Ble dekket av VG Sporten

Manchester United (4-3-3): Romero - Valencia, Bailly, Smalling, Shaw - Matic, McTominay, Mata - Lingard, Martial, Lukaku
    Brighton (4-4-1-1): Krul - Schelotto, Dunk, Duffy, Suttner - Kayal, Propper, Gross, Locadia - Ulloa - March
    Velkommen til kveldens livedekning av FA-cup-kvartfinalen mellom Manchester United og Brighton.
    Hjemmelaget har stort behov for å så tilbake etter tirsdagens Champions League-exit, da Sevilla slo dem 2-1 på Old Trafford. Mourinho gjør fire endringer på laget som tapte den kampen.
    Vi registrerer at Manchester Uniteds dyreste spiller, Paul Pogba, starter også dette oppgjøret på benken.
    Det snør i Manchester i kveld. Gresset er faktisk ganske hvitt nå før kampstart.
    Kampen har startet.
    Gjestene prøver å sette et lite trykk i starten, men United står av første visitt.
    2'
    Martial med et skudd fra distanse - går via en spiller og ut.
    3'
    Brighton header unna.
    4'
    Innlegg fra Martial, Krul klarer ikke å holde den sleipe ballen, men heldigvis for han lander den hos en medspiller som klarerer den vekk.
    8'
    United har tatt over ballen og presset. Gjestene ligger svært kompakt på egen halvdel.
    13'
    Romelu Lukaku
    God mulighet. Innlegget fra Valencia går rett på høyrefoten til Lukaku - han blåser ballen til side for mål fra snaut åtte meter.
    11'
    Jesse Lingard
    Langskudd fra Lingard. Helt ufarlig.
    14'
    Ezequiel Matias Schelotto
    Ezequiel Matias Schelotto (Brighton & Hove Albion FC) kommer seg fri på Old Trafford, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Frispark for Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    18'
    I Manchester slår Jesse Lingard en corner fra venstre.
    20'
    Brighton får headet unna.
    22'
    Det har vært en hendelsesfattig omgang så langt. United har ballen, men gjestene forsvarer seg bra. Heldigvis har det sluttet å snø.
    23'
    Offside! Ezequiel Matias Schelotto (Brighton & Hove Albion FC) er alene igjennom, men dommer Andre Marriner ser at linjemannen er oppe med flagget.
    23'
    Lukaku header vekk.
    26'
    Solly March
    Målsjanse! Solly March (Brighton & Hove Albion FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Frispark Manchester United.
    27'
    Martial prøver et skudd, men en Brighton-spiller blokkerer og ballen går inn til Krul.
    29'
    Kampens største mulighet! Mata og Martial spiller vegg og trer seg inn i 16-meteren, skuddet fra Mata blir blokkert og United får corner.
    29'
    Juan Mata (Manchester United) slår en corner fra høyre side på Old Trafford.
    30'
    Chris Smalling
    Smalling er nær når han treffer stolpen!! Ballen lander hos midtstopperen, ved hjørnet av femmeteren, han vender vekk en mann og dunker ballen i stangen.
    30'
    Brighton, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Andre Marriner tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Solly March sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Lewis Dunk
    Lewis Dunk (Brighton & Hove Albion FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    32'
    Stor sjanse til gjestene!! Dunk får heade corneren helt uforstyrret mot mål - Romero må ut i full strekk. God redning.
    32'
    Beram Kayal ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    32'
    Beram Kayal er tilbake i kampen igjen.
    34'
    Manchester United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Brighton
    Mål: Romelu Lukaku
    Målgivende: Nemanja Matic
    Lukaku header United i ledelsen!! Innlegget fra Matic er perfekt og ved bakerste stolpe har Lukaku revet seg fri, han bruker hodet fra tre meter. 1-0!
    37'
    Frispark til Manchester United på halvdelen til Brighton & Hove Albion FC.
    42'
    Solly March
    Målsjanse på Old Trafford! Solly March fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    March slår inn langs bakken. Enkelt for Romero å fange ballen.
    45'
    Ett minutt legges til.
    45'+2
    Andre Marriner signaliserer et frispark til Brighton & Hove Albion FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    United leder til pause og det er helt greit. Men dette har ikke vært noen stor fotballkamp. Vi håper på mer action etter sidebytte.
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Ashley Young
    Ut: Luke Shaw
    Manchester United gjør sitt første bytte. Luke Shaw erstattes av Ashley Young.
    46'
    Frispark for Manchester United på egen banehalvdel.
    47'
    Brighton & Hove Albion FC angriper, men Solly March vinkes av for offside.
    48'
    49'
    Pascal Gross
    Å, den skrur like utenfor! Godt forsøk av Locadia fra rundt 20 meter.
    51'
    Jurgen Locadia
    Brighton & Hove Albion FC angriper. Jurgen Locadia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    Locadia igjen. Rett i fanget til Romero.
    53'
    Gjestene har fått lov til å prøve seg litt nå i starten av omgangen. Har kommet til et par avslutninger, uten at United virker stresset.
    Nydelig redning av Romero!! Slapt United-forsvar. Valencia header ned til Locadia som får vende opp og skyte mot krysset - Romero kaster seg etter ballen og får gitt til corner.
    57'
    Manchester United, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    I Manchester slår Beram Kayal en corner fra venstre.
    57'
    Shane Duffy
    Brighton kommer til nok en avslutning, men denne gangen er det enkelt for Romero.
    57'
    57'
    Ja, nå ligger det nesten en Brighton-scoring i luften her. United må ta grep hvis de skal holde på ledelsen sin.
    59'
    Passivt kampbilde her nå. Det er lite som skjer og ballen ligger stort sett rundt midten av banen.
    65'
    Stor sjanse til gjestene!! Innlegget fra høyre slås på bakerste stolpe, der venter Locadia, men han header over mål. Brighton nærmer seg scoring.
    67'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Jose Izquierdo
    Ut: Solly March
    Chris Hughton gjør dagens første bytte i Manchester, når han tar ut Solly March og setter inn Jose Izquierdo.
    68'
    United henger i tauene. Brighton kommer til tre avslutninger på kort tid, hver eneste gang får en forsvarer kastet seg inn og blokkert. Mourinho ser ut til å planlegge noen bytter.
    72'
    Inn: Marcus Rashford
    Ut: Juan Mata
    Juan Mata (Manchester United) erstattes av Marcus Rashford.
    75'
    Beram Kayal
    Brighton & Hove Albion FC angriper i Manchester. Beram Kayal fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Inn: Glenn Murray
    Ut: Leonardo Ulloa
    Brighton & Hove Albion FC bytter ut Leonardo Ulloa med Glenn Murray.
    76'
    Kan en kortklipt Glenn Murray fikse målet Brighton trenger? Publikumsyndlingen er i storform.
    79'
    Andre Marriner signaliserer et frispark til Manchester United.
    79'
    Brighton & Hove Albion FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    I Manchester har et frispark blitt tildelt Manchester Unitedet.
    83'
    Manchester United 2 - 0 Brighton
    Mål: Nemanja Matic
    Målgivende: Ashley Young
    Nemanja Matic nikker Manchester United til semifinalen.Frispark fra venstre, fra Ashley Youn, Matic på bakre stolpe, med Romelu Lukaku "i kø" bak seg. Brighton har truet United i 2. omgang, men nå kan det neppe gå galt for hjemmelaget.
    83'
    Andre Marriner tildeler Brighton & Hove Albion FC en corner. Pascal Gross sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    I Manchester slår Pascal Gross en corner fra venstre.
    87'
    Young nede med knetrøbbel. Ser ut som han fortsetter.
    87'
    Inn: Marouane Fellaini
    Ut: Jesse Lingard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Manchester United. Inn kommer Marouane Fellaini, mens Jesse Lingard tar plass på benken.
    89'
    Ashley Young er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'
    Tre minutter lagt til. Mange som har reist. Dette er avgjort.
    90'+2
    Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) avanserer forover på Old Trafford. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+2
    90'+2
    Det synges for Mourinho.
    90'+3
    Sjanse i Manchester! Pascal Gross (Brighton & Hove Albion FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+3
    90'+3
    Ingen stor forestilling av Manchester United, men semifinale og Mourinho gir Brighton-manager Chris Hughton en klem. Avslutninger i kampen: 8-17!