrasjonen begynner å bre seg blant hjemmetilhengerne. Nå hører man tydelig misnøye når ballen spilles bakover.
    39'
    Nytt balltap på midten.
    40'
    Wan-Bissaka med en smart ball inn mot Rashford i feltet. Evner aldri å vende opp. Frustrasjonen brer seg også blant spillerne.
    41'
    Muriel skyter fra 20 meter. Rett på de Gea.
    42'
    For en takling av Demiral! Rashford spilles igjennom og kommer alene med keeper, men på utrolig vis kommer den tyrkiske stopperen imellom - og er klokkerent på ball! Flagget kommer omsider, men det så langt fra riktig ut.
    42'
    United største mulighet til nå! Fred får ballen fra Fernandes, og gjør alt riktig. Skal bare plassere den bort i lengste, men ballen skrur akkurat på utsiden av stolpen. Hadde sårt trengt den, hjemmelaget!
    44'
    Det er også et ørlite faresignal at hjemmelagets to største muligheter denne omgangen har kommet fra Fred.
    45'
    Det legges til ett minutt på Old Trafford.
    45'+1
    For en gavepakke! Demiral regelrett bommer på ballen, noe som sender Rashford alene igjennom. Tverrliggeren og ut!
    45'+1
    Det kan se ut som at Cavani skal inn.
    47'
    United fortsetter å skape muligheter, men det vil seg ikke. Ronaldo rett på keeper nå!
    48'
    Corner Manchester United.
    50'
    Den stanges ut i returrom. Der venter Rashford, som fyrer av. Et par meter til side.
    50'
    Greenwoof spiller ut mot Fernandes, som slår inn. Stanges unna.
    51'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 2 Atalanta
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Bruno Fernandes
    Der sitter reduseringen for hjemmelaget! Fryktelig balltap fra Atalanta på midten. Genial stikker med utsiden av foten fra Fernandes mot Rashford. Han kommer alene med keeper, og denne gangen er han sikker! Håpet lever for Manchester United!
    53'
    Gult kort til Atalanta
    Matteo Lovato
    Drar ned Ronaldo.
    55'
    Spillerbytte - Atalanta
    Inn: Duvan Zapata
    Ut: Luis Muriel
    56'
    United får frispark på ca 20 meter etter at Ronaldo ble dratt ned. Ronaldo skyter selv.
    56'
    Mario Pasalic
    Drar ned McTominay.
    57'
    Marten De Roon
    57'
    Litt usikker på om man skal kalle det at gjestene kriger nå, men tre gule kort på like mange minutter.
    58'
    Greenwood legger inn, McTominay kommer i god fart og setter den i stolpen!
    58'
    Bra kok på Old Trafford nå. Det synges.
    60'
    Litt frem og tilbake nå, etter en ekstremt intens periode. Ballen for lang opp mot Luke Shaw.
    62'
    Rashford sitter nede. Halter litt.
    62'
    Rashford forsøker, men for ubesluttsomt.
    63'
    Gult kort til Manchester United
    Luke Shaw
    64'
    Rashford spiller inn, finner Greenwood, men føttene ikke helt perfekt plassert i forhold til der ballen kommer foran mål.
    65'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Paul Pogba
    Ut: Scott McTominay
    67'
    Inn: Edinson Cavani
    Ut: Marcus Rashford
    67'
    Inn: Aleksey Miranchuk
    Ut: Josip Ilicic
    69'
    Inn: Ruslan Malinovskyi
    Ut: Mario Pasalic
    69'
    Dobbelredning av de Gea. Først tar han en kjempemulighet fra innbytter Zapata, så er det like feberredning en gang til.
    71'
    Inn: Jadon Sancho
    Ut: Mason Greenwood
    73'
    Maguire kommer opp med hodet på corneren. Ser veldig bra ut, bra trøkk, men her er det mål som teller.
    74'
    Manchester United 2 - 2 Atalanta
    Mål: Harry Maguire
    Corner som slås ut. Ballen kommer mot mål igjen. Forbi Ronaldo, Cavani dukker ned, og Maguire setter den i mål.
    75'
    Ronaldo finner Bruno Fernandes som står i god posisjon, men han får ikke rett treff på ballen etter en sykt god dragning. Skudd midt på keeper.
    80'
    Jose Luis Palomino
    81'
    Inn: Giuseppe Pezzella
    Ut: Teun Koopmeiners
    81'
    Manchester United 3 - 2 Atalanta
    Mål: Cristiano Ronaldo
    Målgivende: Luke Shaw
    Og DER. Og selvsagt er det Cristiano Ronaldo. Selvfølgelig. Etter corne. Litt frem og tilbake. Shaw legger inn fra drøyt 20 meter inn foran mål, der er Ronaldo høyest med hodet. Kontrollert i nettet til høyre for keeper.
    82'
    Matic står klar til å komme inn.
    85'
    For et kok. Enormt mange gule kort. Mye kjemping. Og mål. Og mye lyd - fra tribunen.
    85'
    Inn: Nemanja Matic
    Ut: Fred
    Fred med en strekk eller noe? Holder seg på leggen eller bak låret. Litt vanskelig å se egentlig. Men måtte ut.
    88'
    Gjestene med hjørnespark. Etter flere forsøk, så kløner de det til og får ikke med seg ballen. Slitne ben nå.
    89'
    Jeg elsker
    Manchester United og denne seieren.
    62%
    fotball. Ikke United.
    19%
    ikke dette resultatet, håpet på Atalanta.
    18%
    Antall stemmer: 9405
    Det er lagt til 4 minutter.
    90'+1
    Ronaldo ligger nede. Får frispark.
    90'+1
    Antall stemmer: 6034
    United frem, men Shaw blir stoppet. Innkast til gjestene.
    90'+2
    Shaw får frispark. Ligger nede. Får en skikkelig smell i låret. Palmino som kjører eget ben og lår inn i låret til Shaw på baksiden.
    90'+2
    Ronaldo med ballen, forsøker å komme seg fri på millimeteren med litt ballkunst, lyktes ikke.
    90'+3
    Edinson Cavani
    90'+5
    En siste mulighet for gjestene. Frispark fra 35 meter.
    90'+5
    Kjempespill på innøvd trekk på frispark. Men det var bare nesten. Men du verden, nesten forbi.
    90'+5
    Og DER kan Solskjær juble. Og Ronaldo. Og alle de andre. Gratulerer med seieren til alle United-fans! Atalanta, so close. Ingen trøst i det. God natt!