Amdouni87' (Str.)
8 555
4 924

Ble dekket av Magnus Helle

Hei og velkommen til livedekningen av kampen mellom Manchester United og Burnley.
    Manchester United startoppstilling: Onana - Wan-Bissaka, Maguire, Casemiro, Dalot - Eriksen, Mainoo, Fernandes - Antony, Højlund, Garnacho.
    Burnleys startellever: Muric - Assignon, O'shea, Esteve, Vitinho - Foster, Berge, Cullen, Bruun Larsen - Odobert, Fofana.
    Rashford er ikke med i troppen i dag grunnet skade. Antony får tillit i fraværet.
    Manchester United er store favoritter, men Burnley har alt å kjempe for. Med seier vil de ha like mange poeng som Nottingham Forest på den trygge 17. plass.
    Lagene kommer ut på gressmatta!
    Burnley setter i gang kampen!
    Fofana kommer til en god sjanse umiddelbart, men skuddet rett innenfor sekstenmeteren går rett på Onana.
    1'
    Kjempesjanse for Garnacho! Det blir lagt inn fra høyre og Garnacho får avsluttet på første touch fra åtte meter, men han setter den over mål.
    2'
    Burnley spiller seg fint frem foran sekstenmeteren til United, men Odoberts siste dribling går ikke Maguire på.
    5'
    VG Live svarer
    Henrik Lopez
    Hvem trur du vinner ligaen i år
    Manchester City.
    Casmiro skyter fra rundt 35 meter. Den går via en Burnley-spiller til corner.
    7'
    Hjørnespark til Manchester United
    7'
    Herlig innøvd variant der de tar corneren kort og spiller fri Antony som skyter fra 18 meter. Muric redder greit.
    7'
    Antony blir spilt nydelig gjennom av Fernandes. Fra skrått hold klarer han ikke treffe mål.
    8'
    Kjempesjanse for Eriksen. Garnacho utfordrer på høyresiden og spiller ut til dansken som avslutter fra like innenfor sekstenmeteren. Den går like til side for mål!
    9'
    Antony med en frekk ryggpasning til Wan-Bissaka som forsøker å legge inn, men Burnley får brutt pasningen.
    13'
    Fernandes med nok en fin pasning, denne gangen til Garnacho. Det ender i corner.
    16'
    16'
    Berge header ut.
    16'
    Antony skyter fra distanse - enkelt for Muric.
    16'
    Antony jager bakrom igjen, men pasningen er litt for lang. Muric er ute og plukker den foran høyrevingen.
    18'
    Stig
    Ødegaard får mye skryt men synes Bruno Fernandes er bedre.
    Han har vært god i det siste, men totalt sett gjennom sesongen er det lite tvil om at Ødegaard har vært best.
    Det smeller i treverket bak Muric! Fernandes som skyter den i den nærmeste stolpen.
    19'
    United fortsetter å trykke, spørsmål om tid før scoringen kommer nå føles det som. Garnacho utfordrer igjen og ballen ender hos Mainoo på sekstenmeteren. Han setter den like til side for mål.
    19'
    Hjemmelaget har startet kampen godt. Fernandes, Garnacho og Antony er blant de som har sett veldig friske ut. Foto: Rui Vieira/AP
    21'
    Fernandes blir spilt gjennom av Eriksen, men det går litt sakte og Burnley får blokkert i siste øyeblikk.
    24'
    Garnacho går i bakken i feltet! Unggutten dribler seg vakkert inn i feltet og blir stoppet av Berge som får en fot på ballen.
    25'
    Hjørnespark til Burnley
    26'
    Corneren ender på bakre stolpe hos Assignon. Han forsøker å lempe ballen tilbake inn foran mål, men hjemmelaget får den ut.
    26'
    Odobert går på skudd og tvinger frem en tv-redning fra Onana.
    27'
    27'
    Onana bokser ut til innkast til Burnley. God periode fra Burnley de siste par minuttene.
    27'
    Foster får en gyllen sjanse! Burnley kombinerer godt på høyresiden og spiller til Foster som skyter på første touch fra 12 meter, men det er fryktelig svakt utført. Sender den langt over mål.
    28'
    Bortelaget som trykker på nå.
    29'
    Casemiro blokkerer til corner.
    30'
    30'
    Fernandes med en stygg klarering som ender inne foran mål. O'shea får avsluttet inne i feltet, men treffer ikke mål.
    32'
    Burnley spiller seg flott fri på venstresiden og Fofana mottar ballen i mellomrommet mellom forsvar og midtbanen. Han forsøker å spille til Foster foran mål, men det er for unøyaktig.
    32'
    Bortelaget får frispark i fin innleggsposisjon.
    34'
    Enorm redning av Onana! Innlegget blir slått på bakre stolpe og blir klarert ut i returrommet. Skuddet blir så styrt videre av Foster like foran mål som header fra kloss hold. United-keeperen leverer så en ufattelig god reaksjonsredning.
    34'
    Det har vært en svak periode fra de røde. Skaper langt mindre nå.
    37'
    Burnley med gode kombinasjoner igjen sentralt i banen, men den siste pasningen har vært altfor dårlig. Manchester United slipper unna.
    37'
    Kjempesjanse for Burnley igjen! Berge spiller en perfekt gjennombruddspasning til Foster som kommer alene med Onana. Keeperen leverer nok en god redning.
    38'
    Garnacho får to gode muligheter. Fernandes dribler seg fri i feltet og spiller inn foran mål - Højlund hopper over ballen, bak ham står Garnacho som avslutter, men den går i blokka. Eriksen får returen og spiller til Garnacho igjen som avslutter fra skrått hold i nettveggen.
    40'
    Gult kort til Burnley
    Wilson Odobert
    Stempler Garnacho.
    41'
    Gult kort til Manchester United
    Antony
    Høyrevingen stempler Vitinho. Veldig lik situasjon som det gule til Odobert.
    42'
    To minutter er lagt til.
    43'
    VG Live Bruker
    Hvordan har Anthony vert så langt da?
    Startet friskt, men har bleknet sammen med resten av laget senere i omgangen.
    Hjemmelaget setter i gang omgangen.
    45'
    Casemiro feller Bruun-larsen like utenfor sekstenmeteren. Er veldig uenig i det. Reprisen viser at han setter hoften ut og feller dansken.
    45'+2
    Bruun-Larsen går på skudd. Går rett på Onana.
    45'+3
    Manchester United var best og nærme scoring flere ganger i første halvdel av omgangen, men så tok Burnley over. Det er kun en veldig god André Onana som gjør at bortelaget ikke går inn til pause med ledelse!
    46'
    Foster forsøker å spille gjennom Fofana, men den tidligere Molde-spissen er ikke med på den - ballen triller inn til Onana.
    46'
    Bruun-Larsen drar seg innover fra venstre og skyter, men det blir blokkert.
    48'
    Herlig Garnacho-raid! Argentineren dribler seg strålende fri forbi i feltet og spiller til Antony foran mål, men han skyter rett på Muric. Kjempesjanse det.
    49'
    Antony får nok en sjanse. Blir spilt gjennom, men Muric er godt ute og redder. To gode keeperprestasjoner her i dag.
    50'
    Garnacho får utfordret på venstrekanten igjen etter å ha blitt spilt fri av Fernandes nok en gang. Avslutningen fra litt skrått hold i feltet er for dårlig og går utenfor.
    53'
    Højlund sin tur til å bli spilt gjennom nå. Han finner Wan-Bissaka på sekstenmeteren som bruker fryktelig lang tid i den situasjonen og blir løpt opp.
    55'
    55'
    Fernandes med en god corner, men Burnley får klarert.
    55'
    United opprettholder trykket.
    56'
    Fernandes har virkelig kviknet til igjen. Spiller den ene krempasningen etter den andre. Den siste varianten er en godt tenkt stikker til Eriksen i feltet, men dansken henger ikke med på den tanken.
    56'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Zeki Amdouni
    Ut: David Datro Fofana
    57'
    Fernandes roter bort ballen på egen halvdel. Amdouni får skutt fra 25 meter, men den går langt over mål.
    57'
    Antony får frispark på midtbanen.
    59'
    Josh Cullen
    Får gult kort for taklingen på Antony.
    60'
    Burnley kontrer, og Foster forsøker å spille gjennom til Amdouni, men den går via Casemiro som kommer sklitaklende inn. Amdouni får muligheten like utenfor sekstenmeteren, men treffer ikke mål.
    60'
    United får frispark på midtbanen og tar det kjapt. Eriksen blir spilt i bakrom og forsøker å finne Antony på tvers, men den treffer en Burnley-spiller og går inn til Muric i mål.
    61'
    64'
    Hjemmelaget får headet ut.
    64'
    Garnacho blir spilt gjennom når Burnley står uforsvarlig høyt. Han tar ballen med seg fra midtbanen, men touchet med hodet blir litt for mye ut på siden. Odobert løper han opp.
    65'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Amad Diallo
    Ut: Rasmus Højlund
    65'
    Inn: Scott McTominay
    Ut: Kobbie Mainoo
    66'
    Amdouni kommer seg nesten fri i feltet, men blir litt hindret av Casemiro. Brasilianeren spiller inn til Onana.
    67'
    68'
    Garnacho får skikkelig klem i et skudd inne i sekstenmeteren. Dessverre for United går det rett på keeper.
    69'
    69'
    Inn: Johann Gudmundsson
    Ut: Jacob Bruun Larsen
    72'
    Burnley har sluppet inn mål de siste 16 kampene, så det vil jo være litt av en uvanlig prestasjon om Manchester United ikke klarer å score her.
    74'
    Burnley kommer seg til to gode muligheter, men ingen av avslutningene går på mål.
    76'
    United kan kontre!
    76'
    Garnacho stormer fremover i duell med O'Shea. Argentineren går i gresset i duellen og roper på straffe.
    76'
    Får ikke det av dommer John Brooks, Garnacho.
    77'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Burnley
    Mål: Antony
    For en forferdelig blemme av Sander Berge! Nordmannen slår ballen i retning lagkamerat Esteve, men den leser Antony som en åpen bok! Brasilianeren snapper opp ballen rett foran Esteve og setter nesa mot mål. Berge klarer nesten å rette opp feilen, men Antony er kneppet raskere og skyver ballen akkurat utenfor Murics rekkevidde og ned i det lengste hjørnet.
    79'
    Inn: Sofyan Amrabat
    Ut: Christian Eriksen
    83'
    KJEMPEMULIGHET! Wan Bissaka og Casemiro roter det fullstendig til og holder på å gi bort et mål til Burnley. Ingen av dem klarer å klarere å Onana må involvere seg.
    84'
    Så skal en straffesituasjon sjekkes.
    85'
    Onana hopper inn i Amdouni og slår han nærmest ned.
    86'
    Straffe til Burnley!
    86'
    Straffe til Burnley
    86'
    Burnley scorer på straffe!
    Manchester United 1 - 1 Burnley
    Mål: Zeki Amdouni
    Amdouni tar straffen selv og sender ballen til høyre. Onana kaster seg til venstre.
    87'
    GIGASJANSE! Casemiro spilles frem alene mot Muric og velger å trille ballen til side til McTominay. Innbytteren rekker akkurat ikke frem før ballen klareres.
    89'
    Det ser imidlertid ut som Casemiro stod i offside.
    89'
    For noen vendinger denne kampen har tatt de siste ti minuttene!
    90'
    Manchester United roper på straffe!
    90'
    VAR skal inn igjen. Det skal sjekkes for hands.
    90'
    Ikke straffbar hands.
    90'+1
    Seks minutter legges til.
    90'+1
    Antony takles på vei fremover. Soleklart frispark og gult kort. Der er Esteve kun opptatt av mann.
    90'+1
    Maxime Esteve
    90'+2
    Den er stor! Casemiro stanger frisparket fra Bruno Fernandes mot mål. Gjør det også bra, Casemiro, men Muric er med på notene.
    90'+2
    United kan komme på en kjempekontring!
    90'+4
    Bruno forsøker å slå gjennom til Garnacho, men pasningen er ikke presis nok og Burnley får kontroll.
    90'+4
    Odobert banker til fra skrått hold! Skuddet er hardt og langs bakken, men Onana er lynraskt nede og stopper den. Det er en meget god mulighet, det!
    90'+5
    Ny mulighet til United! Diallo knoter litt, men drar seg frem til en avslutning. Skuddforsøket går rett i blokk.
    90'+7
    ... og det er det siste som skjer på Old Trafford. Manchester United tok ledelsen med ti minutter igjen, men klarte heller ikke denne gangen å holde unna. En utrolig klønete inngripen fra Onana gjorde at Burnley fikk straffe og utlignet til 1-1 tre minutter før fulltid. Med det taper United verdifulle poeng i kampen om spill i Europa.
    Takk for følget, og ha en riktig god lørdagskveld!